Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > hertz-dcx-690 vs. helix-blue-69

o Navštíveno 1120x o
o 05.01.2007, 14:43 | jeklík
Který z těchto vzít ? zatim budou poháněny radiem a posloucham Dance, Techno, Rock . Když tak odkazy jsou tady [ Link ]
[ Link ]
Zatim jsem nakloněn k tim HERTZ . Díky

o 05.01.2007, 15:58 | mishan
tak na ně zapomen...
já slyšel obojí ve stejném autě a taky na rádio a Helixy jsou zvukově minimálně o jednu třídu výš... obsahujou daleko víc basové složky, tomu odpovídá i podstatněji větší magnet než u těch Hertzů....pokud plánuješ SW ,tak možná ty Hertze, ale jestli ne, tak určo Helixy..jasná volba, u mě vedou na plné čáře :-)
o 05.01.2007, 16:22 | Creams
jj slyšel jsem Hertz s wooferem a jak piše mishan nejsou až tak přiliš basové... slyšel jsem v několika autech bravo, civic a nic moc bass. Ale pokud bude ten woofer tak víš co ...
o 05.01.2007, 19:56 | jeklík
Tak a zase jsem na začátku , většina lídí mi říkala ať vemu Hertze , ale většina lidí to řekla jenom kuli značce , nebo podle toho že by měli mít lepší papírový parametry . Když říkate, že jste je šlišeli ve skutečnosti oboje a ty helixi jsou lepší ...
Napště plís ještě nekdo ať už se konečně rozhodnu a mužu je objednat, už se rozmejšlim týden.
o 05.01.2007, 20:07 | zipo
Můžu ti nechat HELIX H 169 ESPRIT za 1800,- jsou 3 měsíce staré,v záruce,kupované u Sekina.

foto k příspěvku  od zipo

o 05.01.2007, 20:59 | jeklík
Bojim se kupovat něco jetýho , jinak už jsem rozhodlej pro Helix-blue-69 V pondělí budu objednávat :-))))))
o 05.01.2007, 21:42 | Mišell
Mám na tom samém rádiu,co máš ty,ty Hertze a podle mě hrajou pěkně...ale je fakt,že mám SW,takže o basech nemluvim. Helixy jsem neslyšel.
o 06.01.2007, 22:18 | Piskoteek
Mám ve předu Helixi 165 a v zadu Hertz DCX 690 oboje honim 4ch zesikem a na to že mám sw venku protože mi odešel zes tak spokojenost..
o 06.01.2007, 22:39 | Lukin.xxx
jedině hertz dobra citlivost a na ryves.cz jsou v dobre ceně
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3231 sekund.