Navštíveno 1388x

chci rodičům pod stromek pořídit radio do auta, ale jelikož nejvíc frčí rádio a reprodukce z kazety nebo CD jde trochu stranou (jen když si půjčíme auto) tak chci něco s dobrým příjmem rádia...
sám dávám přednost Pioneeru, ale prý "modrý tečky" jsou lepší ...
a cena kolem 3500,- a vzledově aby sedlo do škody fobie ..
poradtě prosim něco
já se v tom zas etak moc nevyznám,ale co jsem se bavil z kámošem tak povídal že jedny z nejlepších tunerů maj Blaupunkty...

30.11.2006, 13:47 |
zrno pioneer deh 2820
to spooky1: tak schválně,jakej je rozdíl mezi Blaupunktem a modrou tečkou :-D ???

30.11.2006, 16:29 |
Cormi | Upraveno: 2006-11-30 16:35:20
"nej tuner má přece Slony, ne? :-)))"
jé promiň, já to pochopil jako "tuner" jako člověk zabývající se tuningem a ty myslíš příjem rádia :-)))

30.11.2006, 16:33 |
Cormi na příjem rádia nejlepší Blaupunkt... Pioneer na příjem rádia určitě ne... z výroby jsem měl v autě primitivní rádio VW alpha (výrobce Blaupunkt) a příjem rádia byl nesrovnatelně lepší než u Pioneer DEH-P77MP. Takže na poslech rádia bych Pioneer rozhodně nedoporučil. Možná máte jiný názor, ale tohle je moje zkušenost... Ještě že jsem to rádio kupoval kvůli CD a bez tuneru se jakš takš obejdu, ale když vezu lidi a jsem nucen pustit rádio, tak bych té koupě chvílema i litoval...

30.11.2006, 17:48 |
zrno Osobne jsem srovnaval u nas na kramě sony, jvc, panasonic, pioneer v ceně do 3500,- a nejlepší z nich je pioneer. S modrým flekem zkušenost nemam.(ale ve většině připadu ho lidi chvali)
no...já zase třeba mám velmi dobré zkušenosti s MP3 Kenwood KDC-W 3534 (do Fabie se zeleným podsvícením) s vylepšeným K3i tunerem.....lidi,kterým jsem ho montoval jsou s tunerem velice spokojeni.Doporučená cenovka je 3490,-

mladé sem dal v do auta blaupunkt sám sem měl hodně rádii a fakt ten tuner jsem nikde nenalezl na takové úrovni jako u blaupunktu.

30.11.2006, 23:13 |
erix7 (K)
blautas, grundig, becker - nejde jenom o prijem ale i o prednes.

01.12.2006, 01:39 |
jipi becker
no tak většina zmínila modrou tečku, takže asi na tom něco bude ...
erix7: no o přednes jde taky, ale jelikož z 80% bude opravdu hrát jen rádio, tak to snad ani nemá cenu řešit ...
jj muzu osobne potvrdit... blaupunkt je jedina moznost co se tyce kvalitniho prijmu FM radia (mysleno v prijatelnych cenach)..
pak samosebou Becker.. ale to je cenove jinde .. ;))
já nejvíc spokojenej s Kenwood a jeho tunerem K3i. Blau ani Alpinka není u mě tak dobrej....
Blaupunkt a Becker mají výborné tunery. Pokud posloucháš většinou rádio, tak jsou ideální.
Co ja mam zkusenost tak v cenove "dostupnych" je to Blaupunkt a pak celkem Kenwood

01.12.2006, 19:58 |
clown taky bych sel do blau ..
co jsem mel za posledni roky v aute, tak blau jednoznacne .., a kdyz si vemu origo v kokodofce .. kam se sere Alpinka :o)
i kdyz jsme si dali vcera s esesakem nejakou decharnu na CR2 byl to masakr :o))
H.E.R.O.: Rozdíl žádnej, taky jsme netvrdil, že tam rozdíl je,ale ptal jsme tak jsme mu odpověděl...a ze svý zkušenosti ,muvit nemůžu tak říkám co jsme slyšel od důvěryhodnýho zdroje...
Cormi: jen jestli si ponechal antenni zesilovac ...
Jinak asi Blau ale nemam s Pioneery co se prijmu tyce problem