Navštíveno 1069x

Potrebujem poradit aky basak. Mam pre nho len 150W RMS a mal by byt do cca 25 az 45 litrovej uzavretej ozvucnice. Ktory by ste si vybrali?
Magnat Xpress12
[ Link ] Jensen Turbine 1200
[ Link ] Pripadne iny okolo 2000Sk.
Vopred dakujem za odporucania a prispevky.
dneska uz tenhle basak radim podruhy, ale zaslouzi si to! :-)
[ Link ] ten bych dal ja - myslim, ze i tech 150W s nim dobre zahejbe
Ryves-Milan: Dakujem za ponuku, verim ze ten Helix je fakt dobry (od helix mam trojpasma), ale v SR by som za nho dal 3 200 Sk od Vas by to bolo za 2 500Sk+postovne. Ten magnat viem mat za 2200 a ten Jensen len za 2000... Ten Helix je uz proste vyssie. Viem ze to nie je vela penazi za taky basak, ale do maleho auta a s tym ze ho viem krmit len 150Wattmi, nebudem kupovat subwoofer za 3000Sk. Mozno v buducnosti..... :)
Kup si fakt ten helix.kašli na to kupovat šunt pak je to neprodejný!

10.01.2007, 06:54 |
R.A. Scháním SW a prozatím jsem byl rozhodnut pro Axton CAB 259, když by jste je porovnali, je ten helix lepší? Axton má i bassreflex.....
pokud bys chtěl, mam Dragster Aviator už v bedně bedna má 50 litrů, 150Wrms. citlivost 93dB a cenovka kolem 2 tis. kdyby byl zájem napiš mi na maila
Vdaka za ponuku, ale chcem len repro. Ozvucnicu si budem stavat sam, lebo ju potrebujem na mieru... mam malo miesta :).
Akordýsek: Preco si myslis ze Magnat Xpress12 a Jensej Turbine su sunty? Pocul si ich hrat? Mas s nimi skusenosti?
Zaujimalo by ma to....
Hele měl sem asi 10 levnějších basáků,od magnatu po pincky a řeknu ti jensen nemám rád vůbec magnat snesu ale taky je to na nic ten helix je super reprák kterej je osvědčenej.