Navštíveno 1179x

jak zapojit signálové kabely? rádio má 2x RCA výstup, chci dát 4 kanál na repra a 2kanál (v můstku) na subwoofer ...
ke každýmu zesilovači natáhnu zvlášť signálový kabel, ale ...
1. mám rozdvojit signál pro 4 kanál pomocí Y rozdvojek ?
2. mám z 2kanálu vést dalším signáovým kabelem z "cinch output" kabel do 4 kanálu a druhým kabelem (párem) přímo z rádia?
použité zesilovače:
2kanál Caropwer HPB 602 (má cinch input i output)
4kanál Magnat 360 clasic (má "jen" 2x cinch input)

27.12.2006, 00:55 |
BULOH jasně rozdvojit pomocí Y kabelů

27.12.2006, 00:55 |
JR 1 je spravne
Promiň, že ti sem lezu, Měl bych do budoucna podoný problém, ale všechno je stejný jen ten 4 kanál umě má 4 výstupy a už ho mám rozdělený Y kabelem, jak to zapojím potom, když budu mít na rádiu jen 2 cinche a u zesilovačů 6cinchu
tohle jsem zrovna řešil...2xRCA jdou ke 4kanálu, tam se to větví do 4xRCA a z Output ze 4kanálu jdou 2xRCA do dvoukanálu...jinak přeji hodně štěstí s laděním, já sem to celkem dlouho ladil, aby to nějak hrálo.....stejně to budu řešit jiným rádiem!!!! :-)

27.12.2006, 11:05 |
Petura | Upraveno: 2006-12-27 11:10:33
Dave: no já to právě budu mít jinak ... ke každýmu zesilovači zvlášť kabel a do 4kanálu ten jeden pár rozdvojim, takže tím pádem vyřadím funkci fader (přední a zadní repra)
a nebo tu je další možnost, že 4kanál dávat nebudu vůbec repra zůstanou na rádiu, jako sem to měl dosud
a navíc ještě nemám žádný repro dopředu, vejdou se mi tam 16,5cm, takže nejspíš nějaký kompa, s cenou do 1500,- aby byly vhodný na rádio popř. když zapojim 4kanál, tak aby mohli hrát přes zesilovač ...
dozadu mám ovály Pyle NW 694, ale v mojí cenový hladině, asi Pyle kompa nepořídím ...

27.12.2006, 12:26 |
JR do 1500,- neporidis zadny kompa, aby alespon trochu hraly
dej ten zesilovač, je to sto a jedno...kup spíše něco jetého, lepšího..aby to něco zahrálo, pak to případně vyměń...z rádia to vůbec nehraje......
JR: no bydlení má větší přednost, takže se do 1500,- musí něco najít ... fajnšmekr nejsem a hlavně sem v autě ještě nic "lepšího" neměl
co tyhle Sinus Live:
[ Link ] a nebo tyhle macAudio:
[ Link ]

27.12.2006, 20:00 |
hoff Sinuslivy jsou v pohode,kamos je ma bez zesu,primo na radio a byl jsem az prekvapenej jak si slapou. A za tuhle cenu :-) pohoda

27.12.2006, 21:18 |
JR Petura: Kdyz jsme v ramci letosni souteze EMMA@work delali instalaci, tak majitel auta tam mel presne tyhle repro a byl s nima neskutecne spokojenej. Pak sme udelali zastavbu lepdi predni kompa + 10" SW a sam musel uznat, ze to hraje uplne jinak.
Sice chapu, ze bydleni ma prednost, ale taky si myslim, ze se vyplati investovat treba o litr vic.

27.12.2006, 22:01 |
Petura | Upraveno: 2006-12-27 22:04:08
JR: ale jo, něco na tom bude ... to je u všeho, že se vyplatí investovat víc, že je to pak lepší (ale ne vždy a ve všem)
bohužel peníze netisknu a někdo ty "levný" věci musí kupovat :o)))) no třeba se tu něco objeví v bazaru...
ty repra byly Sinus Live? přes zesik nebo z radia? u mě totiž možná ani na ten 4kanál nedojde, a zůstane jen 2kanál pro basák ..

27.12.2006, 23:03 |
JR byly na /////9812