Navštíveno 980x

Zdravim klub.
Potreboval bych poradit,
koupil jsem repro
link:
[ Link ] a toto autoradio:
link:
[ Link ] A ted nevim, zdali vystupni vykon toho autoradia bude stacit na tyto repraky, max je tam uvedeny 190Watu ?
Prosim o radu odborniku.
Dekuju.
hrat to urcite bude, radio ma 4x50,ale ve skutecnosti ma tak 18 rms, a ty repra maj 50... jedinej problem vidim ve znacce repraku,ale to je OT.
poradej Ti jeste urcite zkusenejsi nez jsem ja....
no zahrají ale přes zes to bude podstatně lepší
El-diablo: nemáš nějakou akci na nap. kabely?
majkl co to je za dotaz a zde?
mne jde spis o to, jestli se nezhrouti vystupni obvod u toho PIONEERa?

30.12.2006, 16:31 |
clown zhrouti jako u kazdeho radia .. v jiste poloze VOLUME prestane stihat ..
Diablo, sorry, sem dneska trošku mimo:-)) To víš, celý dny v práci do 23:00 a pak top takhle vypadá.:-)) Napíšu majla.
on se nezhroutíjako že by jsi ho odpálil ale z muziky přestane být poslouchatelná muzika
clown: tomu nerozumim, vzdyt vystup je 4x50, repro maji 40W, to by melo stacit? Nebo zesik je k tomu potreba?
El-diablo:aha, tak zbytecne silne repro?
majkl to budou masakrální prémie co?
ne to ne ono jde spíš o to že výkon těch repro plně nevyužiješ slabší repro se stejně moc nedělá pokud tedy nešáhneš po first a podobně
andy přečti si pořádně parametry rádio je v maxu v rms má tak 15 +/-
Andycz: 4x50 napíšou,ale ve skutečnosti je to 4x15. A rádio v určité poloze,jak píše clown, přestane hrát čistě,ale začne příšerně zkreslovat, protože nebude stíhat . Je to u většiny rádií, proto je potřeba zesilovač.
no..pokud to rádio má 4x50 mosfet,tak těch W je tam určitě víc (22-35)...a na ty repra to bude úplně v pohodě...jen jak už tady bylo napsáno...od cca 60% volume ten zvuk bude zkreslený...
a nebo se spokojit s tím jak to hraje je mraky uživatelů co jim to stačí poslechni si to a pak uvidíš
Diablo:No, potřebuju udělat TUS, tak makám, jako šroub:-)))
Pokud budeš poslouchat vážnou hudbu, tak volume budeš moct vytočit více:))) Ale nesměj tam hrát na basu a na čelo:)))
OK, dik za prispevky. Snad to bude dobri.
Tak se tady stihly vyresit Majkovy premie a taky,ze kdyz poslouchas vaznou hudbu,tak na repro bez zesiku tam nesmí moc byt basa a čelo-hmmm-zajimavé:))))
Na tyhle "slony" bych teda vubec zesík necpal-40w sin je pro ty konce u toho pincka opt.-ted jak do tech novejch zakladnich rad zacali taky cpat Mosfety-tak je ten narust vykonu znat-takze kdyz to da nejakejch 20W na kanal,tak je to optimum-vzdy se preci ríkalo-vykon zes ma byt polovicni,co prikon repro.:))
Ojta-zase moudra:)))
Hele,ale co mne zaráží,ze na strankach Sony-Ti napisou-uváděný výstupní VÝKON!-a tohle neni jen tady-ja nevim,ale repro ma odjakziva příkon a o výkonu nemůže být při prumerne ucinnosti 7%byt rec.
Treba ty Bluecka od Helixu na konce z radia s Mosfetama hrajou jak vítr.Je potreba se taky divat na citlivost atd.
Uz koncim.....
Wtmann: :-)))) to jsou přeci hlubší tóny. Ne dělám si jen prdel:-))
Diablo, psal si na ten, jinej? Přes kterej sme se domlouvali?MichalKlimt@seznam
ne proč si to tu kuwa nespravíš?
no, pisou na strankach dovozce, ze trvaly vykon je 27W, tak to by melo stacit?
link:
[ Link ]