Navštíveno 1612x

09.01.2007, 15:51 |
Prady Jaký woofer by jste mi doporučili??? Sony má dobrý výkon (380/1200W) ,ale někdo zase říká,že Magnat má sice 200/400W,ale prej , "že neni výkon jako výkon" ,doporučte pls, jaký se vám zdá lepší,prej někdo říká,že magnat a někdo prej , že Sony není špatný

09.01.2007, 15:52 |
Prady Tady je ten zmiňovaný Magnat 200/400W

09.01.2007, 15:53 |
Prady Oba woofery mají průměr 300mm
mas vyber jenom z techto dvou nebo ses ochoten pripustit i jiny? pokud ano, udej cenu

09.01.2007, 20:02 |
Prady No já sem chtěl nový woofer do 2000kč,páč sem si chtěl udělat svou bednu a já du hlavně po větších slevách,akcích a výprodejích.Pár lidí mi říkalo,že ten xpress neni špatnej a dokonce vyhrál nějakou cenu v Testu.Tak nevim,dyžtak poraďte,ale já mám možnost koupit ten Sony za 1700kč a ten xpress za 1399kč.
no radsi bych pridal a koupil treba Helix deep blue az za 2 neco
mrkni sem :
[ Link ] jak pise C...arlos, a ted za super cenu, posta zdarma a skladem ;-)
za ty penize mas hodne super basak!
jj, kdyby nemel malo RMS uz ho mam...
mrkni se na www.q-sound.cz výprodeje powerbass lonských modelů

10.01.2007, 16:51 |
Prady Hele dík hoši za pomoc,tak tyhle woofery si asi kupovat nebudu,ale rozhodl sem se pro nějaký woofer od US-Blaster. Bohužel s ním nemám žádné zkušenosti,ale co jsem trochu slyšel a viděl , tak asi nejsou špatný+ taky eni špatný poměr výkon/cena,tak nevim.Dyžtak dík za příspěvky :)
my TI radili dobre... nevim nevim jestli US-blaster je zrovna dobra volba....:(

10.01.2007, 22:16 |
Prady C...arlos:já vím,mě se třeba ten helix deep zamlouvá,ale než něco koupim,tak chci mít jistotu,že budu mít dobrý poměr výkon/cena.Akorát mi docela nepřijdou špatný ty US-blaster,tak se ptám jestli by to taky nebyla špatná volba.
Prady, tak naco pises na forum, ked si nedas poradit :-(
pomer cena vykon pri mojich reprakoch je ovela lepsi ako pri tom us-blasteri a pritom stali viac.
Ide o to, ze tebe asi ide len o cenu, nie o vykon, alebo pomer vykon/cena.
To, ze ti nieco "neprijde spatny" je len teoria, lebo "bohuzel s nim zadny skusenosti nemas". Takze mas 3 moznosti
1 dat na rady tych, co maju skusenosti
2 nadobudnut vlastne skusenosti, potom kupit
3 kupit hocaku lacnotu a dufat, ze budes mat stastie.
som sa rozpisal, ale nedalo mi.
Prady: ja mam ty sonky a sem s nima spokojenej,za tu cenu se mi to jevi jako dobra volba,samozrejme je to jen muj nazor,kazdymu se libi neco jinyho.
C...arlos ma pravdu.. za ty penize Helix DB12 jasna volba
US Shit uz mi nesmi do baraku ... a ta sonka mozna bude i lepsi nez tem US blaster.... A sony je v reprakach uplny lowend...
nech si poradit... jinak budes litovat!!!
Od US Blasteru ruce pryč. Kamarád se od nich koupil 25 cm Black Chrome, dal ho do bedny dle US Blasteru a byl to děs. Dokonce nám přišel zvukově lepší Dexon WA 100, který je dost podobný, ale stojí půlku...

13.01.2007, 20:25 |
Syrup No, kup si US blaster a pak si zajed nekam poslechnout DB 12 a uvidis, jak si budes trhat vlasy

13.01.2007, 23:48 |
jao01 | Upraveno: 2007-01-14 12:01:34
Skus Pioneer TS-W306C niekde som ho vydel za 1990Kč mam ho vyskusany hraje pekne a aj zatlaci

13.01.2007, 23:53 |
jao01 A inac mas pravdu ten Xpress vyhral test v SK Autotuning-Autohifi v teste Zoilovac + subwoofer v cene do 13000Sk. Testovany bol zo zosilovacom Magnat RX22 250W v mostiku podla vyrobcu 200W RMS nameranych a to tam boli JBL GTO 1202D , Pioneer TS-W306C a ine ale bolo to hodnotene spolu zo zosikom takze ked v tej cene dopasovali slabsi zosik tak to nemusi byt celkom tak.
To prady: mam od ryvesa uz druhej helix deep blue a spokojenost.. Mam jen 10" ,ae taky umi udelat dobrej bordel a basy se mi zdaji celkem cisty pokud to neprehanis.. :)