Navštíveno 971x

Poradte prosim , pískaj mi repráky který jsou hnaný přes zesík podle otáček motoru , mám špatně natažený napájení k zesíku , k rádiu , nebo signálový kabely , spatna kostra ??? neb o je v tom jiná zrada ?
a kdyz rádio vyplnu nebo přepnu CD -> rádio tak v reprákách "lupne"

03.12.2006, 19:51 |
clown a neni to pioneer, ze ne ?
co jestli neni pioner ? radio Pioneer deh 30 mp , zesik rodek 480
a uuz je to tady zas. ....PINCEK

03.12.2006, 20:10 |
clown kuwa .. to jsou radia ..
zkus jeste extra uzemnit radio .. teoreticky by si mel mit uzemneny radio a zesik v jednom zemnicim bode .. :o)
pak bych hledal, kde se ti motaj signaly spolecne s nejakou elektrikou ..
signaly jsou u levyho podbehu , napajeni tahnu u pravyho podbehu
taky sem myslel zkusit zvlast to uzemneni radia
clown:to jsou-za posledni dva mesice,pokud se nebavim o ruseni-tri reklamace a vse u letosnich modelu.Spatnej laser a u dvou problemy s volume.

06.12.2006, 23:08 |
Tas prizemnit cinchovej vystup - pincek mnooo

07.12.2006, 08:47 |
Kmoda Taky mám problém s pískáním v repro.Taky rádio Pioneer,zesilovač Audison,repro Hertz.Už mě to začíná štvát.Jak to myslíte ukostřit cinchovej výstup?

07.12.2006, 08:50 |
Tas jen si to zkus - proste pri behu radia vezmi dratek a propoj cinch na radiu s kostrou auta - jestli to piskani zmizi, tak jsou dve varianty - prikostrit to natrvalo, nebo rozebrat radio a prohlidnout si vnitrek - je tam jakasi pojistka na kostre vystupu a ta bejva v haji
zdravim mam sami problem mam alpinku 9855 a zesik MDS a pokud zapojim 2 kanaly, tak to nepiska ale jak pripojim zalsi dva tak to piska jak svina uz to resim dlouho ale porad nic nevite jak nato dik vsem moc