Navštíveno 1622x

16.12.2006, 17:36 |
crx napiste mi vase nazory na tuto znacku.Chci si od ni koupit repra a subac
Na subwoofery Pozor. Uvádějí třeba 400W rms a ve skutečnosti mají kolem
200W rms.
No jen říkám(píšu) co jsem slyšel od lidí.
konkrétně tento kousek Ground Zero GZTB 300BR má po změření něco málo přes 200W rms. rikal mi to jeden borec co si ho nechal změřit.
jj, známe případy...
[ Link ] ve skutečnosti má jen 200 RMS a ještě k tomu hraje na... i v origo bedně

16.12.2006, 21:05 |
clown jak a na cem se meri subik ?
:o))
Teda koukám... se tu na AHC rozjela nějaká agitka proti GZ :)

16.12.2006, 21:36 |
erix7 (K)
clowne, to nevis ze u reparku ( menice) je jeho prikon zavislej od jeho impedance :) neni preci nic jednodussiho, nez u repraku rict kolik ma trvaly prikon :)
kdyby si lidi staveli Impedanci korekce, tak je mozny ze repraky ( hlavne SW) neodpali :)

16.12.2006, 22:22 |
clown eriku, prave ze nevim .. a proto se ptam ..
collin jedna baba povídala to už tady bylo několikrát. třeba i když tomu tak je tak hod nějakej podklad k tvýmu tvrzení
DevoteeG2: žádná agitka...třeba na nea nenechám dopustit, ale s tím výkonem u gztw 30t je to pravda
A cotřeba tyhle koaxialy?
Píšou tam 70/110 dá se tomu věřit?
Ground Zero GZTF 130MK2
[ Link ] 

17.12.2006, 17:09 |
Syrup myslim ze tem 70 W RMS se verit da bez problemu
To si děláte prdel s tím GZTW !?

17.12.2006, 18:02 |
dddd no a je to tady pěkně jste zaseli mezi lidi semínko pochybností

:)))) tak to by me taky zajimalo jak s tim vykonem u toho sw

18.12.2006, 08:58 |
vesi čau hele lidi nic neřeště u každý značky je to indiliduální základní řada nemůže být top nebo snad to má nějaká značka jinak???
max_db:kup si nové CAR&hifi tam máš v testu MK2 šestnáctky
mame v sutazaku 2x GZUW10 pisanych 800Wrms na kazdy a prasime do nich 3000W a vobec im to nevadi, pokial nezacne odchadzat napajanie. Na GZRW12S-AL som daval Z2200, alebo Wanted 2/300 a tak isto bez najmensej znamky pretazenia. Teraz idem davat GZTW30T na GZPA1.3000D tak vam napisem kolko vydrzi
18/12/2006 08:58 vesi ... a mimochodem ten test vyhraly
Vesi: Proboha,ale ani ta nejzákladnější řada a ještě od takovéto značky by neměla být tak prasácky zpracovaná.
Teď jsem byl zvědavý a rozdělal jsem MAgnata Rocka 600 a je to teď základní řada a to zpracování je naprosto v pořádku.

18.12.2006, 18:04 |
Hifina 69 | Upraveno: 2006-12-18 18:24:04
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).....Ahoj,prosim tě, co si chces od G/Z koupit?prodavam a montuju je tři roky tak bych ti rad poradil... jo a s tim RMS a zesilovačema :)))))) nejni problem odpalit Sub. 1000Wrms zesilovacem kterej ma třeba 200Wrms,stejne tak nejni problem pustit do sub. kterej ma 400Wrms výkon1000Wrms a repro to "normalně" snese...nekdy je to opravdu sranda i smutek,pročítat si tady nektery nazory....
Pro Majkl-fox:Chci se jan zeptat odborníka?V jake třídě je ten zes postavenej,kolika voltovej má menič nap.,(Zdroj),jaké má konce(tranzistory) a jak jsi přišel na to,,,,,,že Magnat je lépe zpracovan než G/Z???????? víš kdo vůbec vyrábí magnat???? Když už jsi v tom rozdělavani,. tak si rozdelej HPB-1502 od Carpoweru...vypada to v nem jak v zesiku za 8 ale nehraje tak...

18.12.2006, 18:44 |
Kleneex | Upraveno: 2006-12-18 18:44:49
Hifino69 trochu min smajliku by neskodilo at si to nemusim davat pres celou obrazovku
Diky
Jinak je to zakladni trida od GZ a urco se neda srovnavat z radou N nebo P.
Skoro kazda znacka ma jednu radu vysokou ktere dela reklamu v soutezich atd aby se nizke radi dobre prodavali tak nevim cemu se divite ??
Jinak skoro vsechne komponenti uz jsou z ciny ale montujou se treba v US.
Mimochodem neni cina jako cina vzdi zalezi na tom kolik zakaznik (treba GZ) za to chce zaplatit a jakou chce kvalitu.
Uz jsem videl i kvalitni veci z ciny (nemyslim ted HiFi) ,-)

19.12.2006, 10:11 |
Majk-fox | Upraveno: 2006-12-19 10:24:08
Hifina:podívej se na příspěvek GZ(,11/12/2006 20:19 venito - Ground Zero? ....dekuju pekne)to je naprostá prasečina, dělaná někde na koleni. Ten Magnat samozřejmě vyrobilo taky šikmoočko, ale pořádně,ne, jako to GZ. GZ je vyráběno taky v Číně, tak tady nevykládej, stejně,jako většina značek. HPB 1502 mám a za ty peníze je to velmi dobrá volba a hlavně by se mi nemohlo stát to, jako s tim GZ v minulým příspěvku, protože Carpower je jedna z firem, kterým důvěřuju´. Schválně se na ten příspěvek podívej a pak začni obhajovat tu třídu GZ.
Hifina: A to něco svědčí o kvalitě této značky (Carpower) podívej se na to, cena kolem 3,000,- zpracování a kvalita součástek jako zes za 8.000,- a zvuk v poměru výkon/cena výborný. Vítěz tetu v Car a Hifi, někdy loni. A to je prosím ZÁKLADNÍ TŘÍDA od této značky.
Pro ostatní, bavíme se o nižších třídách.
Neříkám, že vyšší třídy GZ jsou špatné,

19.12.2006, 11:29 |
Hifina 69 | Upraveno: 2006-12-19 12:33:07
:)))KAZDEJ MA JEN TOLIK PRAVDY KOLIKL SI SAM ODHALI!!byl jsi nekdy v nejake fabryce, ktera vyrabi elektroniku?ja jo 2x,jednou v nemecku Rocoton (magnat,mac audio,..) po druhe to bylo japonsko Matsushita (Panasonic a Technics) a muzu ti ubezpecit o tom ze to tam zadnej cinan nemontuje..je to trochu slozitejsi nez si myslis,unavuje me to tady s tebou řešit.. nakonec TI chci jen řict ze asi jedinej normalni nazor mel MAXIM...80% lidi na tomhle foru mi pripomina mouchu ve sklenici..Prani 80% -jednou vam nekdo sunda vicko a zjistis-te ze je kolem toho tolik ze pouze vase omezenost vam dovolovala mit tak JEDNODUCHE nazory... na tomhle foru koncim,nashle...
Hifina 69: . Tomu se jenom směju HA HA HA.

19.12.2006, 11:51 |
Syrup | Upraveno: 2006-12-19 11:57:52
Hifina 69: vyhlasujem smutek, budes tady hrozne chybet.....