Navštíveno 6527x

Prave opravuji 2kanal od znacky, o ktere jsem si vzdycky myslel ze dela dobre veci.......ale prislo sklamani.....kdyz jsem videl jak je tohleto udelane, rikam si, ze Loudnam by za 5000 udelal opravdovy zesilovac, ne tohodle vietnamce...... nechci hanit tuto znacku, ale myslim ze zesik za bezmala 5000kc by mel proste vypadat...tenhle vypada jenom z venku.
Rozhodne uz vim, ze zesik si od nich nikdy nekoupim, tohle me presvedcilo.
Pricinou odpaleni byl kus dratku, ktery jsem nasel pod jednim koncovym tranzistorem zapatlany v paste, takze se proste nechladil a upekl.
Plosny spoj uz z vyroby opravovany stylem, ktery by snat neudelalo ani nejvetsi prase se ztraci v mnozstvi neodstraneneho tavidla ve spleti neodstrihanych vyvodu soucastek, ktere se sotva nedotykaji hlinikoveho tela zesilovace.....
Podotykam ze zes nebyl predtim nikdy otevreny
Fota sou onicem, nemam na to fotak, ale staci i tohle.....vic nema smysl se rozepisovat

11.12.2006, 20:35 |
mourl to pájel nějakej 8mi letej vietnamec doma na koleni ne? ty spoje se mi vůbec nelíbí.Skoro ani nejde uvěřit že nebyl otevřenej.

11.12.2006, 21:07 |
Bobca | Upraveno: 2006-12-11 21:13:24
no ty vole je to hrůza, no můžu říct že prvák el. školy by to zvládl lépe....tak hnusně zapájené to není možné, někdo to musel mít rozdělané a byl to někdo kdo viděl pájku akorát z letadla!!!! To vidět můj bývalý mistr, tak ho jebne
no hlavne GZ je az tak od Hydrogenu vyse, tyhle rady jsou do poctu, si rozeber vyssi serie.
a taky co se paji LF ma osklivejsi povrch

11.12.2006, 21:24 |
Proffesor_W | Upraveno: 2006-12-11 21:41:22
delam v oboru osazovani PCB uz 5 let ale tohle jsem jeste nikdy nevidel, ani co se tyce pajeni SMD soucastek za pouziti pasty tak ani co se tyce pajeni klasickych soucastek pajeci vlnou (tenhle pripad), tohle je bud totalni prasarna, replika nebo spatny teplotni profil pajeci vlny. Rad bych videl dalsi kousek ze stejne serie jestli je to opravdu u GZ "normalni" nebo proste prosel spatny kus. Jinak, co se tyce LF tak myslim ze tohle LF nebude. Kdyz sme na neho prechazeli (a treba takovy Alpine LF nedela do ted) tak nas na to taky upozornovali ze LF nemeni polohu,ale neni to tak, je to jen o neco malo horsi nez klasicky PB ale za tohle by LF nemohlo i kdyby to LF bylo :-)

11.12.2006, 21:36 |
Borin Takhle zapájený sou 20 - 30 let starý výrobky od tesly...blil bych...
tak to je vic nez husty...tomu se snad ani nechce verit :(
tomu ani nevěřim...............
ty krávo nechápu nic, mam rf asi se mu kouknu na střívko at vím jak natom jsem
jen mi uniká pár podrobností. tenhle zesík nestojí 5K to je rpvní blbost druhá je že je to letošní model proč ho tedy pokud nebyl nikdy rozdělanej opravuješ a nejde klasickou reklamací?

12.12.2006, 11:43 |
jao01 Aky je to presne typ?
Jenom ten cin mu zdvihl hodnotu o 100kc ne? :)

12.12.2006, 13:17 |
Zdeny JJ, je to humus. Jestli to někoho potěší, tak stejná kvazikvalita je DLS CA 50. Měl jsem tu čets....
Nakonec jsem zvítězil se vší parádou, ale kde byla chyba? Ano P) je správně! P Á j e n í.
Čína je čína. Pokud někdo pochybuje, tak ať si promne oči.
kdyz sem rozebral 4k z predchozí serie reference, byl zpracovanej naprosto spickove
Teda ač elektroniku neopravuju, tak rozebranejch věcí sem už pár viděl, včetně zesů od GZ. Spíš budu věřit tomu, že někdo vykuchal vnitřnosti a dal si tu práci s hodně špatnou napodobeninou, než abych věřil tomu, že tohle někdy opustilo bránu továrny GZ! Měl sem od nich už dva zesy a jejich zpracování bylo myslim více než kvalitní! Nevěřim, že tohle je jejich práce.
Rozeberte pár zesilovačů kolem 5000,- , asi to bude ve většině případů to samé.
Měl jsem někde fotky zesilovače Regent. Zesilvač cca 35 cm dlouhý a ve vnitřku platina 10 cm a dráty na každou stranu. :-)
Myslím, že u těhlech zesilovačů je dražší doprava z Číny, než sám zesilovač. :-)
Co nevidět naše vietnamské tržnice zaplaví nová řada zesilovačů Ground ZÍROU! Koukám znova na ty fotky a nemůžu si pomoct :o)

12.12.2006, 20:02 |
dddd je to hruza takovej bastl

Kallin: prislo to ke me protoze nebyla uznana zaruka -nechapu, dle me za to mohl jednoznacne drat pod tranzistorem...
to ani nespominam "detaily" jako to, ze stejne tranzistory byly jednou prisroubovany vrutem, podruhe klasickym sroubkem M4........asi kdyz se podari strhnout pri montazi zavit, nacpe se vrut a je to.....
i kdyby to byl sebelevnejsi model, myslel jsem si, ze GZ proste zbastle neprodava a rovnou dela kvalitni veci... jak vidno omyl.....
Neco uz mi pod rukama proslo, ale tohleto je proste nejlevnejsi trhovec...
To je brutus! Já když jsem mrknul jak vypadá Velocity za 3500kč tak to byla radost pohledět...

Noo-tudle mne taky zacala zlobit sestava-za studena vse ok a pri zahřátí vypadával sub-při výměně radia to samé-no tak jsem kuchnul zes-Rodek 2180A-což všude na tranzistorech metricky šrouby-provedení z vrchu zna kde kdo,ale při otočení"plošnáku"to nebylo o moc lepší,než tohle GZ.Tak jsem pár spoju pospravil-a hle-problém stále přetrvává..:))))
Kua-zasrany Francouzy-mám tam 4měsíce 15"od Oxygena Air2-a dělá tohle.Při zmáčknutí membrány se zase chytne-a já jak debil kuchám zesilovač a pak jsem akorad nasranej,ze tam vidim něco takovydleho.
Asi nějakej mizernej spoj v kmitačce-nebo co!?No nic-putuje nach Francie...
trochu tě uklidním. nedalo mi to a ráno sem si schválně jeden kousek rozebral. někde bylo víc cínu než je zdrávo ale nic co bych shledával tragického.
a věř že jak už tady pár lidí psalo prostě china a od toho se odvíjí všechno.
já bych to 100% jako sortiment GZ nebral spíš to ber jako modely pro chudší. a když se podíváš na ceníky tak titanium sou vždycky zvlášt nemluvě o tom že v katalogách začíná řadou radioactive a titanium tam vůbec není. opět má zvlášt svůj leták.
TOMAS: no abych te uklidnil:
tenhle GZ vypada ze strany soucastek taky pekne....musel bys tvuj rozebrat jeste vic spodek ti povi vic:)

13.12.2006, 10:07 |
imax WOEEEEEEEEEEEEE to mne poser
venito ten už dávno nemám, to jen, když jsem to prodával tak někoho zajímal vnitřek...
Stará televize Tesla, co byla uděláná den po oslavě MDŽ...

13.12.2006, 18:43 |
maxim velmi rad by som zaujal stanovisko!!!!!!!!!!!!!!!!!
nechapem, ako moze niekto napisat na web takuto kritiku znacky - je uplne jedno, ci je to GZ, DLS, alebo nieco ine....
ocividne ide o nejaky smejd, na ktorom sa uz niekto "realizoval" - pripadne to "sakrametnsky vyhodne" kupil "venku" a je cely happy, ze usetril 20%....
v nasej redakcii rozoberame kazdy jeden zesilovac - od 2990 do 159 900 !!!!!!!!!!
NIKDY som nic take nevidel!!!!!!!!
takze poprosim skutocne kusok sudnosti pri pisani takychto prispevkov!
nakoniec musim skonstatovat co, co na SK webe - nema pre mna najmesi zmysel zapajat sa do nejakych "odbornych" diskusii - jednoducho aj tu, aj na SK plati jedno: cim "senzacnejsia" , bulvarnejsia sprava, tym "lepsi" prispevok....
niekedy som som chodil, pretoze som sa este aj ja mal co naucit od ludi, ktori sem prispievali....
dnes si tu kazdy chvali tu "svoju jedinu" znacku a skutocne dobrych rad je tu ako safranu....ak ma byt toto zmysel tohto fora, tak bohuzial dalsie miesto na nete, ktore pre mna stratilo vyznam
fakt by sa mohol niekto najprv zamysliet, kym tu nieco napise...aj ked bohuzial www je presne o tom: KTOKOLVEK a COKOLVEK....
peace

13.12.2006, 20:12 |
imax maxim kliiidek .... my tady reagujem jenom na napsany prispevok a to ,co sem se tu na zacatku videl je hnus velebnosti !!!!! Alespon vidis ze staci jenom jeden krivej sikmookej kvasimodo a udela takove zle meno znace. Ja osobne si myslim ze tohle uz nekdo kuchal, ale jestli ne tak je to chyba vyrobce ze pustil do prodeje takovej smejd !!!!
Nevim jestli by si byl happy kdyby takhle vypadal tvuj zes za 5tis.

13.12.2006, 21:00 |
maxim imax: jasne chapem - neutocim na nikoho, iba konstatujem....
ak by toto bol normalny kus z fabriky, tak ho v GZ otrepem volakomu o hlavu....
iba pisem, ze my pri testovani rozoberame tie veci do srobky - a ani pri vyrazne lacnejsich veciach to takto nikdy nevyzeralo....preto si myslim, ze toto je nejaky "zvlastny" kusok...
Maxim: nevim kde a co delas a je mi to uprime jedno...jelikoz jsi tady sotva tyden, zrejme ti uslo to ze tohle neni moje prvni, ani posledni jak ty rikas "recenze"...... jelikoz jsme na diskuznim AHC foru, davam sem obcas fota a nejaky komentar zesiku ktere opravuju a ktere mi prijdou zato delat si s "recenzi" namahu...... nehlede na znacku, cenu atd.....
Nejsem si vedom toho, ze bych jak pises chvalil nejakou svoji znacku, ktere si sam nejsem vědom ze bych nehajou mel....
Pokud mas nejake namitky ktere ti jak pises zhnusily tenhle web, kupuj si casopisy pro ktere delas recenze a neztracej tu svuj drahoceny cas...
Nebudu rikat kde dotycna osoba zesilovac koupila, pouze znovu potvrdim ze tohle jsou fota nikdy nerozebraneho zesiku. Nemam sebemensi duvotd GZ nebo cokoli jineho poskozovat nepriklad tim, ze bych vyfotil streva z neceho jineho.....Pouze jak uz jsem napsal, tohle bylo neco, co me stalo za ten cas supnout to sem....jsme na foru!
Zatial som sa do tejto diskusie nezapajal, ale neda mi nereagovat. Robievam testy a recenzie pre casopisy. Ale takyto blivajz som v ziadnom zosiku vypustenom priamo z vyroby neviedel, skor sa priklanam k tomu ze sa jedna o smejt domacej produkcie.

13.12.2006, 21:41 |
maxim zopakujem: vyfotit takyto paskvil a pisat, ze nejaka znacka je shit - znamena proste total ulet !!!!
nemozes to mysliet vazne...
kazdy z nas urcite pozna znacku auta, ktoru by si "nikdy nekupil" - pretoze o nej uz pocil tolko zleho...napriek "jasnej teorii" na rovnakej znacke jazdia tisice spokojnych ludi, ktorym akosi "zla znacka" verne sluzi...
ty si otvoril nieco, o com tvrdis, ze:
"Rozhodne uz vim, ze zesik si od nich nikdy nekoupim, tohle me presvedcilo."
fakt vidno, ze si proste borec a ze mas nadhlad...je ti proste "jasne" - ze takto vypadaju vsetky zosilnovace znacky, minimalne vsak tejto serie...
tu nemam co dodat....je to rovnake, ako ked si niekto privezie "super kauf auto z Nemec" a potom zisti, ze je to shit - zacne rozpravat o tom aka je ta znacka zla...
toto je TYPICKE pre ludi, ktori nemaju skusenosti, ale potrebuju pisat/rozpravat
je mi jedno, kolko si zosilov opravil, otvoril...- ak si myslis, ze toto je real vyrobok z fabriky a ze kazdy jeden dalsi je takyto, je mi Ta luto...
iba si myslim, ze je to velmi neseriozne-pravdepodobne Tvoj nazor ovplyvni radu dalsich ludi, tak by si mal rozmyslat, co napises...
zvlastne za sa neozval ziadny majitel DLS - aj vy mate rovnake shity?
pretoze podla zdenyho: "JJ, je to humus. Jestli to někoho potěší, tak stejná kvazikvalita je DLS CA 50."
o tomto pisem - ze dnes na www si napise hocikto a hocico...a citatel nevie, co je pravda, polopravda a co iba "placnutie do vetra"...
ja nemam co viac dodat.....zhrniem - jeden "sileny, zdevastovany kus" zosilnovaca - podla mna jasne predtym uz "opravovany" - a verdikt na fore? "typicka cina...rovnake su aj DLS...nikdy si (celu) tuto znacku nekupim....
ak je toto objektivita, tak tu nemam co robit - mas pravdu....idem si pisat...

13.12.2006, 21:44 |
maxim som "tu" trosku dlhsie ako tyzden :-))))
aj ked je pravda, ze tu v poslednom case nechodim...
Vidim ze jsi i dobry psycholog.
Takze se budu snazit vzit si z Tebe priklad a radsi uz priste nebudu nic otevirat .... a uz vubec ne si to fotit.
Mimochodem sekce Autohifi na tomhle diskuznim foru je primo predurcena k tomu, aby lidi "ovlivnovala" pri rozhodovani.
za dalsi klepani do klavesnice mi tvuj prizpevek nestoji, nebudu se opakovat.

13.12.2006, 22:08 |
Bobca maxim, no nevím jestli Ti to uniklo ale tady se rozebírá vše a to ať se to shazuje a nebo ne. A řeší se tu i auta které každý pomlouvá tak to rači nerozebírej pač si o Tobě bude každý myslet že si nějak moc chytrý a zaujaty!

13.12.2006, 22:10 |
maxim ved si precitaj co pisem!
otvor, odfot, daj na web - jasne, preco nie! ale nemozes predsa napisat, ze je to urcite z fabriky (ked je evidentne na 99% ze to tak nie je)
a navyse pisat, ze je to typicky "cinske" - z ciny o chvilku budu pochadzat tie najkvalitnejsie veci, ci sa to niekomu paci, alebo nie! LCD a plazmy tiez nie su europske, alebo japonske - a co - nekupuju sa?
a ak skutocne mas "odborny kredit" tu na fore a ovplyvnujes ludi - co asi ano, tak predsa musis vazit svoje slova...nemozes pisat "typicke pre znacku....znacku si nekupim na zaklade jedneho smejdu co sa mi dostal do ruk...atd..."
mozes mat na toto vsetko nadalej svoj nazor...a nemusis vobec brat do uvahy moje poznamky....
ale aj ja som bol stale lepsi iba preto, ze som si (casto) vypocul vela kritiky na moju pracu/pisanie...
a niekdy stoji za to zamysliet sa nad vecou...ok-uz ti dam pokoj.... :-)
islo mi o princip - nie o hadku

14.12.2006, 10:05 |
imax venito ... jak si vedel ze ten zesik nebyl uz pred tim otevrenej, proc si si tak jistej????
maxim ... jestli takhle sprasenej zesik vysel z vyroby, tak je jasne, ze jich bude vice. A muze se stat prave tebe ze ty si koupis rovnakej smejd.
Ja nechci hanit zadnou znacku, ale vim jak to chodi ve vyrobnych podnikoch a jestli to tam proslo kontrolu, tak je to chyba vyrobce a na to je tady forum aby na takove veci upozornilo drive, nez nekdo tady znas koupi dalsi takovy smejd. AMEN

14.12.2006, 15:32 |
maxim imax: spravne, mas pravdu. Ale proste neverim - a nikto sudny asi tiez nie, ze takto moze zosil vyjst z fabriky!
ibaze teraz to vyzera tak, ze "je to typicka Cina" a vsetko cinske vyzera takto. Opakujem - takisto robim s tymito vecami a ak by som videl takto zprasene radio, tak si nedovolim napisat cely thread o tom, ako je smejdova dana znacka - bolo by mi jasne, ze tu sa uz niekto fakt realizoval....
len chcem poukazat na to, ze si kazdy musi triedit informacie, co si precita...a pokial je venito clovek, ktory tu ovplyvnuje mienku, tym skor musi rozmyslat, co napise!
takyto plosak som nikdy nevidel ano na zosilovaci z Polska - ako moze niekto proste napisat, ze je to typicke pre fabriky z Ciny?
Nebylo by nejrozumnější otevřít ještě jeden zesík z této řady a hned se vidí, jestli to byla vyjímka, nebo pravidlo?

14.12.2006, 21:55 |
Proffesor_W | Upraveno: 2006-12-14 21:56:29
takze mi to neda abych nereagoval kompletni historii tohoto zesilovace:
Jeho kupcem byl clen Ivls ktereho mnozi znate z ruznych emma soutezi, on jakozto druhy v tomto roce dostal poukazku na odber zbozi v urcite hodnote od brnenskeho dovozce Ground Zero ... firmy Autodax. Po dlouhem rozhodovani zakoupil tento dvoukanal GZ Titanium mk2 takzvane na kseft a vzapeti ho ZDE na foru prodal jinemu uzivateli, jemu slouzil cca tyden po kterem odesel vinou popsanou Venitem. Zesilovac nasledne putoval zpet do brnenskeho Autodaxu kde byla s tim ze smrdi neuznana zaruka a byl vracen uzivateli(bez rozebrani!!!) uzivateli nezbylo nic jineho nez kontaktovat nekoho kdo se opravou zesilovacu zabyva. Tim byl Venito ktereho zna jak Ivls, tak ja, mne osobne opravoval 4-kanal Alpine, uspesne ... Na zaklade techto fotek, kterym jsem se zdrahal uverit i ja jsem se dohodnul se znamym ktery vlastni stejny dvoukanal na jeho otevreni. Ten mi po nekolika hodinach volal ze to udelal a vysledek je uplne stejny jako v tomto pripade.

14.12.2006, 23:41 |
imax Takze MAXIME je to jasne tenhle model GR ZERO je shit a jestli dokaze firma pustit do prodeje takovy smejd, tak je celkem mozne, ze taky jine modeli budou vypadat stejne !!!
Tak ze by fakt pravda?Tak to je husty!
Ty brdo mám nejznámejší zesilovač na foru:))) Tento zesik co je na fotkat je muj...hral mi v aute asi cca dva dny potom odešel(přičinu asi každej vidí. takže si myslím že by to nebyla moje zavada např.přepolovani a pod)...Byl novej a kupoval jsem ho od Ivlsa
To co napsal Proffesor_W je přesne vystihující historie tohoto zesíku :(
Ted se spíš modlím at to Venito da dohromady aby šlapal na 100% a mohl si konečne vychutnat "zvuk" sw dyl jak dva dny...Práci čest...
No tak historie kterou jsem nechtel zverejnovat abych nekoho neposkodil uz je venku......
Zdrzuju se nazoru ze vsechno od GZ je shit, je pravda ze je tohle je levny model ale i tak se tim znacka hodne poskozuje-jit od HIG-ENDu az k necemu takovemu.....
Proffesor: byl bych rad, kdyby dotycna osoba (vim kdo) dodala fotky, uz samotneho me to zajima,o to vic ted, kdyz se tu ze me stal takovy darebak :))
Venitko: jen bys sem mohl potom napsat jestli ten zes rozchodíš na delší funčkni období nebo ne.. (ja doufam že jo)
Zkuste ještě jednou AUTODAX. Tohle je vážně humus. Tímhle si moc dobrou reklamu neudělaj.
ja nechapu co tady resite,proste je to nejlevnejsi smejd o GZ a podle toho vypada zpracovani....takhle je to skoro u vsech vyrobcu...
to ze se stala takovahle chybka je normalni,protoze jsem zjistil,ze i renomovanejsi znacky ty zesiku vubec ani zkouset nemuzou...
u noveho kusu jednoho dost draheho a dobreho kusu byl zkrat primo u remote a bylo to zjistitelne hned kdyz se pripojilo napajeni,takze asi tak......
jeste jsem tu na foru takove fota nevidel, proto jsem je sem dal...kdybych rozebral ludru jako FENNER nebo jineho trhovce, nedavam to sem.
Resime to, protoze sem neco takoveho videl uplne u jinych "znacek"..... je mi jedno jakou znacku opravuju, tohle je model od GZ a jak oba vidime moc uzivatelu nevedelo co maji v aute mozna prave oni, tenhle model hoodne prekvapil i me samotneho....proto je tu
Nemyslím, že by to tak bylo u všech výrobců, nemyslím, že by to bylo pravidlem ani u GZ, ale to že vše (nejen autohifi) už není tak poctivě dělané, jako tomu bylo i třeba před pěti nebo šesti lety, to je bohužel pravda. Přesto bych nehanil jednu značku, je to bohužel spíše trend dnešní doby a bohužel se s tím asi budeme setkávat častěji.
PS: Když tam plácají takhle materiálem, chápu, proč jsou barevné kovy dnes tak drahé.

15.12.2006, 23:33 |
maxim dohodol som sa, ze rozoberiem 2ks tohto modelu zo skladu Autodaxu - ak je kazdy rovnako urobeny, verejne tu spacham harakiri :-)))
v nasich testoch som NIKDY nevidel zosilnovac v takomto stave...konkretne tejto serie sa predavaju desiatky kusov - ludia spokojne pocuvaju...sam som dokonca dvom svojim dobrym znamym takyto zosilovac montoval a chalani su spokojni....
v kazdom pripade by som bol velmi smutny, keby takto vyzerali aj ostatne zosilnovace tejto serie....
inak prave GZ je dost casto davane ako vzor v nemeckom Autohifi - aj ked je pravda, ze ide o drahsie serie....
zaujimave, ako sa to cele nakoniec vyvija....
Maxim : jsem rad ze jste si o tom s Ivlsem napsaly mezi sebou a ze jsi ted zaujal postaveni jake jsi zaujal: ) Nemam sebemensi duvod neco pomlouvat a pokud neveris ze jde o vnitrnosti z tohodle modelu, asi nezbude nic jineho nez opravdu otevrit nejake dalsi zasy.... na vysledky jsem velmi zvedav, muj mail mas pod nickem :)

16.12.2006, 11:28 |
imax NEEEEEE mail .... my sme taky zvedavy jak to dopadne, soupnete to sem na forum !!!!!!!!!!!!!!!
ja bych se spis pozastavil nad tim,proc nebyla v tomto pripade uznana reklamace,pokud je to teda kupovany v CR a jeste na to plati zaruka
jezisi proc si delate temer stejne nicky?! Maxxim neni maxxim....
Maxxim: to me samotneho zajima.....
venito: ja sem na tomhle foru uz od jeho zacatku pod timhle nickem :-) za kopie a napodobeniny bohuzel nezodpovidam :-) asi si ten nick budu muset zmenit no,aby se to nepletlo :-)

17.12.2006, 21:44 |
erix7 (K)
Maxxim/Sony,
tak maxim je maxim odkedy ho poznam, pokial zoberem potaz nicky este s povodneho fora, tak tam ako maxim/noname bol tiez od 2003 a ako clen od 2004.

17.12.2006, 22:04 |
Cenda jako Erik, o druhým maximovi (Maxxim) jsem ani nevěděl :-))

17.12.2006, 23:22 |
Syrup | Upraveno: 2006-12-17 23:24:04
Taky je mozny, ze proste jednou prisel nejakej vykalenej cinan do prace, manzelka mu ten vecer nedala jak byl moc, tak proste to tam pajel jak se mu chtelo :) kdyz za tu 8mi hodinovku udelal tech zesiku treba 10, tak se vsechny poslali do Čech, a takhle to vypada :-)
nevim no, 25.9.2005 mi prislo heslo na tohle forum,ktery bylo v te dobe nove presunuty, na to puvodni s radou noname uzivatelu jsem prece jen tolik nechodil,pravda :-) ale ja to zmenim,at se vam to pratele neplete :-), prejdu od roku 2007 na jiny nick :-)

18.12.2006, 13:43 |
erix7 (K)
Maxxim, ale to te nik preci enuti, mnej si nick jaky sam ces mit, ser na to. kdo ce si to rozlisi, kdo ne, jeho problem.

18.12.2006, 15:46 |
maxim Maxxim - myslim, ze som bol s tym nickom prvy, ale urcite to nie je podstatne - opticky sa totiz Maxxim - maxim dost lisia, aby si nas ludia neplietli...
mam prezyvku maxim uz 30 rokov a svojho syna som oficialne pomenoval: Maxim :-)
takze ja sa nicku nevzdam :-)
navyse sa tak podpisujem pod clanky v casopisoch....
zopakujem-mne to nevadi, na fore som vzdy par tyzdnov a potom aj cele mesiace sem nechodim
:-))))) Ten můj malej rošťák se taky jmenuje Maxim :-))))

18.12.2006, 15:53 |
paia hmm, tak to jsem zvedavej, jak tohle dopadne... mimochodem, jestli panove z autodaxu pristoupili k reklamaci, jak je popisovano, tak vrele doporucuji obratit se na SOS a COI.

18.12.2006, 15:54 |
maxim a teraz ku tomu, co som slubil...
konzultoval som "kauzu GZ" s SK zastupenim....dnes som isiel do skladu, kde sme z tejto kopy, vybrali nahodne jeden kus

18.12.2006, 15:55 |
maxim pani ho pred mojimi ocami rozobrali a nafotili sme ho....nie je to ziaden High End (za tie peniaze), ale je myslim jasne, ze to nevyzera ani tak, ako na tolko diskutovanom kuse...

18.12.2006, 15:56 |
maxim a este detail na najhorsie miesto:

18.12.2006, 15:57 |
paia proc je tam najednou cerna deska, kdyz nahore vidim modrou?

18.12.2006, 15:58 |
paia | Upraveno: 2006-12-18 15:59:39
dokonce ani rozvrzeni neni podobne, rekl bych, ze se jedna o dva naprosto rozdilne zesilovace.

18.12.2006, 16:00 |
clown paia ..
to delal jinej cinan .. :o)

18.12.2006, 16:00 |
maxim urobte si kazdy svoj vlastny zaver....
inak absolutne nechapem tu nenormalnu anti GZ kampen na tomto fore! je predsa tolko dalsich znaciek, ktore si zasluzia kritiku!!! navyse su to znacky, ktore sa nemozu zdaleka pysit tolkymi oceneniami v nemeckej aj CZ a SK tlaci, takze sa budu urcite kritizovat lahsie :-)))
mne osobne je to jedno!
mam doma BRAX X1000 za 50 000 Sk korun (!) - z doby, ked mi este dobre sibalo a poviem vam - ani to nebol nejako extra cisto spracovany kusok!!
a nezakladal som thread: BRAX? uz nikdy!!
samozrejme citil som sa za tie peniaze podvedeny, ale musim povedat, ze dodnes je to zvukovo jeden z tych NAJ kuskov, co som mal v aute...takze nakoniec mozem mat v p..., ako je urobeny...dolezity je zvuk - alebo nie?

18.12.2006, 16:02 |
paia clown: asi jo, rekl bych, ze tuhle radu pro GZ vyrabi nejaka jina spolecnost, GZ si na to pouze doda svoje logo a ocividne strida dodavatele jak ponozky...

18.12.2006, 16:11 |
maxim OK - vzdavam to :-((((
islo o to, ze nazov znel - "Ground Zero? ....dekuju pekne!"
cely prispevok je o tom, ake shity vyraba GZ! zdalo sa mi velmi nevhodne, kvoli jednej kusovke odsudit celu znacku!
navyse tu odzneli vety: GZ si tedy nikdy nekoupim, a podobne...
obetoval som 4 hodiny zivota, aby som poukazal na to, ze je nenormalne takto diskutovat kvoli jednemu VELMI SPORNEMU vyrobku!
vybral som podla mna rovnaky kusok - Titanium GZ 4-kanal...ak nie je z rovnakej serie, tak je urcite v podobnej cene...nesiel som ani do drahsej serie Hydrogen, ktoru mam v aute aj ja a je podla mna perfektna - GZHA 2350 je urcite ten naj zosik na pohon subiku do 10 tisic...
namiesto toho, aby to niekto ocenil, znovu iba hladanie chyb - "ako by sme opät dokazali ze je GZ na hovno?"
myslim, ze tu nemam co robit... presviedcajte sa sami, o com len chcete...nechapem - naozaj nikto necitate casopisy? tam su vysledky testov predsa...vy sa radsej sami medzi sebou utvrdite o pravde, ktoru chcete sami pocut...
drzim vam palce....ak si najdete dalsiu obet-nejaku inu znacku - pokusim sa opät ju trochu uchranit...inak skutocne budeme vsetci kupovat iba Sony - ta prezije vsetko...
amen

18.12.2006, 16:14 |
maxim rossi.x : Maximilian, alebo Maxim? kedy slavis meniny? :-)

18.12.2006, 16:16 |
clown proste outsourcing vyroby ..
nevidel bych v tom problem, GZ neni jedina, ktera to tak dela ..
a ze je pripajeny jako bych to delal ja ??? prvni varka, testovaci varka ???
tezko rict .. GZ spatny neni ..
maxim ... ano .. SONY nas prezije vsechny :o))

18.12.2006, 16:20 |
jao01 Nepodobaju sa preto lebo horny je GZTA 4,120MK2 za 4490sk a ten ktory rozoberal Maxim je GZTA 4000TX za 5900sk je to natom obrazku vydiet na skatuli a chladici.
maxim: nene,sony taky vsechno neprezije,treba zesilovace :-) nektery,ja bych se uz na tuhle diskusi vy.ral,zjistil jsem ze obhajovani jakekoliv znacky je tu marny,at je to Sony nebo GZ,nebo cokoliv jinyho,takze uz to neresim,myslim ze pokud venito chce,muze si na tebe vzit kontakt a muzete celou vec doresit, tady se stejne pismenama nic nevyresi a je to akorat takovy placani v ho.nech :-),me osobne se treba znacka GZ libi,myslim si ze cela tahle diskuse vznikla hlavne kvuli velkemu rozcileni a rozcarovani, pak clovek ani kolikrat nedomysli co napise a sveze se s tim cela znacka, nekdo se prida,nekdo ne,tak uz to tu chodi.
Normál Maxim :-) Max bylo krátký a Maxmilián zase moc dlouhý :-) Slavíme normál na Maxmiliána, na matrice je to prej v jeden den (všichni tři) Sorry za OT :-)
no je videt,ze je to zcela jiny zesik a nejakej cinan si ho pojmenoval jako GZ.....no co dodat...nic ,jen ze GZ je uplne v pohode.....

18.12.2006, 18:02 |
maxim ano - jao01 - je to tak: horny je GZTA 4,120MK2 za 4490sk a ten ktory rozoberal Maxim je GZTA 4000TX za 5900sk
som si to vsimol az teraz...kua...je to rovnaka seria Titanium, akurat je tam ten rozdiel v cene...ale uz kaslem na to....kto chce, uveri vsetkemu...chvilku mi islo o princip...
a samozrejme, kazda jedna znacka ma pravo aj na omyly...vid ten moj Brax...
to muze byt velky rozdil, tyto dva zesiky se vubec nemusi delat v jedne fabrice, doufam ze premluvim kamose a poskytne mi ta fota toho sameho dvoukanalu

18.12.2006, 19:29 |
dddd kdo ví, ten nepochybuje,ale nekoho by to odradit mohlo

18.12.2006, 19:33 |
ivls sohlasím s Proffesorem_W
opravdu jsi neměl skladem shodný zesilovač??
trochu mi tady od Maxima chybí vysvětlení posouzení reklamece
- je divné, že zaměstnanec, jak ucítí něco spálené v zesilovači má zákaz vzít reklamaci - doslova mi řekl, že má zákaz vzít spálený zesilovač.
přece když se něco v zesilovači spálí, nemusí to být vždy nesprávným zacházením, ne??
čekal jsem, že si zesilovač vezme, technik otevře a zjistí původ závady.
myslel jsem si, že Maxim nabídne Piskoteekovi nějaké vstřícné nestandardní řešení.
zatím rozmontoval zesilovač jiný a o řešení reklamace ani slovo.
mě osobně se nezdá tohle řešení správné !!

18.12.2006, 19:44 |
maxim ja neresim reklamace! to nie je moj biznis....v kazdom pripade to mozem konzultovat s vedenim Daxu a opytat sa , ci je to OK - postup predavaca...
ale ak by mne niekto priniesol takyto zosilnovac-vyjadrenie by bolo jasne: cudzi zasah do pristroja - takto zosilnovac nemoze z tovarne vyjst....bolo by zaujimave vediet, co by na to povedalo GZ, keby zakaznik poslal tento kus priamo ku nim!
v zasade sa vsak reklamacie riesia snahou vyjst zakaznikovi v ustrety-takmer vzdy...
to, ze zakaznici toto maximalne zneuzivaju a nosia na reklamacie jasne odpalene veci, ale zosilnovace, ktore pochadzaju bohvie z akej lopky/corky v nemecku je uz druha vec...
takisto ako debil, ktory kupi basak 300W/600W, okamzite tam pusti naplno 500W zosil a donesie odpaleny basak - je to kokot....
kupte si auto, vyjdite z fabriky, zaradte jednotku a idete domov plny kotol...zadreny motor, alebo jeho poskodenie vam tiez niekto oplieska o hlavu....

18.12.2006, 19:45 |
maxim samozrejme ide ti asi o prvotnu vec-neprebratie reklamcie "lebo smrdi spalenim"....opytam sa na to...
skoda ze sem se nedockal otevreni zesilovace stejneho modelu.... :( ale i tak to bude fakt tim, kdo pro ne desky kompletuje -pokazde nekdo jiny....
ivlsovi jde o prvotni vec jak rikas -nevziti na reklamaci....jednu dobu jsem delal zamestnani kde jsem denne komunikoval s lidma....uz bych do toho nesel protoze jak rikas, lidi jsou vychcani a kazdy to bude zkouset dokud to pujde....Ivls to bohuzel neudelal... najednu stranu je to skoda protoze bys mel tu cest aby se ti naskytl pohled stejny jako me, na stranu druhou je to dobre, protoze by nikdy nebyla tato diskuze,
Mas pravdu, tento THEAD jsem nazval asi trochu blbe -jinak nez sem to myslel, mozna to bylo chuti prilakat pozornost.. kazdopadne jak jsem tu uz vickrat psal a nechci se zas opakovat, zadneho sampiona ve svete autohifi nemam a ani sem nikdy nemel.....
Vazim si tve snahy, ale skutecne bych byl rad, kdyby sis jeste udelal hodinku cas a rozdelal totozny zesilovac -vic casu i se slozenim a nafocenim ti to nemuze zabrat, diky

18.12.2006, 20:14 |
ivls ano, jde mi o to, že reklamaci zaměstnanec nemá brát když zesilovač smrdí - zdá se mi to divné, udělat závěr ještě než se do zesilovače podívá technik
o původu zesilovače nebyla pochybnost, protože prodávající si mě pamatoval a věděl, že jsem ho tam kupoval - samozřejme jsem předložil i doklad
zesilovač venito otevřel až po záporném rozhodnutí prodejce
jak píšeš, že by se mělo zákazníkovi vyjít vstříc
- tentokrát to ale nevypadalo zdaleka na to, že by se zákazníkovi chtělo vyjít vstříc
Vite, co tak slycham tak ono celkove pristup AutoDaxu posledni dobou hodne vazne, at uz objednavky nebo reklamace.

18.12.2006, 22:14 |
paia maxim: podle me jsi to vzal za spatnej konec a mel by jsi zacit znova. nejspis ti mozna doted nedoslo, o co tu vlastne slo...

18.12.2006, 22:28 |
jao01 Tak tu toho predajcu konkretne menuj.Autodax je naj. predajca autohifi na SK a GZ je jeho hlavnou znackou. Dovolim si povedat ze je najviac propagovanov znackou na SK aspon je co testovat aj ked sa do testov kde by tato znacka mohla nahodou prehrat velmi nedosadzuje. Prikklad ak bol v teste Z4200 tak od GZ tam zosilovac nahodov nebol aj ked v tej cene 4kanalovy model mali lebo by nevyhral a je hlavny sponzor. Tym nechcem povedat ze je GZ zla znacka ale tento model je najzakladnejsi v ponuke tak sa neda cakat taka kvalita ved stoji pomali ako Toxic od RTO aj ked ja by som na reklamacii trval keby som vedel ze som nesprevi chybu pri montazi.

18.12.2006, 23:08 |
maxim je sranda, ze sa tolko riesi prave GZ...nechodim sem sice casto, ale nepamätam ani na starom fore tolko negativa na jedinu znacku...akoby umysel...
branil by som aj Sony-keby to bola podobna diskusia (vlastne raz som dokonca Sony branil :-))) )
kazda znacka ma plusy aj minusy - to, co sa tu riesi v kuse na fore - ktora znacka je dobra a ktora zla je jedna velka SOMARINA!
moze byt konkretny model-dobry, alebo zly, a aj to iba v porovnani s nejakym inym...keby ste poculi jedno auto tak ako ja, padla by vam z toho sanka hlboko na zem!!! odvtedy sa snazim nemat predsudky - aby som nevyzeral ako k...t, ked mi niekto nieco pusti
pre zaujimavost: predne repraky kompo Blaupunkt, zadne stredobasy tusim Tesla, vyskace Tonsil, zosilonova Dexon a Raveland, subwoofer - to bol total noname-nieco na nom bolo napisane, ale uz si to nepamätam.....
chalana som uplne vysmial, ze musi byt blazon....potom to pustil...garantujem vam, ze ak by ste nevedeli, z coho je to poskladane, hadali by ste hodne vysoke znacky a serie!! bol to (do urcitej hlasitosti) TOTALNE vyladeny zvuk! bez srandy....sice bol rok 1997, ale aj dnes by na nejakom Rookie cupe poriadne zamiesal poradim!

18.12.2006, 23:25 |
maxim paia: jedine, o co tu islo je toto: absolutne pomluvanie jednej znacky!
ak si myslis, ze o nieco ine, tak mas poriadne iny meter ako ja...mohlo sa to volat:
GZTA 4,120MK2 - nikdy si ho nekupim a chapal by som to....(aj ked...)
volalo sa to inak...
garantujem ti, ze ak by bol prispevok : Sony=total shit, alebo Magnat je des a bes....tak takisto napisem (ak ten prispevok uvidim)
nedokazem pochopit, ako autohifisti moze vobec taketo nieco pisat...nepoznam jedineho, kto by mal cely zivot v aute jedinu znacku - takze ich kazdy vystriedal viacero...
a je to skoro stale tak, ze dovtedy na nieco nadavate/me, kym zrazu nepocujeme tu znacku hrat dobre a ideme ju vyskusat....casom omrzi, alebo sme poculi nieco lepsie a "jdeme vejs".... preto nema zmysel nieco hanit...
dnes je uz problem najst vylozeny shit-takmer kazda vec ma aku-taku hodnotu - tak nizko su ceny elektroniky...
alebo si vazne myslite, ze tie digi fotaky HP, Apacer, Samsung, Benq Panasonic, Sony su total spica? ako to, ze ste si ich kupili, ked kazdy "znalec" vie, ze jedine spravne znacky so serioznym vyvojom a testovanim a praxou su Nikon, Canon, Leica, Hasselblad???
urcite ma väcsina fotaky z tych prvych menovanych...no su to shity, alebo nie? asi nie, ze? dtto je to aj s tymito znackami v autohifi... treba vyskusat, urobit aparat a potom riesit na webe
bohuzial na web pise uplne kazdy...aj taky, co videl zosilnovac iba v katalogu...ja, co pocuvam a testujem desiatky modelov si nedovolim napisat XY je shit...pretoze uz zajtra v niektorom aute ho mozem pocut ako perfektne hra...lebo sa s tym niekto pohral...
ale mam pocit, ze namiesto tych hodin testov a trapenia sa jednoducho staci napisat na web : ktory je naj? XY, YY, XX, ZZ, ZY??
a za pol hodiny mam perfektny test hotovy!
ved je tu tolko zasvetenych a skusenych ludi...nechapem, ze to nevidite...

18.12.2006, 23:29 |
maxim a na zaver (dufam)
nie som tu preto, aby som vyriesil reklamaciu...preboha!...je doba internetu - da sa napisat majitelom firmy, ak nie som spokojny s pristupom zamestnanca ...existuje SOI, COI...je tu zastupenie znacky... VZDY existuje viac moznosti, ak som pevne presvedceny o svojej pravde!
snazil som sa iba objasnit jednu zalezitost, trosku pomoct...nie som tu preto, aby som niekomu zohnal novy kus...najmä ak som presvedceny, ze takto vyrobok z tovarne nevysiel...
pojdem znovu poziadat v Autodaxe, aby mi otvorili presne rovnaky model ak je skladom - urobim to pre tych par ludi, ktorych to zaujima...to je cele...
maxim - napsal jsi toho opravdu hodně, ale zatím to nic nepřineslo.
Fotky desky jsou z jiného zesilovače, takže k ničemu. I přez tvé nesporně dobré kontakty k Autodaxu se tu nikdo z nich nevyjádřil ani k zesilovači, ani k reklamaci.
Narostá většina lidí tady na fóru ví, jak to chodí a určitě nezavrhnou GZ kvůli jednomu zesilovači, nebo spíše jedné řadě low cost zesilovačů. Není proto potřeba tu dokola opakokovat, že někdo chce zničit GZ.
Myslím, že kdyby se Autodax vyjádřil k té reklamaci, nebo se snažil s ivlsem nějak dohodnout, nebo kdyby tu dal fotku desky z které je zřejmé, že se jednalo o jeden nepovedený kus, tak by tato diskuze dávno skončila a za týden by si na to nikdo ani nevzpomenul :-(

19.12.2006, 00:02 |
maxim asi tomu celemu nerozumiem ja...
zhrniem to: nebol niekto spokojny s vybavenim reklamacie? mal 10 roznych moznosti, ako to vyriesit (pisem o nich vyssie) - nie davat to sem na web...sem nechodia ludia, ktori denne pracuju (poväcsina) - maju toho dost v robote
riesilo sa, ze GZ je zla znacka a vyraba shity? ze je vsetko "cinska manufaktura"? isiel som do Autodaxu, dovolili mi rozobrat zosilnovac z rovnakej serie (a podobnej ceny) - no nie je to "presne" rovnaky model, takze to neplati...
napisem, ze idem rozobrat rovnaky model, ak to dovolia? opät "nic to neresi"...
a zopakujem - nejde mi o GZ! ide mi iba o princip...ak tu na zaklade jedneho kusa jeden clovek ovplyvni 500 dalsich no name, ktori slepo veria vsetkemu, co sa tu napise, tak sa ma to dotyka...
pracujem s tymi vecami, snazim sa autohifi rozsirit medzi co najviac ludi (viac kupujucich=nizsie ceny + viac znaciek + viac penazi na akcie, zrazy, casopisy...) - takze mi jednoducho zalezi, aby to tu cele neskoncilo ako na SK webe, kde zostali uz iba ti noname copy/paste majstri, ktori postupne vybiju jeden druheho, az cele SK forum zanikne...
na CZ fore som si vazil toho, ze cele roky sa snazili ti lepsi pomoct zacinajucim...posledny rok vsak zacina byt toto miesto reklamnym bojiskom....je to skoda...ja to prezijem - cerpam informacie z casopisov a stretnuti s ludmi...ale kopec zacinajucich autohifistov mozno zacne radsej fotit, malovat, alebo sa dobre opiju...
18/12/2006 23:41 harry (P) - presne tak! znamej tuhle znacku prodava a videl tyhle fotky a jen kvuli nim ji prodavat neprestane. Zvuk maji solidni a drazsi zesiky super. Mne se sice libi trosku jinej zvuk,ale to je jina. tenhle 2-kanal 2x150 mk2 jsem dokonce mel chvilku v aute na zkousku a musim rict ze se mi hodne libilo jak hraje a jak svedci mym ovalum (2x200rms vibe qb69). A opravdu jsem byl zdesenej kdyz jsem ty fotky videl a i prez ten zvuk a silu co se mi libila si na ty repra proste poridim jinej zesik, protoze nejsem zvedavej na to aby mi kvuli nejakymu zlutymu mamlasovi s kopytem misto mikropajky shorelo auto.

19.12.2006, 00:12 |
maxim toto je presne ten dovod, kvoli ktoremu toto cele pisem!!!
opytam sa: proffesor_W - nafotis plosak zosilnovaca, ktory si kupis a das ho sem na web?
urobi niekto nieco podobne pri inej znacke? a ak sa stane, ze ten plosak bude spatny - napisete sem, ze aj dalsia znacka je shit a NIKDY si ju nekupite?
chapete, co sa stane? konkurenti si daju tu pracu a "najdu" ten "zly" kus konkurencnej znacky a co si potom kupite? taku znacku, ktoru kazdy zabudol pohanit?
zajtra to totiz moze byt ta vasa oblubena...a nepomoze, ak sem date fotku vasho kusu, ktory bude ok...urcite to nebude "presne rovnaky model"...
Ale s tím bohužel nic nenaděláš a tak to prostě je.
Kvalita má svou cenu a většina lidí to ví. Pokud prodávám low cost, tak musím počítat s tím, že mi začnou chodit reklamace a že je budu muset řešit. Zákazník by si měl na druhou stranu uvědomit, co může za vydané peníze očekávat.
Já chtěl jenom říct, že jsi tu energii, kterou jsi tu věnoval psaní příspěvků (které ty, co si myslí, že je to šmejd stejně o opaku nepřesvědčí) a tvé kontakty u Autodaxu mohl využít jinak.

19.12.2006, 00:51 |
Syrup maxim: kdyz uz jsi chtel vyvratit tyhle veci o GZ, tak jsi mel rozebrat uplne ten samej zesilovac, a ne nejakej jinej.
btw. sem chodej i lidi ktery toho maj v praci az nad hlavu, proste se odreagovat, procit si novy veci apod., takze jsi vedle.

19.12.2006, 01:11 |
maxim takze do tretice, aby sme to chapali vsetci, vsak? :-)
venito napsal: "nechci hanit tuto znacku, ale myslim ze zesik za bezmala 5000kc by mel proste vypadat...tenhle vypada jenom z venku. Rozhodne uz vim, ze zesik si od nich nikdy nekoupim, tohle me presvedcilo."
neslo o konkretni model !!!! co vice tady muzu napsat???
vzal jsem zesik z rovnake serie, od rovnake znacky! co se tim zmeni, ze to bude o jeden typ vedle? skutecne tohle proste NECHAPU!!
jestli bude v Daxu PRESNE takovej model, jakej rozebral venito, rozeberu ho zitra taky...aby sme meli UPLNE ten samej, jo?
co pak napisete? ze uplne ten samej model asi nebude zas tak spatny, ale co ty zbyvajici modely v rade? ty uz spatny byt muzou???
jde o princip! ne o konkretni kus...
ale skutecne to ted UPLNE vzdavam - mam pocit, ze jsem prohral na vsech frontach...kdo slyset nechce, bude proste hluchy...
venito - ja beru spet vsechny svoje prispevky-fakt to vzdavam....zvu te nekdy na nejakym srazu na pivo - pokecame my dva...mozna se dohodnem....takhle je to beznadejny
19/12/2006 00:12 maxim - klidne to udelam

19.12.2006, 01:16 |
maxim harry - s tim casem mas bohuzel pravdu....
a jeste jeden pokus: kolik z vas ma znamyho, ktery ma fakt problemy s Fabii, nebo Octavii? urcite kazdy, alespon jednoho....proc se tedy nenapise spolecna petice do Skodovky, aby konecne zacaly vyrabet kvalitni auta??
za 200-400 tisic bych ja chtel auto, ktere fakt ma vsechno a jede bez problemu...
ve firme sme prosli 2x Octavii, 3x Fabii...spokojenej jsem na 50%...
pred 10 dni jsem opet koupil Fabii...proc asi, kdyz na te prvni se projevila zavada uz po 1500km?
Maxim: no protoze ste blby :-D skoda auto, skoda penez. U nas koupily dve Fabie, ale pak to pochopily a hopla, mame Nissany :-) ... bez jedinyho problemu, jen se meni brzdy a olej a ne jako ve fobii po kazdym prejezdu nebo obrubniku stabilizatory atd.
Jenom bych chtel říct, že cca 20% lidi zde na foru jsou studenti, kteří nemájí na zesilovače za 6000 a vic...Proste je to tak. Začal jsem makat a koupil si auto..Hudbu mam proste v krvi a pomalinku jsem šetřil na repra, radio, sw, kable, pak došlo na rozhodovani zesiku...moje volba byla mezi Carpower HPB 1502 a timto GZ..Před mesicem, než jsem si pořídil nahoře rozebranej zesák, bratr me poprosil, at mu namontuju hudbu do mařeny a jako zes jsem zvolil prave Carpower HPB 1502...Ted padlo rozhodovani na me..Vždycky, když si chci kupovat neco z hudby, zeptám se ješte před koupením pár lidi: Vetšinou otravuju RYVES-Milana,atd..vyšlo mi z toho, že GZ je cca na stejne urovni s tim Carpower, proto jsem šel tedy novou cestou, cestou GZ a celkem me to štve, že nehraju. Připadne mi, že jsem vylil zaplat panu bohu jen "3tis" do kanalu..V dneštni dobe co to je 3 litry?.. nic, pro nektery, mam povahu človeka co si važi tech3litru, protože abych je mel, musim bouchnout 2dny v práci, Kdyby to byla vina mojeho zapojeni neřeknu ani slovo.
Chtel bych tim jenom říct, že mi jde taky "jen o princip" Myslím, že by každyho mrzelo, kdyby koupil neco takoveho a nemluvim o tom, že mi to auto mohlo možna i vyhořet, což bych byl uplne stastnej...
Myslím si, že venito nechtel hodit stín na cele GZ, ale jen poukazat co muže i GZ vyrobit za kus. A ruku na srdce, to co vidím na horních obrázkách, to je fakt hnuj velebnosti s nalepkou GZ..
Práci čest...

19.12.2006, 12:12 |
Syrup Maxim: "ve firme sme prosli 2x Octavii, 3x Fabii...spokojenej jsem na 50%...
pred 10 dni jsem opet koupil Fabii...proc asi, kdyz na te prvni se projevila zavada uz po 1500km?"
tak to sorry, ale tohle teda fakt nechapu :-D

19.12.2006, 12:35 |
All Obdivuju sám sebe, že jsem to celý přečetl a když už jsem to udělal nedá mi to abych nenapsal pár řádků.
Asi není v pořádku, že se na základě jedné nepovedené série, modelu nebo kusu generalizuje značka jako taková. Nehodlám řešit jestli je blbá značka když je blbý kus. Mám ale jednu zkušenost. Číňani vyrobili výrobek, který si evropský majitel značky objednal. Paráda. V dané ceně super. Jenže číňan chtěl víc vydělat a v další várce o vlastní vůli namontoval levnější díly. Tím začaly průsery, hejna reklamací a vzhledem ke svévolné změně nedostatek náhradních dílů. Byl to prostě průser, který měl dlouhou dohru u soudů. Bez výsledku protože prostě dosoudit se něčeho v Číně je totéž jako pokusit se ukrást jim tu jejich zeď. A výsledek? S výrobcem byla okamžitě ukončena spolupráce. Určitě znáte podobné případy i z tohoto oboru. Třeba opajcovaný Alpine design.
Ani tento případ, ke kterému jsem svého času měl velmi blízko ale nezpůsobí, že zavrhnu všechny čínské výrobky všech značek ve všech jejich fabrikách. Tolik k té generalizaci.
Druhý pohled, nad kterým bychom se měli zamyslet je pohled zákazníka. Jestliže si jako zákazník koupím jakýkoliv výrobek očekávám, že bude plnit funkci, pro kterou je určený. Vynaložím prostředky, které jsem musel odpracovat a uspořit na něčem jiném. Pakliže si koupím vytouženou věc, která se pokazí vím jistě několik věcí.
1. Tu věc jsem si odpracoval.
2. Koupil jsem ji z oficiálního zdroje.
3. Na to všechno mám doklad.
4. Vím, že výrobek nikdo nerozebíral.
5. Absolvuji pro mně i prodejce nepříjemnou reklamaci.
6. Jsem odeslán do prdele aniž by se kdokoliv zajímal o příčiny.
Výsledek: mám oficiální cestou zakoupený výrobek se všemi doklady, který je nefunkční aniž bych se o to jakkoliv přičinil.
7. Nevím si rady.
8. Nechci se soudit.
9. Mám kamaráda, který umí.
10. Použiju jeho služby.
Moje zákaznické pocity jsou pak následující.
1. Doufám, že kamarád zafunguje.
2. Cítím se podvedený dodavatelem.
3. Zahodil jsem peníze i čas a proto:
- už nikdy nenakoupím v obchodě, kde mně podvedli.
- už nikdy si nekoupím minimálně stejný model ale pravděpodobně nic od značky.
- všem známým, a je úplně jedno jestli na diskuzním fóru nebo vlastní hubou řeknu kde, s čím a jak jsem pochodil.
A víte proč? Prostě proto, že se cítím podvedený a že nebudu riskovat opakování peripetií, kterým se mohu vyhnout nebo se o to aspoň pokusit.
Závěr není tak složitý. Přes držku by měl dostat prodejce, který se ani nepokusil řešit problém. Přez držku by měl dostat i dovozce pokud o problému s reklamací ví, zná všechny souvislosti a hraje mrtvého brouka. Posledním důsledkem mého zákaznického nasrání je, ať už se to komukoliv líbá nebo nelíbí i obecný přístup ke značce. Nebudu riskovat když mohu jít jinam.
P.S. Všiměte si, nikoho jsem nejmenoval.
19/12/2006 12:35 All - souhlasím...diky...

19.12.2006, 14:36 |
paia All: jako bys mi cetl myslenky...

19.12.2006, 17:06 |
maxim syrup - je to jednoduchy...vim, co za ty penize muzu cekat, takze jsem dopredu smiren s problemama... a kupuju zas-i kdyz jsem si vedom nasledku :-)
proste rozhodne cena + nejaky dalsi "argumenty"...

19.12.2006, 17:10 |
maxim All - ano, v podstate souhlas...ale prispevek nemez zaklada venito (a jeste s takovym nazvem), ale "nasrany zakaznik"...
a podle meho - ani on ne! staci jit na stranky dovozce, najit si mail "nekoho vyssiho" - kdyz uz jsem nepochodil s personalem a stezovat si!
od toho tam ty maily jsou!! tady na foru je to jenom placani do vody a poskozuje to znacku, ktera si to (dle meho) az tak nezaslouzi...
jedna vlastovka nedela leto! to by ty tisice kusu v nemeckych obchodech museli na regalech shnit - nemci jsou prece dost rozmazleni zakaznici

19.12.2006, 17:15 |
maxim Piskoteek - jestli si ty ten clovek, co ten zesik koupil - je mi lito...ale zopakuji - mel by si poslat mail "vejs" : gallo@autodax.sk je to z webu GZ dovozce...
tady ti fakt nikdo nepomuze - jenom se mrchozrouti radi potesi...nechci nikoho urazet, ale uz davno toto forum neni o pomoci kolegum...a ani takoveto prispevky rozhodne pomoci nejsou...
sel jsem "kolem", precetl si to vsechno a fakt se divim, ze za ty penize cekate modely jako od Accuphase, ci Krella....
dnes jsem pozadal dalsi dve znacky, abych mohl nafotit plosak ich zesiku v podobne cene - zadna mi to nedovolila!!! GZ ma alespon snahu neutajovat fakta - takze si to logicky jedina odsere...
Piskoteek - napis prosim stiznost na ten mail - pomohu ti to vyresit!

19.12.2006, 17:21 |
maxim podobne pocity jako pri tech plosnych spojich jsem mel, kdyz jsme rozebirali pri montazi auta - cim drazsi a novejsi, tim hur udelany! auto za milion a ty plasty jsou tam tak na 3-4 leta...
jedno ci Mercedes, nebo Skoda...zakaznici to neresi...kupuji to, co se jim libi....tady nekdo odfoti jeden plosak a hned je valka - to ze to muze i tak hrat, nebo ze konkurence je na tom stejne, to neresi uz nikdo...
jasne ze mi to nedela radost, ale kdyby tan zesik byl udelany "poradne a precizne" tak by asi nestal tak malo...nemyslite?
kdo se chce klamat tim, ze tohle je jedina znacka, ktera udela "nehezky" plosak a vsechny ostatni uz jsou v naprostem poradku - tomu nejdu brat idealy...

19.12.2006, 17:32 |
maxim a nakoniec chcem splnit to, co som slubil...dakujem odvahe dovozcu...trochu sa divili, preco som neustale v ich sklade, ale nemali problem otvorit mi rovnaky typ, ako bol venitov..
nie je to prave ideal - uznavam, ale je to vsetko dane cenou produktu...jeden z chalanov sa priznal, ze ma tento zesik v aute uz 6 mesiacov, pohana nim GZTW30 a vraj "bez problemov", je maximalne spokojny...
smial sa, ze on nepotrebuje zosilovac rozobrat, na to, aby vedel, ci dobre hra, alebo nie...vraj to proste pocuje :-))))
venitov problem bol inde - islo o kus, ktory zhorel...stane sa...posledny krat zopakuje - Piskoteek napis na ten mail, pomuzu ti s tim (zadej novy kus, tenhle vrat prosim v krabici co nejlepe zabalen a s celym prislusenstvim)....neverim, ze ti nikdo nevyjde vstric....
sakra, pisem ako Erix7 - slovensko cesky :-)

19.12.2006, 17:33 |
maxim aha! este ty fotky

19.12.2006, 17:34 |
maxim a trochu zblizka...urobil som 10 zaberov - ostatne su dost rozmazane...

19.12.2006, 17:37 |
maxim zesiky poznate kazdy iba takto: skuste sa pozriet aj na plosak - som zvedavy, ktoru dalsiu znacku "odhalite"...

Tak jsem se aspon neceho doskal :)
bohuzel mas ale kus od jineho vyrobce, ma jine rozvrzeni soucastek -hlavne zdroje a jine osazeni, napriklad na prvni pohled nevidim na "svem" zesiku radialni filtracni napajeci tlumivku ale jenom lacine dratove propoje -vyjdou levnej....
takze se vpodstate castecne potrvrdilo to ze se stridaji vyrobci (dodavatele pajslu), ale je pravda ze to dnes dela skoro kazda firma :(
kdybych te mohl jeste poprosit nafotit detail plosnaku zespodu -ty sylne cesty a nejake blizke okoli....fotak to urcite umi.
tady jenom pro info prikladam fotku "meho" zesiku ze strany soucastek

sem to zapomel orezat.....

Proffesore, sakra kde vaznou ty fotky?? !! :((

19.12.2006, 19:01 |
maxim venito - poslal som ti fotku do mailu - velku, sem by nevosla

19.12.2006, 22:25 |
Syrup vesla, tady se to automaticky komprimuje...

19.12.2006, 22:56 |
maxim nejde o to :-) umim to sem dat, ale venito potrebuje velike rozliseni, aby si mohl zvetsit nejakou cast plosaku- a to tu nejde...
jde mu o opravu, uz to nepatri do dizkuse...myslim, ze ta byla bohata az-az!

19.12.2006, 23:16 |
Syrup aha :-) tak sorry ja to blbe pochopil...
maxim : a vemou mi to jako reklamaci, když už se do toho Venito mrknul???

20.12.2006, 18:26 |
maxim tak jeste musim napsat zaver: tuto diskusi jsem poslal tam kam patri - vedeni GZ zastoupeni... (SK)
byli v soku, ze predavac odmitl prevzit reklamaci - MUSI ji vzdy prebrat, vyjadrit ke zavade sa muze az odborny servis...predavaci pry dostali takove prikazy od nejblizsiho nadrizeneho - resi se to (takze prosim, nezkousejte je hned zitra rano)
Piskoteek - muzes zesik dat do Avionu na reklamaci - budes resen prednostne (taky poprosim o strpeni, pokad si to s nimi SK zastoupeni vyresi, takze hned zitra rano nemusi o tom vedet, ze maji zesik okamzite prevzit)....
jinak-oni jenom delali svou praci, chyba byla jinde - Autodax se timto verejne omlouva Piskoteekovi...
Piskoteek - dostanes bud novy kus, nebo Ti opravi rychle tenhle - rozhodne se na miste (v servise)
No a je to!
Nemohlo to být takhle hned - místo zbytečného diskutování?
Mne to diskutovani az tak zybtecne neprislo.
nechápu co tady maxim řeší:
jako zákazník sem rád že někdo jinej upozorní na shit sérii který se mám obloukem vyhnout ...
jako zákazník sem rád když upozorní na zmrdy prodejce co odmítají uznat reklamaci ...

20.12.2006, 20:03 |
clown jako bilej, nechapu drzost tech zlutejch cinanu zkouset na nas takovy praseciny :o)))
... ja rasisty nikdy nemel rad ... :o)))
btw, klidne vyfotim vnitrnosti svejch zesu .. nestydim se za ne ... a oni taky ne :o)))
MarauderZ28: LOL
trochu drsne ale jo jo nekdy je to tak na servis treba v DE nebo AT jeste v CZ daleko nemame bohuzel pravda :-(((
clown: tvy zesiky jsou v kategorii 5000,-Kc MOC? :-)

20.12.2006, 20:09 |
maxim Marauder Z28: ty mas rad ameriky, ze?
takze napisem thread: Skurvene americke auta-uz NIKDY!!!
a zacnem riesit, ako som si kupil vytuzeneho Mustanga, ktory mi skapal hned za branou predajne, nedokazali mi ho opravit ani za dva mesiace a preto upozornujem vsetkych: nekupujte si tie zasrane americke auta!!! Väcsie shity neexistuju...
ak ti toto pripada normalne a si teraz strasne rad, ze som upozornil (s dobrym umyslem) vsetkych dalsich zakaznikov, tak urcite nemam co viac dodat

20.12.2006, 20:11 |
maxim ta shit seria si celkom slusne vede v roznych testoch roznych casopisov a ta shit znacka ma zrejme tu najväcsiu zbierku roznych oceneni za poslednych 5 rokov...aspon si fakt nepamätam inu znacku, ktora by tolkkrat vyhrala tolko testov (a to najmä v Nemecku)
iba som poukazal na to, ze JEDNA LASTOVICKA NEDELA LETO
ja som si fakt myslel, ze sme to vsetko konecne ukoncili, navyse mam dobry pocit ze som niekomu REALNE pomohol
takze co je na tom vsetkom spatne????

20.12.2006, 20:16 |
maxim a ono sa iba potvrdzuje jedno: ked urobis 100x nieco dobre - nikto ta nepochvali
urob nieco raz zle a 100 ludi napise, aky si ty velky k...t
nemam to nikomu za zle, iba som si myslel, ze na CZ fore su ludia trochu dalej - a ze beru veci trosku profesionalnejsie a s nadhladom...
ako normalny clovek nechapem, ze ked mam problem s predajnou, neriesim to na vyssich miestach (VO zastupenie - je 5km od predajne, alebo priamo napisem riaditelovi - mail je na www)
namiesto toho to tu riesilo "velmi zasvetene" polka Ciech, nakoniec to aj tak vyriesi GZ zastupenie...co je na tej firme zle? vcera vecer sa dozvedela o probleme na jednej jej predajni, dnes to bolo vyriesene!!
kde je problem?

20.12.2006, 20:20 |
maxim Piskoteek - aby si fakt nemal ziaden problem, odnes prosim Ta ten zosik priamo na VO zastupenie do Nekleze, pozri si prosim na webe adresu, telefon a mail, slubili mi, ze rano upozornia pracovnika VO, ze prides a ze odteraz musia prebrat KAZDU jednu reklamaciu...
na jej posudenie je servis, nie predavac
uz to prosim neriesme, boli ma hlava z toho, ako vysvetlujem jednu vec 10-imi roznymi sposobmi...
pleteš si pojmy s dojmy
takže - ano pokud u novýho mustanga ti umře vodní pumpa díky ní Ti umře motor a prodejce Ti ukáže dlouhej nos tak to sem klidně napiš.
pokud u novýho mustanga se ti rozpáře sedačka klidně jí nafoť a dej sem jako varování lidem, že používaj shit nítě ...
tohle všechno sem napiš, ale nepleť si skutečný věci s nějakejma Tvejma osobníma pocitama, pomluva by byla pokud by Venito napsal že má ten pocit a že se domnívá, to samý jako Ty budeš tvrdit, že Mustang je shit protože máš ten pocit, ale pokud dodáš podklady - fotky apod tedy nezlomný fakta pak je vše v pořádku ...
maxim, nechces im rovno povedat cim sa zivis?

20.12.2006, 22:38 |
Cenda Maxime, nejsi sám, kdo má podobný názor, ale nechci se s nikým hádat, kor přes net... Spíš je to pro mě další ukázka, kam spěje dnešní honba za co nejnižší cenou, podobně jako u případu ACR (jak psal All) a těch rádií. Před časem se tady řešilo něco podobnýho i se základníma deskama PC, prasácky vyrobený tišťáky HU Alpine...
Bohužel prodejce (pokud jsem pochopil dobře, ne sám Autodax) se zachoval jako kokot.
20/12/2006 22:38 Cenda - prodejcem byl sam Autodax
maxim : Oky ja se domluvim s Ivlsem a Venitem a dam ti co nejdřív vedet co a jak...zatim diky

21.12.2006, 09:48 |
Cenda OK, tím hůř.

21.12.2006, 18:54 |
maxim bandita: zivim sa tym, ze vydavam casopis auto-hifi...nezaujima ma nic ine...o chvilu, vsak uz ani toto nebude pravda...autohifi ako take sa mi dostatocne zprotivilo prave kvoli ludom, ktory sa v tejto oblasti pohynuju....nejaky cas to este potiahnem, potom odovzdavam a idem dalej - mimo akejkolvek elektroniky - venoval som jej 20 rokov zivota - mam jej plne zuby (vratane vsetkych jej odnozi)...
Piskoteek - vedia o tebe na VO v Neklezi, takze by to uz fakt nemal byt ziaden problem
Proffesor_W : prodejce ano, pochybyl vsak prodavac - dnes se to overilo a napravilo - NIKDO a NIKDY jim nedal prikaz neprebrat reklamaci - ako ste spravne napisali, zo zakona to proste NEJDE!
Marauder - trosku sa divim tvojmu zmyslu pre spravodlivost! Islo o jeden vadny kus, na zaklade ktoreho sa tu pomluvila komplet cela znacka, co urcite nie je dobra vec...
venito napsal, ze si kvuli tomu jednomu kusu NIKDY zadny GZ nekoupi a pak psali i jini lide, ze uvazovali o GZ, "ale ted je jasny, ze ne" - asi to vidis jinak, podla mne je to jasny kazdymu, co neni zaujaty...
vyresili sme to - doufam ze ku spokojenosti Piskoteeka - mne slo predovsetkym o to! a samozrejme, este som tu trochu resil to, ze jeden prispevek odstartuje cele hnuti anti XY...
pockam si, az nekdo na zaklade jedny zkusenosti pomluvi neco co mas rad Ty, a pak Ti sem placnu Tvoje reakce - budes se divit, jak to najednou "uvidis z jineho uhlu"
that´s all .....doufam...
budem rad, ak sa budeme dalej bavit k veci - ako si postavit dobry aparat, ci je mozne urobit kvalitnu hudbu v auta za 15 tis korun, ci sa da kupit kvalitne auto za 400 tisic - zhanam totiz take a na celom webe SK-CZ som akosi nepochodil... poradi mi niekto?

21.12.2006, 18:57 |
maxim myslel som, ze za 400CZk si uz kupim BMW 5er (530i or 530d), ale nenasiel som nic....
(snazim sa konecne uzavriet tuto debatu-uz nevedie nikam a naozaj sa nemusim pohadat s kazdym :-) )

21.12.2006, 19:48 |
Steff No je na čase abych také přispěl svou trochou do mlýna a vše uvedl na pravou míru. Až teprve dnes jsem se dozvěděl o této diskuzi. I když toto forum má přímou spojitost s mým zaměstnáním tak jej často nenavštěvuji, ať už z velké pracovní vytíženosti ( jak psal maxim ), nebo proto že autohifi není mou náplní volného času. Na to mám své jiné hobby. Zamrazilo mě v zádech když jsem se dozvěděl, že můj defakto podřízený odmítnul převzít reklamaci na servisní expertýzu, kde standardně u každé reklamace zjistíme míru zavinění ( zákazník, výrobce, špatná série ). Chci se opravdu srdečně omluvit současnému majiteli zesilovače, který je právem nespokojený s přístupem který mu byl poskytnut při řešení daného problému. Chtěl bych jen vnést trošku světla do celé kauzy. Zaměstnanec, který odmítnul reklamaci převzít u nás pracuje pouhé 2 měsíce a je to mladý 20 letý kluk naprosto bez zkušeností, teprve se vše učí a postupoval naprosto špatně. Nemějte mu to prosím za zlé, nezachoval se správně a dám mu to řádně pocítit, už jen pro to, že mě o vzniklé situaci neinformoval, což je jeho povinost, aby k takovýmto situacím nedocházelo. Samozřejmě reklamaci přijmeme a budeme se snažit vyřešit k maximální spkojenosti zákazníka, tak jak to děláme ve všech případech. Ani u žádného wooferu, který "smrdí" nikdy zákazníka neposíláme hned domů s tím že si jej spálil sám, ale vždy jej odzkoušíme a snažíme se věci přijít na kloub. Spíš se divím, že když už se to dostalo ke mě jako k posledními, proč nikdo z vás nekontaktoval v dané situaci Loonyho? určitě se tu s ním všichni znáte a minimálně by mě o problému řekl a mohli jsme to vyřešit bez zbytečných válek tu na fóru. takže ještě jednou omluva za neprofesionální přístup našeho zaměstnance a rád ihned sjednám nápravu. Zesilovač možno doručit přímo na VO po předchozím zavolání přímo mě.
MarauderZ28: Nejjednoduší je bez zasvěcení do celé situace hned odsoudit celý Autodax, říct že všichni jsou ve svém přístupu zmrdi a hotovo že? Klidně mi to můžeš říct na některém srazu amerik, sjezdím jich za sezonu dost.
Steff : domluvim se s klukama Ivlsem(od nej jsem zes.kupoval) a venitem (u nej je momentalne zesík atd) a asi po svátkách to vyřešíme.. muže byt??? Jinak dekuju všem at už kladnej nebo zapornej nazor....
Celou firmu Autodax bych za to neodsuzoval protože takova situace se muže stát všude. Každej v praci jednou začinal a než se tam zabehl prošel si taky pruserama...Mužu říct za sebe že když jdu do práce nasranej taky nepodávám 100%výkon dovolím si říct že možná ani 50% ale psst :-)

21.12.2006, 21:28 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2006-12-21 21:51:46
for maxim: nebejt týhle Tebou zatracovaný diskuze Piskoteek by utřel a musel by si nechat zes opravit .... a já jako koncovej zákazník sem rád, že vím, že si nemám kupovat nejnižší řadu GZ, rozhodně kvůli tomu nezatracuju celou značku a taky vím kde GZ rozhodně nebudu kupovat, říkejte si co chcete, ale prostě tohle si ten zaměstnanec sám od sebe nevymyslel někdo mu takovýhle instrukce dát musel a řeči nikdy se to nebude opakovat s Těma jdi k šípku, já když něco poseru v práci tak mi taky každej ukáže záda a je úplně fuk zda sem to posral já a nebo někdo z mýho teamu ....
for Steff: ano klidně řeknu s tímhle problém fakt absolutně nemám neb to co předvedl ten prodejce je sviňárna maximální a házet to na nějakýho prodavače je nesmysl, na takovýhle pohádky neskočím ....

22.12.2006, 00:13 |
Steff MarauderZ28: Nerozumím proč když jsme si to tu konečně vysvětlili, že se stalo nedopatření a prodavač opravdu žádné instrukce neměl k tomu aby reklamaci nepřijal, proč musíš pořád rýpat když o tom nic nevíš? Nesnaž se mě přesvědčit o Tvé natvrdlosti. Reklamaci normálně vyřešíme a Ty nesuď ostatní podle své práce, byla to chyba jedince a né týmu.
takže mi chceš napovídat že 20-ti letej kluk bez zkušeností u Vás vyřizuje reklamace tím stylem, že si sám vymyslí instrukce, sám si vymyslí naprosto zcestný důvody proč reklamaci ani nepřimout a Ty pak u Vás vesele praktikuje na Vaše zákazníky ? Nezlob se, ale tomuhle ani Ty sám nemůžeš věřit ... Je mi to nakonec fuk, každopádně si stojím za svým že tenhle a podobný případy maj bejt na tomhle forum maximálně všem na očích a je dobře, že lidi to uveřejňujou ...
MarauderZ28: to byl tvuj zesik??? ne ze? rekl bych, ze ty zrovna vlitnes do kazde takove debaty, abys trosku pritopil - nechapu proc. Myslim, ze me tu spousta lidi zna a nïkdo mi nic nepsal treba na ICQ. Musim se zastat VO - opravdu jsme o nicem nevedeli. Postup byl spatny a vyresime si to s prodavacem, co reklamaci neprijal.
Zaroven bych chtel, aby mi majitel zavolal nebo napsal a domluvime se ,jak se to bude resit behem svatku:
mobil: 604 / 797 333
maxim nechcem rypat ale vydavanie casopisu prislo tusim az potom ako si zistil ze tak mozes prezentovat vyrobky ktore vyhradne vozis v ramci DAXU na SK a CZ a teda GZ...

22.12.2006, 12:12 |
All Je smutné, že musela vzniknout tato diskuze aby se Piskoteek něčeho dobral. Souhlasím s Marauderem v tom, že nebýt jí Piskoteek by utřel neb byl bezradný. Alespoň v tom mi ta debata připadne užitečná.
All: to mas pravdu a je asi dobre, ze to tak vzniklo. Ale priznej Alle, ze mohl Piskoteek napsat nam. Tato diskuze me fakt pobavila - nebudu citovat co, ale chci se jen zastat nasi strany - Autodax CZ. Opravdu jsme to nevedeli. Na zarucnim liste ma razitko s telefonnim cislem, na strankach ma primo telefony na VO. Nedokazu vysvetlit nebo omluvit, proc to nas clovek na prodejne neuznal - behem 30 minut s nim budu mluvit, takze mu to nalezite vysvetlim a vyvodime z toho nejake dusledky.
O Ground Zeru tady pokracujte. Od toho je toto forum. Proberte klidne vsechny zesiky do zakladu. Prosim ale vsechny ostatni, kdo Piskotka znaji nebo jsou s nim v nejakym kontaktu, at me kontaktuje a muzeme toho dat dohromady.
Mr Loony : zitra se spojime prez ICQ a reknu ti k tomu sve technicke stanovisko.....budu rad kdyz se vse urovna a Piskoteek si pusti svuj woofer....
nevim jestli jsi cetl vsechny ty stovky vet, ktere se tu napsaly...kazdopadne tuhle diskusi jsem zacinal na tema technickeho provedeni zesiku......ted jsem tu po 3 dnech ze sluzebni cesty a valim oci jak to vsechno dopadlo....ja jsem posledni clanek retezce pote, co se piskoteek nechal odpalkovat z prodejny u cehoz jsem osobne nebyl.....proste uz mu nezbylo nic jineho, nez nekdo kdo bude schopen to opravit -proto lezi u me na stole... probereme to zitra na ICQ
maxim - ja nenapsal ze nikdy nic po shlednuti tohoto prispevku od GZ nekoupim, jen jsem napsal ze nikdy nekoupim tento konkretni zesilovac z mk2 serie i kdyz jsem ho koupit chtel. Minimalne dokud se nezlepsi kvalita zpracovani ktera je spatna evidentne u cele serie coz muze doufam potvrdit i sam Mr.Loony ktery minimalne jeden otevreny kousek u 911 videl.

23.12.2006, 07:34 |
All Mr.Loony: přiznávám se. Piskoteek mohl kontaktovat vás. On ale jednak toto téma neotevřel, druhak už jednou nepochodil, třeťak nepochodil u vás protože jak jsem pochopil jde o vašeho zaměstnance. Občas se chybička vloudí a je fajn, že se to v dobré obrátilo.

26.12.2006, 00:48 |
137 ...maxim vidim ze bojujes ako lev...myslene v dobrom...