Navštíveno 1019x

16.12.2006, 17:17 |
Kmoda Prosím poraďte mám problém s pískáním v reproduktorech při běžícím motoru a zvyšuje se to podle otáček.Mám rádio s 6výstupy na zesilovač ale 2jsou volné protože 5kanál zesilovač na jen 4 vstupy.Když mám zapojené všechny čtyři mám problémy s pískáním,stačí abych zadní odpojil z rádia a je klid.Nevíte čím to je?

16.12.2006, 19:05 |
erix7 (K)
skontorluj si kostru na rediu a zesiku.

17.12.2006, 07:23 |
Kmoda No tak ze zesilovače mi z minusu vede kabel 20qmm na karosérii (držák zadní sedačky).No a minus z rádia je normálně v tom ISO konektoru.To nevím kam vede.Tak jak to mám udělat?Mám ten minus kablik z ISO konektoru vést dozadu taky na ten držák?
ne někde to rádio prostě ukostři někde něco najdi nebo to vyved od rádio k motorovému prostoru...

19.12.2006, 08:54 |
Kmoda Tak to zkouším různě přikostřit a nějak to nepomáhá.Je mi divný že se zapojenýma čtyřma kanálama to píská a jak dva odpojím a nechám jen dva tak je klid.
Jestli je to jak píšeš, tak to asi vypadá na vadnej CINCH kabel.

22.12.2006, 06:06 |
Kmoda Zapoměl jsem dodat že s těma dalšíma dvěma je to taky v klidu ale zase musí být zapojený samotný.Včera jsem zkoušel všechny odpojit z rádia a vzal jsem jeden kabel a zkoušel postupně zapojovat do rádia.Vždy jen jeden.Na zadních výstupech z rádia dobrý,na jednom předním také,ale jak jsem ho připojil na ten druhý přední tak strašné pískání a i chrčení že jsem se úplně lekl.Nebylo vůbec slyšet muziku

22.12.2006, 06:10 |
Kmoda Takže by něco bylo s tím předním výstupem rádia?Když je vše zapojené jen to tak trochu hvízdá ale jak jsem měl včera připojený ten jeden tak to byla hrůza.Prostě když to zkouším samostatně po jednom tak to dělá jen na tom jednou předním.Nevíte co s tím?Čím to je?
ja bych skusil změřit kostru signaloveho kabelu a nebo ho přikostřit