Navštíveno 941x

Vzhledem k tomu, že mi rádio začalo špatně číst CDčka, tak jsem uvažoval o opravě, ale ta by dosáhla ceny koupě toho stejného modelu na ebay. Ale nechci se jej vzdát, má 6-ti kanálový 4V výstup, používám i propusti a vůbec jsem si na něj zvykl.
Co kdybych na něj připojil CD-měnič? Nikdy jsem se o měniče vůbec nezajímal, tak o nich ale nic nevím :( Někde na netu jsem četl, že si mohu koupit v podstatě jakýkoliv CD-měnič Kenwood a že mi s rádiem Kenwood bude fungovat, je to pravda? Co měnič s podporou mp3? Můžu jej napojit na rádio bez podpory? díky moc za odpovědi
Tak jsem si říkal, že tu budu vypadat za lamu že takovou základní věc nevím a nakonec je to tak těžký, že nikdo neporadí? :(
1. pokud chceš poradit tak bych nejdřív napsal, jaký máš typ rádio
2. nemůžeš napojit jakýkoliv changer, musíš mít originál(kvůly kabelu, každá značka má jiný konektor), ale prodávají se i univerzální kabely
3. a jestli changer podporuje MP3 tak by to rádio mělo vzít, ale to si nejsem jistý, to ti řekne možná někdo jiný.
mam starsi kenwood kdc-c803, 10ti disk vcene kabelu a zasobniku
pokud bys mel zajem neco navrhni..
cendler:
1. ok, Kenwood Kdc-Ps9070r, ale nevim co to na tom zmeni :)
2. jj, to vim, psal jsem "jakykoliv changer Kenwood", ale prave si nejsem jisty jestli i jakykoliv Kenwood pasuje na jakehokoliv Kenwooda
3. Zkusim asi napsat do nejakeho servisu nebo tak, ptal jsem se spoustu lidi a nikdo mi to nedokazal rict na jisto :(
Kazdopadne diky moc za odpovedi
Kral007: No zajem by mozna byl, napisu e-mail...

09.01.2007, 12:40 |
jarkn zalezi ake mas autoradio, ale vseobecne kazdy cd menic znacky kenwood by ti mal ist. Co sa tyka mp3, musi to priamo podporovat cd menic. A tie su zbytocne drahe. Co sa tyka klasickych cd menicov, mame ich par vo vypredaji:
[ Link ]
kenwood má pouze jeden stejný kabel, a myslím že všechny mají stejný a jak píše Devotee, když changer podporuje mp3 tak by to mělo jít.
Ale dá se koupit jaký kolik changer, myslím jakékoliv značky, a ktomu jen koupit univezrální kabel.