Navštíveno 941x

myslite ze staci? cenovka je nekde kolem 3 tisic. Ma pridane stribro startovaci proud 680AH
jinak je to na 1.6 octavia
mel jsem polskou ZAPku 80A a to bohuzel doporucit nemohu

04.01.2007, 06:56 |
RadekFM | Upraveno: 2007-01-04 06:58:16
Jak na co. Nejvic zalezi jak moc ji budes vybijet. Pokud ji nekolikrat nevybijes az na dno tak vydrzi.
prodavam oboje a na ZAP jsem nemel jedinnou reklamaci za 3 roky... Nicmene neberu tu nejnizsi radu standart vubec a beru jen calcium plus nebo silver.
Ta silverka od ZAP stoji pulku toho co Varta.
Tohle ja zase pro zmenu o Varta bateriich rict nemuzu protoze reklamaci mam vic nez by mi bylo prijemny.
VARTY jsem měl postupně tři - všechny šli na reklamaci. Jedine plus bylo, že reklamace probýhaly dobře. Asi znají své výrobky Ted mám EXIDE a spokojenost.
jak Pavel02, zítra dávam po druhé na reklamaci...

04.01.2007, 12:41 |
jao01 Skus Banner Power Bull 60Ah 600A alebo silnejsiu
exide ale stoji 5000, a tahle rada varty by mela byt dobra, je to nejaka ta blue dynamic. kdyztak zaruku dva roky ma:-)
Mám tu Banner Power bull. A zatím bez problémů. Mám ji od jara a i po dvou týdnech stání naprosto bez problémů.
Taky mam Bannerku, samoudrzovaci, silnejsi nes origo baterie co tam byla a v pohode, jedu na ni uz pres dva roky...
Mám full men. Seženeš ji u renaultů a jsem s ní max. spokojenej.
to tak bejva kazdej radi to co ma...a overena kvalita vlastne ani neexistuje. Jen se da rict co nekupovat ale neda se presne rict co koupit :-)
Mám přesně tuhle Vartu rok a zatím v pohodě. Ani neregistruju snižování kapacity.
Ja mel Silver 74AH ve 2,4 turbodehtu s 600W RMS na palube pres rok a no problemo:)