Navštíveno 1137x

14.01.2007, 11:46 |
Robo Kamarád shání obyčejnější repro do Felicie (pro přední repro,nebude dělat úpravu pro 16cm,chce tam pouze koax. 13cm).Rozhoduje se mezi:
Přední Magnat Power Plus 132 vs. Spectron SPC5ZX
Zadní Magnat Power Plus 693 vs. Spectron SPC69ZX
Mělo by to jít přes Magnat classic 360.Díky za každý postřeh.R.
Spectron hraje velmi dobře, takže můžu jen doporučit. Není to jen tím, že je prodávám, mám je taky hodně naposlouchané a hrají opravdu velmi dobře. Jinak jestli mu do toho můžu kecat, ať dá dopředu klidně i jen třináctky, ale rozhodně komponenty. Rozdíl ve zvuku je opravdu obrovský oproti koaxům, kdežto v ceně je to jenom 800 Kč.
Takže mé doporučení je Spectron SPC25Z + SPC69ZX. Tato sestava bude hrát velmi dobře.
www.corner.cz

14.01.2007, 14:26 |
Robo SilverGhost: s těma kompama jsem mu to taky říkal,ale trvá na koaxech:-( Má nějakou úpravu čalounění L&K a nechce do toho nijak zasahovat:-(
A co jít do 13cm komponentních trepro je ro oproti koaxům dost rozdíl a zásany do dveří nejsou žádný ozvy se mi na icq nebo email hodíme řeč a jsou i jiné značky než tebou uvedené které by stály za zvážení
Do toho netřeba zasahovat. Středobas dá tam, kde ho má mít, výhybku schová a výškáč upevní tak, aby nepoškodil čalounění, tj třeba na plechový očalouněný držáček. A netřeba cokoliv řezat nebo měnit.
Koukám že musím líp číst kompa už nadhodil silverghost u komp nebude žádný zásah jen dá výšky na palubku nic nepoškodí
A proč ty návrhy nehodíš sem? Jsme snad na diskuzním fóru. Nebo se za ně stydíš?
nemám p a kdyřž sem hodím odkaz smáznou ho to by jsi mohl vědět takže co ti mám vykládat
Tak si zařiď p a nebo mu můžeš poradit, co a jak. Pokud porušuješ podmínky daného fóra, tak se nediv, že ti příspěvky mažou. Dobré rady bez odkazu na tvoje stránky ti určitě nikdo mazat nebude.
silver tahle debata sem nepatří a jestli sis nevšiml je to normální se bavit po icq je to rychlejší a bez zbytečných ot některých přispěvatelů
To je pravda, ale pak už to nebude diskuzní fórum, ale inzertní server. A to rozhodně nechci.

16.01.2007, 07:48 |
Robo SilverGhost: psal jsem Ti mail.....