Navštíveno 1441x

Prosím o radu jaký nejvhodnější zesilovač k tomuto subwooferu??Spíš nějaký levnější ale kvalitní..Dík za každej tip
Ahoj, měl bych tu nějaké kvalitní 2-kanálové zesilovače na tento basák. S žádným bys chybu neudělal. Koukni na link, kdyžtak napiš na ICQ a můžem to probrat
[ Link ]
Mikii84: každopádně když budeš kupovat zesík, tak kup takový, který má tak 1x větší výkon oproti tomu Helixovi, je to lepší, když mu dáváš trošku víc, takže těch 300 W by bylo jaks taks, ale chtělo by to i víc :-)
tak to musím souhlasit, tohle musí být pecka kombinace! :-)
Kájoooooo, co to meleš, vůbec jsi mě nepochopil !!!!!!!!!!!!!!!!!
vůbec se tomu zesíku nesměju,smajlík jsem dal proto, že myslím VÁŽNĚ že je to super kombinace, ani v nejmenším to tak nebylo myšleno, doufám že mě ted pochopíš ;-)
a za ty prachy bych ho vzal i já, kdybych němel krmení, tak se nerozčiluj :-)

26.12.2006, 14:03 |
Akordýsek | Upraveno: 2006-12-26 14:04:28
Hodně poctivej mac audio..mám bratříčka 4kanála a super:-)A taky od Káje:-)
jj ty macy jsou podstive ... to myslim vazne... ted ho sice budu menit za dalsi hifo ale i tak ten vykon to ma..
kazdopadne co psal Mishan... ten DB 12 jsem zkousel na 450W rms... a jelo to uzasne... vazne... sice nedostaval plny vykon ale asi kolem 350-400 W rms ale ani naznak nejakeho pochybeni... magnet taky byl jen vlazny.. zadny harcore.. takze DB12 zahraje i na 200W rms ale na 350 se teprve ukaze co umi.. (jen clovek musi mit sluch jinak ho odpali ;)) )