Navštíveno 1349x

Poraďte pls, které rádio koupit. Mám udělaný výběr TOP 3 rádií co pro mě přicházejí v úvahu. Poskládal jsem je podle toho, jaké mám k nim sympatie. Kdo už viděl i v bazaru, tak se omlouvám.

13.12.2006, 13:51 |
BULOH Alpine

13.12.2006, 14:06 |
Shimi Cla
tak uz jenom kenwood chybi, ne? :-)
Vy mi tedy pomáháte. :-) Objevil jsem na Pixmanii celkem dobrý ceny Kenwoodů. A za 4000 a nějaké drobné by vyšel model KENWOOD CD/MP3 USB KDC-W534UG s USB vstupem pro flashku. Což je lákavá věcička.
[ Link ] Zas na druhou stranu je to Pixmania...
i když jsem zatíženej na alpine,viděl jsem ten clarion live a docela good.

13.12.2006, 14:25 |
Boris Mam tenhle cla od Ryves a max spokojenost.... dupe jaxviňa ; D
Kchejmovi jsem taky od RyVeSáků toho Clariona a hraje pěkně, pohání DSKáčka a zvládá je vpoho a za ty prachy to fakt jde...
Jinak vypadá nejlíp:o)
Ta Alpina má kolečko nebo jen takovou kolébku ve formě tlačítek na ovládání hlasitosti? Nevíte někdo?

13.12.2006, 15:01 |
Pekys kolébku, proto tam jsou ty šipky. už jen z tohodle důvodu bych vybral něco jinýho.

13.12.2006, 15:02 |
Shimi vzdyt to pisu, CLArinet
No, já to vidím tak, že Kenwood se mi líbí asi ze všech nejvíc. Byl by i s USB vstupem. Ale má jen jeden RCA výstup. S stejně tak ta Alpina. Ta má taky jen jeden. Clarion má 4 a slyšel jsem na něj nejvíc chvály. Zas na druhou stranu mě se krutě nelíbí. Takže mám fakt velké dilema.

13.12.2006, 15:11 |
BULOH No ono je potřeba taky vybírat dle toho zda bude zesík, co za repráky a tak...
Já bych šel osobně z těchto třech do C ... jako Clacek.....
Je mi to jasný. Momentálně zesík nebude. Ale nechci se připravit o možnost nemít jej v budoucnu. Repro mi nabídl např. choze Powerbass
Typ S6C. Takže kompa okolo 2 litrů.

13.12.2006, 15:50 |
BULOH Pak ten Clarion

13.12.2006, 16:36 |
Kotva Nedavno jsem mel podobny dilema... Ale ted uz se mi vali v pokoji krabice s napisem Clarion DXZ 468RMP a to co je uvnitr uz netrpelive ceka na zapojeni do auta :)

13.12.2006, 18:08 |
itchy ja som objednal toho clariona 568 a ten ma uz aj USB vstup a neni o nic drahsi ako ta 468
no..pixmanii bych moc nebral.Ted mám dva zákazníky,kteří nákupem u pixmánie ušetřily 700,- na rádiu a oběma vzniknul problém.Jeden rádio poslal do Francie na reklamaci před 2 měsícema a ještě ho nemá zpět a ani s ním nikdo nechce komunikovat a ten druhý neví kam se vrtnout s reklamací...posílat se mu to nechce a platit za opravu taky ne....hlavně ,že ušetřily :))
Ace_FIAT: vem clarce, budeš v klubu, mě v uterý čeká mazlik s označením 768 :-)))
Ace_FIAT: Vem ///A, budeš v klubu...:-))
CTS: Tak to něco dělají špatně. Taky jsem z tama objednal radio. Bylo špatný a servis u nás nebyl tak sem ho poslal zpět a za měsíc sem si cinkl jak to vypadá. Bylo mi sděleno že reklamace je uznaná ale čeká se až bude ten model. Řekl jsem že ten model už nechci tak mi daly poukaz v té zeně. A já objednal druhý rádio. A co se týče peněz za dopravu, tak to mi do týdne po uznání reklamace proplatily přímo na účet.
jinak bral bych clarionku. Mám 368 a sem spokojenej v budoucnu budu asi měnit jen za vyšší model.
Tweety, a koupil sis to s tím doplatkem za lepší služby nebo bez?
Taky čekam na clariona .... :-)

14.12.2006, 01:17 |
Shr3k Já bych šel do Kenwooda s USB, pokud tedy je za dobrou cenu. Tuner "skoro jak Blaupunkt" čili žádné šumítko od Alpine (pro rýpaly - mám v autě DVA-9861Ri), kvalitní DAC a navíc USB na který lze napojit jak flashka, tak třeba HDD (sbohem CD s MP3). A přehrává mnohem modernější a lepší AAC formát.
Ace: Koupil jsem to bez toho příplatku. Protože ten příplatek mi přišel jako kravina na vytáhnutí peněz. Chce to tam zavolat. Jako operátor tam je ženska co je asi slovenka a ta je velmi ochotná. Sem tam se tam objeví jiná a ta už až tak milá není.
Ace, to chceš do Brava? Čo tak niečo so zeleným podsvietením? Inak mal som tento týždeň možnosť skúsiť Clarion 568USB a som bol veľmi pozitívne prekvapený, čo to rádijko za tie prašule ponúka. Nájdi si ho niekde v predajni a vyskúšaj. Je pravda, že nesvieti na zeleno. Resp mám na predaj Clarion 558 ak chceš. Ja šiel do 758ky.
Vilo, no od tebe bych ani nečekal jiné doporučení. :-) Nakonec to dopadlo trošku jinak a vzal jsem Kenwooda z inzerátu od VIAA. Uvidím. Pokud mi nebude vyhovovat, tak ho pustím do světa a vezmu toho Clariona. Ušetřil jsem za rádio, tak mě zbyde víc peněz na kompa. Snad jsem neudělal chybu. Ještě jsem jeté rádio nekupoval..
Ace: tak nech slúži, a k tým repro, môj názor, vždy je lepšie si priplatiť za lepšie repro aj k slabšiemu rádiu, ako naopak. Tú 558 som mal presne 3 mesiace, jediné čo mi vadilo, bolo to, že nemala výstup na Sub, inak spokojnosť bola.