Navštíveno 1104x

27.11.2006, 17:22 |
apple Ahoj lidi,
právě začínám pronikat do světa autohifi a přichazí na svět první aparatura...potřeboval bych poradit ohledně tlumení dveří...s tim, že na Dynamat, který jak bych to řekl lidově frčí...opravdu neni dostatek financi a proto bych to asi udělal pomocí bitumelových platů od Sinus live a tlumící pastou Brax exvibration...pokud mi napíšete vaše postřehy a zkušenosti budu jenom rád...

27.11.2006, 17:23 |
clown brax mam ja ..
patlama patlama .. gumovy rukavice a jedem ... :o)
nemusis nic odmastovat ani cistit .. a dolu to taky neleze :o)

27.11.2006, 17:45 |
apple to clown: a co jsi s tim vsechno na těch dveřích zpatlal...:oD
ja bych prave asfaltem vzal plasty...a vetšinu plechu bych zakydal pastou

27.11.2006, 17:46 |
apple anebo žeby to mělo být obráceně???

27.11.2006, 17:59 |
clown vnejsi plech brax, vnitri plech asfalt platy a pres ne zase brax :o)
ale 4 plechovky na dvoje dvere :o)

27.11.2006, 18:05 |
apple to clown: tos to tam kydlil teda opravdu hojne. . .:oD... a co spokojenost?

27.11.2006, 18:06 |
apple a co doorboardy s vnitrni strany jeste sem se chtel optat??
Kdyz neni na dyna, co zkusit Sikadamp? Nez se patlat s braxem....
[ Link ]

28.11.2006, 19:50 |
ivls to clown
jak dlouho tam máš tu brax pastu?
uvažuji taky ted o kombinaci pláty a brax podobně poctivě, jak píšeš
takže nějaké sloupnutí pasty po čase nehrozí??
drží i na hliníkové folii??
to apple,sorry, že vnikám do tvého přízpěvku, ale je to k věci a myslím, že by tě taky mohlo zajímat

28.11.2006, 23:57 |
apple to ivls: máme stejnej zájem, tak se klidně ptej...

29.11.2006, 00:01 |
apple Jinak já mám pořád otazník nad tim jak je to s vnitřní stranou doorboardu...tlumit? A co na to..?

29.11.2006, 11:18 |
clown | Upraveno: 2006-11-29 11:20:12
brax jsem daval vloni na jare .. je to jak cement s nejakou vlakninou.. :o) nemusis nic nahrejvat jen placnes a rozmatlas ..
do hodky po aplikaci je to umyvatelny, za max dve hodky to muzes zavrit .. ... za 24 hodin je to na sekani majzlikem
jsem linej tvor .. odmastovani a pak paleni rukou pri nahrejvani desek pri tlumeni mne uz vycerpavaji .
pokud jsou otevrene dvere, kde mas dobrou dostupnost muzes tam dat cokoli .. Sikadamp, Dynamat, Stinger, Sinus Live, Autoleads .. , Stinger nebo Sikadamp chci ja treba chci dat na A sloupky .. je tam malo mista
chce si to proste vyzkouset s cim se ti bude dobre delat .. a nebo se na to vykaslat a nechat to udelat nekoho jineho za penize :o))

29.11.2006, 18:53 |
ivls to clown
dělal jsem komplet dveře dynamatem extreme
ale myslím, že kombinace plátů a pasty se může docílit lepšího výsledku
měl si ty dveře od jara otevřený? - nic se nezměnilo - myslím teplo, mráz jestli nějak negativně nepůsobily na tu pastu a třeba se odlepila, či praskla, nebo něco podobného

01.12.2006, 15:47 |
clown ivls .. ty si to pletes s gelem .. tohle dolu fakt neleze ..
umazal jsem si spodek dveri a nejde to dolu ..
ano .. do dveri sem se koukal .. nekolikrat .. od lonskeho jara se fakt nic nezmenilo ..
mozna, kdyz bych kopnul z venku do dveri, tak se odloupne jako dlazdicka ci cokoli jineho