Navštíveno 1200x

Zdravim vas, chtel bych poradit s vyberem autoradia s bluetooth, nebo zvlast autoradia a bluetooth handsfree a chtel bych se vejit asi do 6tis. (kdyz to bude v nejhorsim 7 tak to taky preziju ;-) ) Vubec se v autohifi nevyznam, ale chtel bych potom trosku zainvestovat a ve svym Civicu (rv.00 3dv. - model 96-00) si nechat udelat hudbu, ale moje predstava je takova aby nikde nebylo na prvni pohled nic videt, maximalne vyskace u zrcatek. Potom se mi taky libil basak zapustenej v rezerve ... jednoduse chci zachovat puvodni prostor a pouzitelnost interieru (hlavne kufru), nechci zadne plato a proste nic co by provokovalo, nechavam casto stat auto venku v Praze a nerad bych nekdy prisel k uhone ;-) dekuju vam za rady a byl bych rad kdyby jste mi poradili kde v kralovehradeckem kraji by byli schopni mi takovouhle aparaturu namontovat ... dekuji ... cenu aparatury bez radia bych si predstavoval tak 10-12tis.
Kenwood KDC-W6534UA :-O
nasel jsem ho za 6500
to by mohlo byt presne to radio co hledam ?! mate jiny nazor ? (vzdycky jsem chtel kenwood :-) )

11.01.2007, 08:28 |
choze no asi takhle za 6000 bych koupil nějaký rádio bez BT, aby základ byl troškuk lepší a pak není problém vymyslet zbytek aparatury. stačí udělat pořídně přední dveře a nějaký sw do kufru se zesikem a hotovo.
a co se týče HF záleží jak moc telefonuješ za jízdy.

11.01.2007, 08:31 |
jarkn Kenwood KDC-W6534UA nema Bluetooth, je len Bluetooth ready

11.01.2007, 10:20 |
dolph já bych doporučil tohle .. autorádio/mp3/bluetooth HF mám ho za 6700,-

11.01.2007, 10:21 |
dolph parrot CK5100

11.01.2007, 10:26 |
choze dolph - slyšel jsi ten zvuk z toho parrota?

11.01.2007, 10:36 |
dolph choze - ne e bohuzel ho zatim nemam kam napojit..

11.01.2007, 10:42 |
choze to je škoda, doufám že nebudeš zklamaný...já měl tu možnost ho slyšet :-(

11.01.2007, 10:47 |
dolph no tak je mi jasné že zvuk nebude jak od alpine :) parrot delaji vetsinou HF ale podle recenzí funkci HF splnuje na výbornou. a myslim že pro normální poslech a užitečnost je to super.. a ješte za tuhle cenu :) :) :) :)
v královéhradeckém kraji můžeš třeba u nás.
www.corner.cz, v Hradci Králové na Pražské ulici, mapa je na stránkách. Stav se, koukneme na to a uvidíme, co se dá dělat :-)
Jinak ten Kenwood je opravdu je BT ready, je třeba dokoupit ještě adaptér, který vychází na nějakých 3990 Kč.
no tak to se u vas stavim az pojedu do hradce :-) a nejak se domluvime ... jeste by me zajimalo jak dlouho to asi trva namontovat neco jako si predstavuju ... dik
ja jsem slysel ze ten parrot nema moc dobrej zvuk a ze druha strana velmi casto nerozumi i kdyz se snazili najit co nejlepsi pozici pro mikrofon tak stejne nikdy nedosahli dobrejch vysledku ...
parrotů jsem namontoval mraky a ještě si nikdy nikdo nestěžoval na funkci HF. a převážn to byli CK5100.
to jejich rádio jsem montoval 2x a na normální poslech poho. neměl jsem ale příležitost to zkusit třeba přes zes.