Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Poraďte prosím - rušení zesilovače

o Navštíveno 2353x o
o 23.12.2006, 19:21 | Matees
Nazdar pánové. Dnes mi kámoš konečně zapojil zesilovač Boss do rádia Pioneer DEH-P3630. Když je motor vypnutý, hraje to výborně, ale jakmile nastartuju, začne se ozývat do repráků takový hvízdání, jehož hloubka je závislá na otáčkách motoru. Můžete mi prosím někdo poradit, jak se toho zbavit. Nebaví mě totiž poslouchat hudbu jen při vypnutém motoru :-(

o 23.12.2006, 19:42 | Akordýsek
ukostři rádio pořádně!
o 23.12.2006, 19:58 | Matees
OK, zkusím prověřit ukostření rádia, ale na první pohled do rádia a z něj vede vše, co má.
Jen poznámečka: Hlasitost toho pískání není závislá na hlasitosti rádia.
o 23.12.2006, 23:01 | Lukin.xxx
umi to dělat i špatna kosta nebo vadny signalovy kabel nebo zvlašt ukostřit zesak
o 23.12.2006, 23:49 | Akordýsek
jak říká lukin,špatný iso,špatná kostra,špatné kabely,špatnej zesák,a jak máš tahaný kabely?kde máš štvávu a kde signál,měl bys táhnout každé druhou stranou auta..mě to ted taky píská a taky hledám:-)nic si z toho nedělej:-)
o 24.12.2006, 01:32 | tappaja
Pioneeeeeeer, opeeeeet. Toho si nevsimej. Nemas moznost vyzkouset jiny radio? Nejrychlejsi cesta.
o 24.12.2006, 10:17 | Matees
signálový kabely - tedy 2x koax mám vedený prostředkem auta, elektrika je vedená na kraji. Bohužel jsem zapomněl do prostředku přihodit kabel na aktivování zesilovače (od rádia) a kabel pro dálkové ovládání rádia, takže ty jsou daný spolu s elektrickejma. To ale můžu vyzkoušet tím, že je odpojím.
Zesilovač je ukostřenej. Rádio zkusím sehnat jiný a vyzkoušet to. Někde v diskuzi jsem se dočetl, že to dělal altík. Víte někdo, co s tím udělat, aby to přestalo dělat? Nemůžu přece jezdit bez alernátoru (teda, kdyby to bylo ono).
o 24.12.2006, 10:33 | jao01
Tak ako pises ze kable napajcie a signalove su vedene vzlasto je dobre len si skontroluj ci sa ti napajacie kable zo signalovimy nekrižia niegde pri zosilovaci
o 24.12.2006, 11:54 | Matees
Právě jsem byl v autě zkontrolovat kabely. Signálové se sice s napájecíma u zesilovače křížily, ale i když jsem je rozmotal a dal od sebe, tak to nepomohlo. Ještě jsem zjistil další věci. V reprákách, který jsou napojený na zesilovač jde pískáním slyšet benzínový čerpadlo - po tom, co otočím klíčkem tak, aby se rozsvítily kontrolky. Jdou tam taky slyšet různý zvuky od cd mechaniky rádia - např. když dávám pauzu, roztáčení cd apod. Doufám, že mi to pomůžete co nejdřív vyřešit, protože mě to pěkně vytáčí.
o 24.12.2006, 12:10 | tappaja
Plati to, co sem napsal v 1:32...
Obcas se stavalo, ze signalova a napajeci zem nebyla stejna u zesilovace, bohuzel radio je propojilo a byl pruser. Ale ja mam favorita v tom radiu, vymen ho.
o 24.12.2006, 15:33 | Matees
No, rádio zkusím dát jiný, ale tím pro mě není problém vyřešen. Přece si kvůli tomu nebudu kupovat nový rádio. Potřeboval bych pak zjistit, co musím na Pinckovi udělat, aby to přestalo dělat paseku.
o 24.12.2006, 19:44 | m1tv
si přečti co ti tu pišou vem kabel a ukostři cely radio ten obal a budeš mit na 90% klid
o 24.12.2006, 23:08 | Lukin.xxx | Upraveno: 2006-12-25 16:03:15
mno jestli ti to chyta pumpu v nadrži a cd mechaniku tak sprdele skus ukostřit signalovy kabel!!!!!!!u radia a radio taky pak vyskoušej radio a jak to nepomuže tak vyměn auto jako ja!!!
o 24.12.2006, 23:12 | Lukin.xxx
a stim altikem skus altik ukostřit přimo na baterku a hlavni plus s altiku dej novy a jen baterie a altik kabel na starter nech puvodni
o 29.12.2006, 22:03 | olda2
u mně pomohlo,že jsem neukostřil zesilovač(axton) -taženo + a mínus z baterky do zesilovače-když byl zesilovač ukostřen-přišroubováním dělalo to paseku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3164 sekund.