Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rozdíl ceny

o Navštíveno 769x o
o 01.01.2007, 11:39 | Martas
Slušnej rozdíl ceny, že jo? :-))
[ Link ]

a

[ Link ] - je mi jasný že cena z USA není konečná, ale stejně. Docela by mne tyto repro zajimaly, nezná někdo?

o 01.01.2007, 19:58 | clown
ta cena v USA je konecna :o)
ale neboj . jsou i veci v USA drazsi nez v EU :o)
o 01.01.2007, 20:18 | Martas
to clown - jasan, myslel jsem clo, popl za dopravu atd.
no ale docela by me zajimalo co tam je drazsi :-) , koukal jsem ze i evropske znacky jako DLS, MB Quart tam jsou levnejsi nez u nas. O domacich jako je tady zminovany Diamond Audio, nebo Boston (napr repro Z6- tam 450usd, u nas 40tis.) se ani nebudu zminovat. Napada mi akorat tak Brax.
o 01.01.2007, 22:19 | clown
tak ono je otazka, zda ta cena v UK je aktualni ..

hele treba tady .. Soundstream VG6C Van Gogh
cenikove 470 euro a novy se prodaly za cca 110 ..

[ Link ]

vanocni EBay je kurwa .. ja koupil drzak pro LCD misto za 140 Euro, za 5 euro :o)

jj. Brax a spol. jsou v USA za nesmysl .. a jetejch veci je malo .. :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3172 sekund.