Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kombinace SLX 265 DL & DSK 130.

o Navštíveno 780x o
o 12.01.2007, 20:39 | bitmap
Mel jsem doted ve Favoritu kombinaci Clarionu DB-286RMP a Hertz DSK 130 primo na radiu, repraky nabastleny v tapecu misto tech puvodnich.
Ted jsem si misto DSK poridil Rainbow SLX 265DL s tim, ze je tam nainstaluju poradne, cili tappajomat do dveri, MDF krouzky, poradna kabelaz atd.
Zatim je budu mit primo na radiu, ale casem az nasetrim koupim poradne radio a zesilovac.
Moje otazka zni: ma smysl ty DSK 130 nahodit do zadnich dveri s tim, ze by tam zustaly i po upgradu na zesilovac a lepsi radio? Slysel jsem, ze ty Rainbow hrajou docela dobre, tak aby mi to tam ty Hertzy vzadu nekazily. Nechci tim trhat zadny rekordy, mam to jen na kvalitni poslech v aute.
Co si o tom myslite?

o 12.01.2007, 22:12 | mishan
no pokud budeš mít ten předek na zesík, tak ty dsk vzadu neuslyšíš ani omylem, takže já bych je tam nedával...
repra v zadních dveřích jsou uplně zbytečné, když už tak v platu ale ve dveřích nemají smysl...
o 12.01.2007, 22:34 | TomasSI
mam na vec rovnaky nazor. pokial ide o kvalitu hudby tak najlepsia kombinacia je predok a wofer. radsej by som tie Hertze predal a peniaze dolozil k novemu komponentu.
o 12.01.2007, 23:27 | bitmap
No, ja planoval na zesilovac pripojit vsechny ctyri. Jsem v tomto analfabet, tak me prosim poucte, jestli se to neda :)
Do plata jsem ani nic davat nechtel, plany do vzdalene budoucnosti byly nejak elegantne vyresit woofer, napr do rezervy, nebo tak neco aby to nezabiralo misto v uz tak malem kufru.
o 13.01.2007, 13:02 | prohifi.cz
jako ostatni - ty DSKcka prodej a radsi ty penize vraz do zesiku nebo basaku...

kup poradnej 4kanal a 1,2 kanal dej na predek a 3+4 v mustku na basak a mas pohodu

a navic ty DSKcka maji hodne odlisne vysky od Rainbow, takze by se ti to tam pekne mydlilo :-)

kdybys chtel poradit se zesilovacem nebo basakem, tak kdyztak napis na mail nebo ICQ a neco vyberem :-)
o 16.01.2007, 00:24 | DyEm
Mám faveca, repro napřed v předních dveřích CSX265 (tapaja vnitřek + otvory +pořádný kroužky) + zadní plato repro Clarion (než je nějaká kurva ukradla). Zesák Hifonics Son of Olympus. Zadek hrál napikaču, zkoušeny i další repro..... Ideální kombinace repro jen na předek a dozadu SUB. Nebo jen předek, pořádně si pohrát s dveřmama, aby tam nic nerachotilo (a modlit se, aby ty repra neodcestovaly i s rezavejma dveřmama :) ).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.179 sekund.