Navštíveno 883x

Protože původní dotaz se moc neujal , tak to zkusim znovu. Které radio by ste mi s tihle dvou doporučili ? Jsem v oboru hifi začátečník, tak se omlouvam za možná blbý dotaz. V autě budu mít zatím 4 repro , časem chci koupit subáč + zesík a někdy za hoooodně dlouho i zesík na zadní repro. Mužete mí poradit který z těchto dvou , nebo jestli ještě nějaký jiný tip by mi mohlo vyhovovat . Za každou připomínku a radu jsem vděčnej. Odkaz na toho PIO
[ Link ] a ten Clar
[ Link ] . Díky všem za ochotu .
no vzhledem k tomu, že jsem clarionista, tak určo clarce, bude na tom zvukově lépe a myslím že se bude i líp ovládat, toť můj názor

11.12.2006, 20:38 |
mishan | Upraveno: 2006-12-11 20:47:04
a ted jsme našel že je vítězem testu v Car/Hifi 3/2006, takže bychto vůbec neřešil ;-)
konkurenti:
Alpine CDE 9848RB
Blaunpunkt London MP35
JVC KD G521
Panasonic CQ-C3303N
Sony CDX-GT300S
No je i o něco levnější , modrý podsvícení se mi taky hodí , akorád par kamarádů mi říkalo že ten Pio je lepší ??? už jsem projel dost článků a co člověk to nazor . Tak jsem si chtěl nechat poradit od odborníků . Přecejenom je to pro mě docela investice a nechtěl bych udělat chybu .
no já odborník zrovna nejsem, na to jsou tu jiní ;-) udělej to jako já, najdi si obě rádia někde v panelu v obchodě a osahej si je a budeš hned chytřejší které ti sedne víc :-)
A co takhle Cla 468RMP? Teď jsem ho někde viděl asi za 4100,- ,já ho kupoval asi za 5t,myslim že to není špatná volba...
zrovna jsem ho objevil , má to navíc 2 RCA výstupy a vstupy, dalkový ovládání, akorád se mi zdá, že ten displej sice grafickej ale menší a co kontrast ? Jinak seš s nim spokojenej ?

11.12.2006, 22:27 |
zdany Cece, toho pioneera mam v aute 3 nedele a maximalni spokojenost, jen podsvit tlacitek crvene je nekdy trosku neprehledny. Mam k nemu vytky co se tyce nekterych veci, ale funkcne je good. Vykon taktez.
Ve zkratce, co nenajdes na webu, pokud si nestahnes nekde navod:
2xRCA, moznost nastaveni RCA bud full rezim nebo jen jako vystup pro woofer, delici frekvence pro sub a repro, ntaveni vybuzeni wooferu, tri urovne loudnes, nastavitelny ekvalizer, dalsi vec co umi je nastavit i zadni vystupy z radia tak, ze s nima muzes rovnou pohanet woofer, je tu moznost nastaveni vyvazeni sceny tim, ze zadku uberes stredy a vysky, nastaveni urovne hlasitosti zdroju, takze pri prepnuti radia a cd ti neuleti hlava, ma to dva auxy, jeden pres systemovy konektor, druhy pres 3,5 jack zezadu, Moznost nastaveni nejake komprese zvuku, nastaveni kroku pri ladeni radia, zapinani a vypinani wooferu primo tlacitkem na panelu, intuitivni pohybovani se po adresarich a skladbach. Atd atd. Kdz pominu par veci tak to umi to skoro same jako moje Alpina 9815 za tezsi peniz.
To jsi mi moc nepotěšil , už jsem byl skoro rozhodlej pro toho Clariona, ale díky za další info.
S tím 468 jsem spokojenej moc,displej je grafickej,perfektně čitelnej,kontrast má nastavitelnej.
nemohl by jsi mi to vyfotit , prolezl jsem všechny kramy v mém okolí a clariona nikde nemají , rád bych viděl jak to vypadá . Díky
Tak jsem si objednal Clarion DXZ 468RMP . Všem díky za rady a zkušenosti .
hmm, Zdany, teda čumím co to všecko umí :-O
jeklík: jo sme zvědaf jak s ním budeš spokojenej :-)
myslim,že dobrá volba,za ty peníze...pak napiš,jak seš s nim spokojenej,doufám že aspoň tak,jako já:)
doufam že budu ;-) jsem zvědavej jak bude vypadat ve skutečnosti ten displej, protože z tich fotek vypadá takovej vyblitej .