Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Dotaz radio x handsfree

o Navštíveno 838x o
o 04.12.2006, 11:36 | Kolda
Zdravím, mám autorádio Clarion BD 269RGMP a chtěl bych si koupit do auta hansfree sadu Nokia CK-1W. Jen jsem se chtěl zeptat, jestli tady nemá někdo zkušenost s tím, že při telefonátu se rádio automaticky ztiší a zda-li to už v dnešní době mají všechny rádia, včetně tohoto. Myslím, že když jsem to zapojoval, tak jsem tam nějaký kablík Mute viděl, ale nejsem si jistý. Popřípadě kde se to přesně připojuje viz. obrázek. Díky moc

foto k příspěvku  od Kolda

o 04.12.2006, 11:36 | Kolda

foto k příspěvku  od Kolda

o 04.12.2006, 15:09 | Bingi
vsechny radia to nemaji. ale da se to resit kdyztak relatkem na spinane do radia.
o 04.12.2006, 15:12 | Timbo
v ty iso svorkovnici to myslim neni mel bys tam mit extra kablik a na nem stoji MUTE nebo REMOTE ale 100pro jistej si nejsem
o 04.12.2006, 15:26 | Bingi
byva to oznacene ruzne, ale remote je nejcasteji vystup pro ovladani zesaku.
o 04.12.2006, 20:01 | C...arlos
na alpince mam modrej kablik s napisem mute vede primo z radia, ne z isa
o 07.12.2006, 07:33 | Kolda
Díky hoši, jsem pořádně prostudoval manuál k tomu autorádiu a našel jsem, mám to zapojeno na tu 2. jak je na obrázku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3443 sekund.