Navštíveno 1303x

Při překroceni rychlosti 5 km/h se tv vypne a zahlasi to ze je signal prerusen z duvodu bezpečnosti při rizeni (teda myslim si-nemecky neumin)
pri do navigace vede kabilek (GALA) a ten pri posila info o rychlosti z tachometru,slysel jsem ze staci odpojit z konektoru,je to pravda? nebude to hlasit nejakou chybu?
vim ze se to tu probiralo nejaky cas zpet a mam dojem ze stacilo nejaky kabel jen uzemnit, ale co je na tom pravdy... :-/
jj, vetsinou takovyhle omezovace fungujou na uzemnit ...... u mojí AVX se to mělo taky uzemnit ke konektoru ručky a já to uzemnil rovnou k ISO konektoru :)
moh by prosim nekdo popsat jak presne na to,a jaky kabilek kam uzemnit,nebo odpojit?

02.12.2006, 14:25 |
Shr3k Mno a jak si ta navigace pak bude kalibrovat pozici GPS vs. rychlost auta (důležité třeba pro jízdu mimo signál GPS - tunel, zástavba nebo pro náhlé změny rychlosti), když bude mít odpojený signál rychlosti? :-D
... >
[ Link ]
ja myslim ze mimo signal to bude proste bez signalu, mel jsem moznost vyzkouset cca 5 navi od origo pres notes az po typ tomtom a origo (passat B5 a Audi A8) v tunelu jeli rovne a tunel zatacel takze myslim ze to neni synchronizovane a signal jde od tacho resp. od prevodovky, zkus odpojit ten GALA, kdyz to neklapne tak ho pripoj zpet a kup tu srandu co pise Shr3k
[ Link ] za ty love je to gratis:-D

03.12.2006, 02:08 |
Shr3k No to se asi do Audi dávají pěkné šmejdy, neb každá jiná standalone navigace má k dispozici gyroskop, signál rychlosti, signál zpátečky a některé i připojení blikačů. A v tunelu rozhodně rovně nejezdí ;o)... kupříkladu můj OEM Panasonic, co se montuje v továrně do Mazdy.
to je mozny, kazdopadne konkretne u Audi to nejak jde odblokovat urcite i bez toho srace z ebay, co si vzpominam tak jsem videl 3 A kterym TV tuner chodil i za jizdy, nevim to jiste ale pochybuju ze ty lidi si tam neco dokupovali, neslo by to WAGem pres diagnostiku?