Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > problem s radiem

o Navštíveno 843x o
o 26.12.2006, 17:13 | windi
zdravim,
prosim vas pomozte mi mam problem s radiem pioneer deh-p3590mp
jde my do repraku divnej zvuk takove praskani a když prepnu z radia na cd lupne my v repracich.
už jsem to jednou mel u opravaře chvilku to šlapalo a tak za tři čtyři měsice se to objevilo zas když jsem to rozebral tak asi si myslim kde je zadrhel.
poradte my co bych snim mel asi udělat.

dekuji

foto k příspěvku  od windi

o 26.12.2006, 21:19 | wattman
U pincka toto normalni-zpusobuje to napeti,ktere se pres cinche dostava zpatky-tudiž to muze byt spatna kostra,ale take tvoje neopatrnost-staci strejchnout dratem z vystupu zes.o jeho kostru a je to tady-vystupy zes.jsou stale malinko otevrene i pri vypnutem zesu.
Je to pojistka na GND predzesilovace-tak ji vymen,nebo odpovidajicim zpusobem nahrad:))
o 27.12.2006, 15:51 | windi
jo jo to jsem taky zjistil ale čim bych to měl nahradit nejlepsi by bylo to nahradit dratkem, ktery jsou jsou na pojistkach ale ted kolik asi tak amper no spiš asi miliamper?

ale moc dekuji za pomoc
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3618 sekund.