Navštíveno 1622x

Čaute chtěl bych vědět vaš nazor když mam 2 zesilovače jeden na SW a druhy předni + zadni repro , a kapacitor 1F ma otazka je jestli ten kapacitor zapojit jen na zes.pro sw nebo na oba dva zes??? poznamka ten sw zes. ma neco kolem 1,5 kw vykon
teda jestli ten cap. nato stačí na oba dva zes

26.12.2006, 20:00 |
Lukin.xxx | Upraveno: 2006-12-26 20:13:43
foto nende
1,5kw rms nebo max, kolik rms?
no rms!!!!!! ja tu dam fotky co jsem přes svatky dělal
mam zdani že jak odpojim 4 kanal sw rube vice a kvalitněji
1f bude mkálo bych řekl i když bys to dal jen do cesty subu stejně budeš mít úbytek napětí na baterce tohle už by bylo pomalu na lepší baterku
no to je poznat ja vytahnu signaly ze 4 kanalu a hraje to hodně dobře jako neřikam že to hraje špatně jak je to ted ale jen sw rube šileně a jak je to připojene tak je tam slyšet ubytek proudu takže budu muset natahnout ještě jedno napajeni na 4 kanal

26.12.2006, 22:48 |
mishan | Upraveno: 2006-12-26 22:51:08
jako Diablo, určo lepší baterku!!
a jestli tam máš takové kabely k napájení jako vedou ke kapu, tak to je rozhodně MÁLO na takový výkon!!!!
Koukám na ty nátrubky to jsou dva10cm nebo jsou to 8cm?
to je vic než 10 tam strčím pěst jo napajeni je slabe na to je třeba pořadny kabel ale ten stoji hrubo!!! jinak co nato řikate??
Lukin.xxx prosim ta aky to je zosik ten dvojkanal? koľko ma rms ? a na koľko ohmov ide?
Lukin: kabel stoji hrubo, ale potreba u tebe je, neni zbyti tak bych si dle tabulky na propocet tl.kabelu, tveho vykonu a tve delky kabelu spocital jaky profil potrebujes a opravdu ho koupil udela to hodne uvidis...

27.12.2006, 12:20 |
dddd | Upraveno: 2006-12-27 12:21:15
dej 50qmm a nic neřeš, kup pořádnou baterku a nic neřeš
jinak je to hezký
Lukin.xxx :
Jakej máš altík? A jak moc hraješ, když jedeš? Zbývá něco i na baterku?

27.12.2006, 14:46 |
mishan | Upraveno: 2006-12-27 14:47:17
Lukin.xxx: nátrubky jsou na 100% 10cm! jinak máš to moc pěkné, takové čisté a přehledné, líbí, ale obrovské minus nejen u mě, ale i u spousty dalších hifíků máš za to mizerné napájení, to je fakt ostuda, podcenit tu nejdůležitější věc!!!! ;-)
jj, napajení udělá strašně moc....
to mishan ja viim to napajeni tam je velika jizdfa stim jsem počital že mi to splujete :-))))))) je hodně duležite ale taky jsou to šilene penize a ty ted momentalně chybi a už jsem do toho dosti nasypal ale diky za zhodnocení!!!!
to transporter to je HDi tak něco kolem 74 A altik a hraju podle nalady někdy jak mam naladu tak jedu a hraju 70 % pak už boli hlava :-)))))))))))
to redbullboy : je to Lanzar viberant to tam je myslim napsane a ma to cosi kolem 15OOW rms nějak tak
lukin psal jsem ti na icq

27.12.2006, 18:18 |
Lukin.xxx | Upraveno: 2006-12-27 19:10:44
To El-Diablo : ja tu nic nemam nebylo tam špatne čislo??? 342 048 948??

27.12.2006, 18:20 |
petis Asi takhle. Ohledně napajení jako mishan. Řešíš naco připojit kapacitor ale místo něho jsi měl koupit silnější kabel.
Koupit 5metru 50qmm kabelu není tak hrozná investice.
mno jo mate recht ale to se nazbira je to dlouhy kombik tak kabely jsou delší ted ktom pouzdro s pojistkou ktomu ruzne prkotiny a je to balik ale oto nejde ja jsem to auto ted koupil to stalo hromadu peněz tak prostě nejsou ale neboje udělam stim kratky proces par kševtiku a mam na kable
tak je prostě koupim a fertyk!!!!!!!!!!
na co pojistky ????
nejsou potreba jen to je slabe clanek v retezi :-)

27.12.2006, 21:25 |
petis jako Kleneex:-) mě dělaly 0,2db na dB Dragu:-))
Lukin.xxx
Myslím, že nikdo na začátku nepočítal s tím, kolik do toho nakonec nasype. Teď už je pozdě to začít šidit. Na pořádný "brko" taky nedáš plechový ráfky, to rači nevyjedeš. Nikdo prachy nesere, ale než je naházet do forbesu, tak tohle zahraje líp. : ))
To petis : kolik pojistka A hodila na db Dragu 0.2db to je nahodou dost tak ja tam mam jistič

27.12.2006, 22:12 |
clown dokud nezacne jistic vypinat je good :o))
taky jsem ho mel .. zahral se a pak zacal shazovat .., ale zname pripady, kdy zustal zapnutej i kdyz byl vypnutej .. tusim Lada :o))

27.12.2006, 22:15 |
petis Lukin. Byly to externí pojistky u každýho zesíku 150A jedna
aha to bych neřek že by to hodilo 0.2db to je mazcec audio to je prostě věc

27.12.2006, 22:19 |
petis jj
takže ty nemaš žadne jistěni přivodu proudu??

27.12.2006, 22:28 |
dddd jestli chceš shořet , tak ji tam nedavej

27.12.2006, 22:28 |
clown Petis ma macetu .. kdyby to blaflo tak to preseka :o)))
btw .. o palubku a tapecak se neboji :o)))

27.12.2006, 22:29 |
petis ne:-) u baterky to vypadá takhle:-)

27.12.2006, 22:31 |
petis jj, clown má pravdu:-))
pč bych ji tam neměl davat tady borci pišou že pojistka je naprd ja dělam mechanika tak vim kčemu slouži pojistka!!!!!!!!!!!!a par aut shoželych viděl

27.12.2006, 22:32 |
clown lukin ..
Petis ma tohle v souteznim aute ...

27.12.2006, 22:34 |
petis zas má pravdu:-))
co živi ty 4 krasne kabely?? je to dobry!!!ja ale nemam auto na soutěženi

27.12.2006, 22:36 |
petis takhle. v normálním autě se kterým se jezdí je pojistka u baterky jasná. Ale tohle je jak píše clown soutěžní auto a tam se to tak nějak nehodí.
to co jsem psal předtím byly pojistky u zesíku ne u baterky. Tam pojistka byla.

27.12.2006, 22:38 |
petis živily dva Emphasery EA1600D
aha jo takto tak ja o db drag moc nevim ja jsem to do auta nahazel pro radost s poslechu
petis: nepleť ho tu chudáka!!! všichni to nestaví na dB drag, tak jako my, tak by tam pojistku mít měl, kvůli bezpečnosti :-)

27.12.2006, 22:55 |
petis Já ho nepletu:-))
mysliš že si ji tam nedam????ja vim oco jde nejsem takovy vul abych jezdil bez pojistky
takže jako my jsme prasáci, jooo!!!!!!! :-))))))))))))))))))))

27.12.2006, 23:26 |
clown mishan ... jo :o)))

27.12.2006, 23:59 |
petis Lukin: Ale já jsem ti nikde nenapsal že tam nemáš pojistku dávat. Jenom jsem potvrdil Kleneexova slova že pojistky berou výkon.
Ty tam tu pojistku opravdu měj, protože až se ti ta 20ka kabel rozteče, tak by to nebylo hezký.
Ještě jedou opakuji že jsem ti nikde nepsal aby jsi tam nedával pojistku!!!
Diablo: ty taky.......:-P
To petis.: ja vim jo vpoho :-))))))))) to viš že ji tam mam a vždy tam byla a vždy tam zustane :-)))))) ja nepoznam sluchově 0,2 db mi o takovou hodnotu nejde !!!!

28.12.2006, 21:44 |
petis Lukin: Možná si nepochopil co znamená externí pojistka u zesíku. ta nejistí kabel ale zesík, a ty tam nebyly. a to dělá 0,2dB, Sluchem to nepoznáš to máš pravdu, ale na měřaku je to celkem dost a muže to znamenat hodně.
Mishan ja pojistku od přední baterku mám a od zadni to je kousek to na pojistku není takže nejsu ne a ne a ne!!!!!!:)))))))
jo to vim někdy i ta desetina je dost:-))))) jo chapu to!!!!!!