Navštíveno 1252x

Rád bych slyšel vaše názory na nákup sw, bude to na Helix DB 5, buď 2Ohm 550W nebo 1Ohm 700W, velikost bude na 95% 15", BR ozvučnice max. 80l, máte někdo nápad? Cenová relace kolem 7k, impendancí by byl asi ideální Sonic, ale nevim, neslyšel jsem... Vcelku bych byl zvědavej na Alphasonic
[ Link ]
no jestli na kvalitu, tak podle mě asi ten Alphasonic, pokud na tlak tak určo Sonica
chtěl bych aspoň částečnej kompromis, mám strach že Sonic bude fakt jenom pumpovat místo hrát muziku :o/
Ten Alphasonik PSW 415 můžeme momentálně nabídnout za 4700,- Kč!
info@doronel.cz
no Sonica jsme slyšel, a nevěřil jsme tomu, docela i zahraje a ne špatně, ale myslím že ten Alphasonic pro tebe bude lepší, má vyšší citlivost
mishan: to je to co si myslim, ale raději se ptám někoho kdo už s tim má zkušenost, problém je že v týhle cenový relaci toho zas tak moc neni
harry: to je paráda, psal jsem mail
Kdyby měl někdo ještě nějakej nápad, budu rád

25.12.2006, 16:29 |
mishan | Upraveno: 2006-12-25 16:32:22
a co takhle Powerbasse, ty hrajou i tlačí solidně
třeba tento,
[ Link ] na ten jsme měl taky zálusk a impedance taky jako ten sonic
ale cena už je vlastně mimo tvé schopnosti :-(
a nebo ten samý ale 2x4 ohm a levnější
[ Link ] ale cena u Alphasoniku je asi nej

25.12.2006, 16:35 |
Escudo | Upraveno: 2006-12-25 16:38:10
jojo, PB by mi fakt slušel, ale jak píšeš, mimo :o) levný řady jsou pro mě jinde v impendanci a vyšší kupovat nechci
Pokud by byl Alpha za tyhle peníze tak je to fakt slušný
na ES 15DS-D2 jsem koukal no... težko říct, byl by asi ideální

25.12.2006, 17:58 |
Escudo | Upraveno: 2006-12-25 18:01:48
Co phase evolution ale v 15" jen s 450WRMS ale kvalitka
Phase Evolution Select 15 SR

těžko říct no, koukám že to bude hodně o tipování spíš, docela mě zaujala sleva na Dragsterovi
no já osobně bych zkusil toho Dragstera, vypadá dost robustně a za ty prachy, noooo myslím že super volba, zkušenosti bohužel nemám,ale ten 5ti kanál ho stejne nenakrmí, ta to bys potřeboval takového Helixe jako mám já tj. 1000.2, ale myslím že by mohl být ještě lepší naž je ten Alphasonic :-)
aspoň bych zůstal v německu, Dragstery nebejvaj nějaký šlupky, je fakt že ho nenakrmim, ale 700w by ho mohlo pořádně rozhejbat na to aby vlály vlásky :o) Tak ty máš 1000.2 jo, to sme v podstatě příbuzný, co na něm máš?
2x Audiosystem X-ion 12-800 na 2 ohmy na kanál nějakých 896W :-))
toho bordelu si nevšímej, bylo to zapojované na rychlo :-)

nomohl si trochu poklidit na vánoce :o)
:-D no na vánoce je to všechno stejně vyndané , ted je tam jen baterka a 4 kanál a RC čko :-)
Serem na vzhled hlavně když to tlačí že?
no já TUSuju, takže šlo taky všechno pěkně ven, prodalo se a teď... :o) chybí mi SW, kompa a tlumení, zejtra bude snad gelovka
El-diablo: kuwa žééééé :-))
si myslím známe a taky jsme to tak dělali i když já to mněl vždycky hezčí jak ty (.)(.)

27.12.2006, 14:49 |
mishan | Upraveno: 2006-12-27 14:50:43
Escudo: no já můžu z vlastní zkušenosti říct, že jsem od PB měl 10" nejnižší řady za 2k na 290W a hrálo to neskutečně (dělal jsme origo kopii BR bedny), takže tento si nedokážu představit jaký musí umět udělat bordel :-), ale vzhledem k ceně já osobně bych šel do toho Dragstera ;-)
El-diablo: nonono, :-)) mám ti připoměnout jistý sraz kde si to měl taky naházené jak někde v šopě :-D
hmm, to je mrcha :-((, no tak to pisnu sem, pokud seš omezen penězma, tak ten dragster, já s ním zkušenost nemám, ale vypadá dost robustně, má ale podstatně menší citlivost a Xmaxoproti PB.Pokud nejsi omezen financema, tak ten Powerbass. Citlivost 100dB ja dost super a myslím že by mohl trošku líp zahrát. Stejně pak dokoupíš silnější zesík, protože ten 5. kanál mu stačit nebude ;-)
takže já byhc volil PB, tot můj názor
tady lepší foto té 15"

vypadá to že si počkám jak to bude s poplatkama a pak bych šáhnul po PB, co jsem zatim slyšel 12tky tak fakt dobrý, nerad bych zase na podzim prodával a předělával bednu, protože to bude vestavba a né box...Každopádně moc děkuju chlape :o)
mishan naházený jo ale bere se design bordelu a já ho mněl určitě hezčí woe(.)(.)
Escudo: jo není zač, rád jsme pomohl
Diablo: ty disajne :-)))))))
Mishan A co ježura co ti donesl ještě kromě toho škaredýho rádia?:)))
no co se týče dB dragu tak nic, jen jsem si naježil tuningové díly na RC model, posílení na dB budu řešit až během sezony...podle konkurence :-P :-)))
3-4 a uvidíme, mám zpátky sedáky, tak možná přejdu jinam