Navštíveno 760x

Koupil jsem si Golfa IV a chcu v něm vybudovat nákou lepší musiku... Obrátil sem se tedy do jedné nejmenovanné firmy a tam mi řekli, že do zadních dveří bo prostě do zádu bych neměl dávat žádné repra bo mi v kufru stačí pouze woofer a raději investovat do pořádných na předek... což se mi nejeví zrovna jako rozumné, nevim, ale ten kdo bude sedět v zadu a do zad mu budou tlouct jen basy... To asi nebude moc příjemné na poslech. tak nevím
děkuji za přispěvky ;)
netusim kde jsi byl ale v podstate je to tak
na predku zalezi nejvic, zadni repro z pohledu sound quality jsou spise na obtiz
a basy maji jit zepredu
ale fakt zalezi co od toho cekas
pokud ches jen neco lepsiho pro celou rodinu, klidne si dej predek zadek
Ale pokud chceš někde otvírat kufr, tak by to chtělo repra i na zadku, protože bys slyšel jen basy.

29.11.2006, 21:33 |
Kapka (M)
2 Majk: to jsi myslel samo jako srandu doufam...
Jinak pokud to chces na normalni poslouchani treba pro celou rodinu,tak repro predek dvere-vysky nekam nahoru na A-sloupek,zadek bych udelal poradne plato z MDF a do toho nejake kvalitni ovaly..do kufru SW...a k tomu treba nejaky solidni 5-kanal na nakrmeni...
Jestli jsi ale uchyl jako zbytek lidicek tady,tak pujds do spickovych kompech dopredu nejlepe v aktivu a SW do kufru..k tomu vytlumit predni dvere atd atd..a už se v tom vezeš :-)))

29.11.2006, 23:08 |
m1tv asi jako kapka začneš kompama a skončiš muzikou za 100t:)))
No rodinu ještě dlouho nečekám =) Jinak kompa na předek sem už pořídil a woofer s zesíkama též, šlo mi jen o ty zadky. Tak to vypadá, že se přece jenom na zadek vykašlu asi měli recht ;) díkes

30.11.2006, 16:47 |
Kapka (M)
2 Majk: no to s tem reprama na zadek.. co ma za duvod davat repra na zadek kvuli otvirani kufru?ty jezdis s otevreným kufrem nebo co?
Ne, ale když děláme nějakou grilovačku venku, tak otevřu kufr a je to ok:-))) Nebo prostě když se jedem koupat na písák tak je to fajne:-))