Navštíveno 802x

08.12.2006, 17:44 |
Líby jakej mam dat kapacitor?mam magnat transforce 1000 a k nemu zesilovac kterej je napojenej v mustku a ma 500w-doporucite mi nejake znacky aby nestali 6000kč?? diky

08.12.2006, 19:13 |
dddd žádnej , ja mam transforce 1200 a když jsem na něj ještě hrál na obyčejnou baterku tak to šlapalo jak víno bez něj

08.12.2006, 19:48 |
Líby ale musi v tom byt snad rozdil,nebo ne?

08.12.2006, 20:03 |
dddd nevím, ja kap nikdy neměl a nevěřím řečem jako, že se zlepší bas či zpřesní,ale at řeknou zkušenější

08.12.2006, 20:11 |
Smrada (M)
Kapacitor tam muzes dat jakykoli 1F a stejne bude predimenzovanej. Co kabelaz? Dostatecnej prurez? Pokud ano tzak bych to neresil

08.12.2006, 20:29 |
Lefi dddd : tak to se mejlíš,basy jsou určitě mnohem hezčí s nim.Protože i z elektro hlediska z toho vyplívá že že ta pomyslná hudební křivka nebude ve špičkách sploštělá.Jinyma slovama:Vyrovná napěťové špičky které vznikaj mezi zesilovačem a baterkou.Baterka je hrozně líná,kdežto kapik pustí ten náboj hned:))
a ja zase souhlasim s dddd a Smradou, pokud chces skutecne investovat, natahni silnejsi kabel, dej lepsi baterii nebo altik...
Vim ze to pisu asi po tisici, ale ja mel 1kW Raptora, baterie i altik serie, 50qmm napajeci kabel, tim byla i ukostrena baterie a byl i mezi altikem a baterii a nikdy se mi nestalo, ze bych mel malo stavy.
Já teda rozdíl s kapem cítil okamžitě a v ten moment nelitoval investice.

09.12.2006, 09:12 |
Smrada (M)
Ja taky, kdyz jsem mel na pul kilowaty desitku kabel. Vymenil jsem za 25 a nepadalo napeti vubec. Vysledek? Kap uz nemam, je mi zbytecnej. V Tvem pripade slo spise o subjektivni pocit. Taky jsem asi 2 dni koukal, jak mi neblikaj svetla a pak to prislo:o)))
z vlastní zkušenosti pro běžnej poslech také raději s capem, zvuk mi připadal obzvlíšť u některý muziky sytější, taky by to mělo šetřit baterku