Navštíveno 1339x

Prosím poraďte mi někdo jak protáhnu kabely skrz tenhle konektor. Jsou tam strašně mrňavý dirky :o( Tahám do dveří 120W RMS, nestačila by třeba jen 1,5mm? Ikdyž i to si myslim, že bude na tohle moc široký. Nebo jestli nemá někdo ty mrňávý plýšky, co se strkaj do toho bílýho plastu??? Ach jo, nechci dělat nový díry do dveří :o(

takhle to vypadá ze strany auta, taky tam neni ablolutně žádnej prostor pro protažení dalšího kabelu...

27.11.2006, 10:05 |
JiM ktery rok vyroby mas tu 323ku, nejake jine fotky bo stranku nemas? Taky to budu resit :)
Je to poslední 323, takže rok 2003. Svůj web nemám, ale mám pár fotek na:
[ Link ] To je kámošův web především pro starší "efka"...

27.11.2006, 11:00 |
JiM aha tak tj, ja mam stare 323 BGcko HB 90ty rok takze tam to bude asi uplne nejak jinak, nevim jeste jsem to nekoumal, ale taky cekma nejaky problem :(

27.11.2006, 11:24 |
koren kdyz neni dira tak si ji udelam,ne?
taky sem v mazde vrtal a no problemo...
Já se bojim, že když vyvrtam novou díru, že mi to okolo začne reznout. Jak tu díru nejlépe ošetřit, aby to pak nezačlo rezavět?
pokud nemáš všechny ty pinové zásuvky obsazené (není to na té fotce dobře vidět),tak vyvrtej větší dírku v tom prázdném místě.Takhle se to běžně dělá...:))

27.11.2006, 14:09 |
Luger BG, BA, BJ - pořád stejný problém.......
Pokud seš nešťastník, kterej má plnou výbavu, není volnej žádnej pin, nehledě na to, že pokud táhneš drát 2x2,5 tak to v polovině cesty stříhnout a nahradit pinem kterej má 0,000nic tak to moc smysl nemá. Místo na odvrtání kousku plastu taky není žádný.
Obávám se, že jiná cesta než udělání nové průchodky není..... Lidi s BG/BA s manuálníma oknama mají možnost odvrtat nezapojené piny. BJ jsem ale snad ještě v manuálu neviděl....
Mám poloviční výhodu :o) Zadní dveře jsou na kličky, ale předek je v elektrice. Moc tuhle výbavu nechápu, tím víc u dvoulitru v "plný výbavě"... Předtim sem měl BA z roku 96, tam mi to vrtání tolik nevadilo, ale u tohodle jsem myslel, že přijdu na humálnější způsob. No, asi ne :o(

27.11.2006, 15:13 |
Luger To víš šikmowokej už začal taky šetřit........ :)

27.11.2006, 16:15 |
koren samozrejme sem myslel vrtat skrz plast
na prvni fotce to vypada ze u toho zelenyho pazmeku je misto,ne?
Ten zelenej pazmek je pojistka. Když se zatlačí, neni tam místa ani trochu :o(

27.11.2006, 18:04 |
Luger 323 s pokusem o hi-fi jsem viděl dost (jednu takovou "dělám" pro sebe) a všichni řezali dveře a dělali nový průchodky.... Ten jejich origo konektor je neprůstřelnej.....

27.11.2006, 19:22 |
koren 323Marty: tak to vrtni nekde jinde,ne?staci kdyz netrefis ty konektory.je to sice na prasaka ale furt lepsi nez vrtat kastli...

27.11.2006, 23:48 |
Augi 323Marty: Já vrtal díru :-)
Nebo napinovat nekam na prazdny mista v tech stekrech
Koukni jak jsou plny ty plastovy pazmechty a jesti pokracuji do dveri, v zadu by melo byt volno urcite ve predu tam podle me misto taky najdes...provrtas plast a ses v klidu ja to tak taky delal...
PS: zapomnel jsem ti poslat tu smsku s cislem tak ji nejak ocekavej :) Koukal uz si u olci na fotky? :)