Navštíveno 738x

když mam klasicky SW s reprem audiobahn a dva bas reflexy chtěl bych vědět jaky bude rozdil v kvalite zvuku a basu když se repro namontuje magnetem ven???děkuji za rady
Viz příspěvek dole. Nedělej to!!
Co máš za audiobahn? A jak hraje?
38 UDIOBAHN 2x 1 KW označeni přesně nevim!!!!!!hraje to velmi luxusně a i luxusně vypada tak jsem tady hodil přispěvek jak to bude hrat naopak!!!!!!
ja ten přispěvek nemužu najit
No uvažuju právě nad koupí AW1251T je to ze série natural sound. Má ten plamenový koš. Tak sem chtěl vědět jak hraje.

21.12.2006, 13:15 |
Lukin.xxx | Upraveno: 2006-12-21 14:15:03
jo to je novější verze toho sw važi to 22 kg!!!!!kvalita zvuku je super ja si nestěžuju měl jsem značky carpover magnat a toto je bezva.Tady v česku je někdo kdo audiobahn pradava???
Lukin.xxx: A carpower nevyhovoval? Co si měl od něj za sub?
ale jo vyhovoval hral dobře ale to byl slaby zavadějici model CBR 300TCR ten jsem měl v uzavřene ozvučnici a kvalita zvuku super

21.12.2006, 21:03 |
DevoteeG2 | Upraveno: 2006-12-21 23:17:23
sorry za duplikát :(
Tam je problém, že by si sis nemohl ponechat stejnou bednu, protože objem by se zvětšil "o to co dáš ven". Tedy můžeš to vyzkoušet si ji nechat, třeba se ti nový zvuk bude i líbit, třeba to zahraje hlouběji, těžko říct, zkus to spočítat a třeba i předělat nátrubky... něco si o tom přečíst a pak experimentovat. Ale obecná zkušenost tu na fóru je, že se trochu zhorší kvalita. Já to však nikdy nezkoušel, takže za sebe nevím...
ok diky moc mi jde jen oto že ja to instaluju do velkeho kufru tak abych to nějakym nakladem v převozu nepoškodil ale moc diky za info