Navštíveno 1091x

06.01.2007, 20:40 |
BMWE30 | Upraveno: 2007-01-06 20:45:32
Dobří chytří lidé potřebuju poradit ohledně zesíku SPECTRON SP-A1500D.No,vlastně mi jde oto že jsem si ho už koupil,hraje bomba,takže k věci potřebuju přeložit nebo alespoˇn vysvětlit co který čudlík na něm znamená.Návod jsem dostal jen v němčině takže jsem celkem s toho v lese.
Jinak jestli můžu co si oněm myslíte a váš názor na něj beru vše,mám ho spřáhnutej na sub. od sonky (pentagon) jak se říká.
Chci z něj dostat max ale zároveň ho neodpálit.
nemám teď foták ale aspoň se to pokusím popsat
1.bass boost 0až 12 db
2sub sonic 15 až 55hz
3.low pass 40 až 150hz
4.level 0.2až 5V
1.Posiluješ s ním nízké kmitočty, zpravidla na určitý frekvenci (např. 60Hz) Nejlepší je ho nepoužívat :-)
2.Subsonic ti chrání (nepropouští) subwoofer od nejnižších frekvencí, který stejně nezahraje. Nastavíš to podle parametrů repro.
3. Low pas je filtr pro sub, kterej ti nepropustí frekvence vyšší, než na kterou to máš nastavený.
4.Gain je ovladač vstupní citlivosti, slouží ke sladění zesu s výstupním napětím z rádia.
a zvolil jsem vůbec dobře tento zesík k subwooferu (pentagon) nebo aspoň nějaký takový názor
No, monoblok je to za ty prachy dobrej. Ale asi se tady dozvíš, že jsi měl zvolit radši jinej woofer :-)
jo a ještě jsem si spomněl: mám k němu i dálkový ovladač propojený kabelem.No a když ho budu ladit jakou hlasitost mám zvolit.Protože když ho mám teď na max(ten dálkáč) tak to sice duní ale není to ono a navíc je mi divné že když má zes.450wat rms a repro 300watrms že mi to ještě hraje asi mám něco špatně naladěné

06.01.2007, 21:32 |
BMWE30 | Upraveno: 2007-01-06 21:36:27
takže bych alespoň poprosil o nějakou jinou variantu pokud možno i s foto dík ale ať to není za kosmické prachy
Co máš za rádio, a kolik voltů dávaj RCA? Musíš nejdřív právě sladit rádio a zes, potom ti bude "fungovat" i dálka. Subwoofery kolikrát snesou i víc, než maj psáno. Jinej woofer ti asi neporadím. Základní otázky: co posloucháš? Co máš za auto? Kolik peněz? chceš SQ nebo SPL? A pohon už známe :-) Prodejci ti určitě něco nabídnou. Jestli ti můžu doporučit, tak se obrať na Milana z RyVes.
sory ale jsem tu poprvé takže tady nikoho neznám ani Milana.Rádio mám Panasonic teď novou základní řadu myslím že je to 1313 ty volty fakt nevím poslouchám hip hop a RNB auto mám BMW E30 a moje představa je taková aby to hrálo hodně čistě a hlasitě prostě dynamika žádné drnčení
Napiš na jeden z těhle
[ Link ] e-mailů, a budeš spokojenej :-)
jo tak rádio je Panasonic CQ1313NE a ty výstupy jsou 2,5V
zkusím dík moc a nezlob se že jsem otravoval jen ještě jeden dotaz.
Záleží moc na signálních kabelech mám jen obyč a každopádně je chci vyměnit a nevím čeho se mám držet to už je vážně vše a ještě jednou fenks
Signály zatím neřeš. Ten zesik má vstupní citlivost max. 5 voltů, tak zkus nastavit gain tak na polovinu a uvidíš (uslyšíš) :-)

06.01.2007, 22:37 |
rossi.x | Upraveno: 2007-01-06 22:38:39
n.z. a vítej v klubu šílenců (časem pochopíš :-)))

07.01.2007, 08:13 |
All Vstupní citlivost toho zesíku je 200 mV až 5 V. Prodávám je takže pokud k němu chceš nějaké informace napiš mi na autoaudio@seznam.cz