Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > nazor na Phase Linear pc165.20 please?

o Navštíveno 802x o
o 21.12.2006, 17:34 | Syrup
mam v merku tyhle kompa, vymenil bych je za HSKcka co mam ted vepredu, myslite ze je to dobra volba? Chci to sjednotit, jelikoz vzadu mam od Phase ovaly CXS 6.9, tak jsem chtel mi i vepredu phase. Ted by to pohanel carpower wanted 4/320 a casem snad Rodek R480i ...

díky za jakejkoliv nazor, nebo tak :)

o 21.12.2006, 19:57 | BULOH
Moc dobrý kompa.
o 21.12.2006, 19:57 | BULOH
Jinak mají krásný středy i výšky, ale potřebujou podporu basáku.
o 21.12.2006, 23:34 | Syrup
jde mi hlavne o to, ze chci sjednotit predek a zadek, kvalitativne, ale nevim z jaky rady byly tyhle kompa. Jeslti zaklad nebo nejakej stred aspon....

podpora basaku bude kazdopadne, to zadny strachy :-)

Spis mi jde fakt o to, ze chci mit repraky od stejny znacky, a jestli s temahle neudelam chybu ...
o 22.12.2006, 00:02 | Syrup
BULOH: bylo mi receno ze vysky jsou hooooodne ostry.

a tomu se prave chci nakupem jinejch repro vyvarovat, jelikoz to je presne duvod proc chci prodat ty hskcka, vysky jsou na mne moc ostry.
o 22.12.2006, 10:13 | BULOH
A kurva teď to vidím, spletl jsem si řadu, mluvil jsef o CF.
Sorry.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3004 sekund.