Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rychlej HELP se zapojenim Alpinky

o Navštíveno 1020x o
o 12.12.2006, 18:37 | Syrup
lidi pomoc, dneska mi dorazila moje vytouzena 9812 RR, tak odpojim tu svoji, vlitnu do auta, pripojim tuhle a NIC! tak jsem to pak vzal nahoru, musel jsem jit pryc. ted pri blizsim zkoumani jsem zjistil, ze cernej drat spojujici tu cokoladu s plugem do radia je smiklej,zaizolovanej, pritom u ty druhy nebyl, muze to bejt tim??Nebo jeste prisla s odpojenym pojistkovym pouzdrem, tak jsem to nejak tak pripojil,snad spravne (podle ty druhy co mam doma), tak poradte. na tyhle fotce je videt jak je ten drat co trci napravo usmiklej z ty cokolady co jde do konektoru v aute.

foto k příspěvku  od Syrup

o 12.12.2006, 19:13 | mourl
ten černej vypadá podle neuplnosti ISO konektoru že je "-" kostra. Na ISO máš koukám jenom +, remote a spínané + ale "-" ti chybí takže to bude te černý
o 12.12.2006, 19:43 | Syrup
no, tak ja to ted zapojil a kostru jsem teda nechal zaizolovanou a funguje to bez problemu, chce to ale pak kdyztak stejne pripojit to minus??ze se ptam,co?:)

nebo spis, kdyz to neni ukostreny, je to nebezpecny?
o 12.12.2006, 19:49 | JR
hraje to, protoze to je ukostreny pravdepodobne pres antenu ...... kazdopadne ten cernej koukej zapojit, ze to radio odpalis.
o 12.12.2006, 19:50 | Syrup
hmm to je pekne v prdeli, protoze vubec nevim kde mam splasit ten kus do kteryho bych to mel zapojit teda, nebo ten zbytek co tam je z toho nejak vytahnout a nacpat tam tohle, fakt nevim jak to mam udelat
o 12.12.2006, 20:00 | mourl
no měl by jsi to narvat do toho ISO konektoru (ten šedej je asi do Alpiny že?) tzn ten černej ti kouká z toho šedého konektoru?
o 12.12.2006, 20:21 | wattman
Hmm-hele bez urazky-kdyz to mu zase az tak nerozumim,tak si to necham udelat-nez neco podelat...
A je snad jasny,ze kostra tam byt musí.
o 12.12.2006, 21:41 | Syrup
wattman: je mi to jasny, taky jsem zastance nesrat se do neceho cemu nerozumim, ale zejtra jedu dalku a potrebuju aby mi neco hralo, hodim to v patek typkovi at se na to podiva ..
o 14.12.2006, 23:39 | noclue
mourl> Ty s uz videl konektor od alpine? to sede je predsa skatulka na poistku. konktor do radia syrup neodfotil.
syrup>icq
o 14.12.2006, 23:42 | noclue
tu mas iso, zapoj piny tak, jak je na obrazku
[ Link ]
earth =cierny
+12 = zlty
ignition = cerveny.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3164 sekund.