Navštíveno 1062x

13.01.2007, 12:20 |
foxos Ahoj prosím o radu už dlouho chci do do svojí oktávky nainstalovat pořádnou muziku mám radio sony ve předu komponentní repro v platě které jsem sám vyráběl sám mam ováli blaupunkt subwoofer spider a v kufru mám tubu s e subwooferem pionerr.
pokud si chces do octavky nainstalovat poradnou muziku, tak zacni prodejem stavajiciho a nakup poradny komponenty

13.01.2007, 18:53 |
foxos počkej myslíš že to je špatný??jsem za to dal docela dost peněz ono to nejraje špatně ale myslím že by to mohlo hrát líp
ak chces poriadnu muziku v aute tak predaj radio ktore je naj trieda lebo ma naj display.a co zosik ,mas? jeden predavam skoro novy za 4500. na kompa a ovali bude stacit.

13.01.2007, 23:39 |
foxos jo mam zesík dokonce dva jeden mam na komponentní reproduktory a jeden a dva subwoofery
2 foxos: radia Sony vseobecne nic moc, ovaly blaupunnkt urcite taky neoslni, subwoofer nezname znacky a tuba nikdy dobre basy nehrala
napsal jsem to bez obalu :-)
byt tebou radeji vse prodat a zacit trosku jinak a lepe, nemyslim to spatne, ale kdyz si das do auta tohle, mohl by te nastvat kamarad s hudbou za stejnou cenu, ktery ale lepe vybiral

14.01.2007, 11:37 |
foxos tak mo prosím porad jakou značku a co přesně bych tak měl nakoupit

15.01.2007, 09:06 |
choze značka a typ se nejlíp stanovuje podle hudby kterou posloucháš, tudíž se ptám co posloucháš za styl?

15.01.2007, 16:13 |
foxos hodně hip hop ale rád si pustím i jiný věci