Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > BOA MVU-9090....zkušenost?

o Navštíveno 1213x o
o 26.11.2006, 13:57 | Kačer
Mate někdo zkusenost se zesilovacem BOA MVU-9090?Premyslim o nem,ale je mi podezreli,ze je to tak levny na to jakej to ma vykon....a nebo jeste Aviator AA902?Pokud mate nekdo zkusenosti tak prosim piste,moc mi tim pomuzete.

o 26.11.2006, 14:12 | Phase
Ahoj, ja som mal BOU, a mozem ti ju lel a len odporuciť, za tie peniaze, nieje co riesiť, je to vlastne kopia Z 2200.
Na tomto zosiku som mal ES 300D a hral fakt supoer, popripade by zvladol aj viac. Podla mojho pomer cena kvalita vykon,je super.Mozem len odporuciť.
o 26.11.2006, 20:48 | Kačer
Jo,dikes,zatim koupim radio a az budu mit prasule zase naky na rozhazovani tak pujdu asi do wooferu a do zesiku.....A jeste k tomu zesiku....co si na tom mel pripojenyho vsechno?Jen woofer??Ja prave bych tam chtel pripojit woofera a jeste Oxygeny tripasmovy co mi maj zitra prijit..Doufam ze budou trosku hrat a nepovali se z toho zvuky jako kdyz u nas starosta kasle do rozhlasu.....:)
o 27.11.2006, 12:11 | Phase
Kacer ale BOA je 2 kanal, ako ces dat subik+3pasmovy oxigen?Ked tak potom 4 kanal a 2 kanaly OXIGEN a zvysne dva subik.
Popis 2kanálový zesilovač- výkon 2x200Watt/RMS při 4ohm,můstek při 4ohm 1x600Watt/RMS,při 2ohm 2x300Watt,vstupní citlivost 0,2-5V,dolní propust 12dB/Okt. 50-250Hz,horní propust 12dB/Okt. 40-500Hz,Bass boost 0-12dB u 45Hz,pojistka 60A,rozměr 395x54x293mm,line out

Další info Premiera nového zesilovače od firmy "BOA" !! Test v AUOTOHIFI 5/2005,zařazen do střední třídy kde nasbíral 39bodů.Skutečný změřený výkon 2x157RMS/Watt 1x504Watt/RMS při 4ohm,dálk. ovladač v příloze. Doporučujeme! Cenový Tip!!! Atratktivní design!!!

BOA 9090 :mal som nanom ES 300D a hral fakt super, prekrásny pevný bas, .Mozem len odporucit.
o 27.11.2006, 12:35 | Kačer
Jo jo,me pak doslo co sem to placal za blbost...nak mi to nedobehlo...:)Ale diky za cenou radu.Mno uz mi prisly ty oxigeny...akorat si pro ne skocit na postu...sem zvedavej..
o 27.11.2006, 15:29 | zdany
Kačer: Měl jsem dva tyhle zesilovače, jel jsem s nima dB drag. Puvodne živily do mustku každý Magnat XTC300 a pak Hertz HX300D. Udělal jsem s nima přes 140dB což mi stačilo i na mistrovství republiky. Můžu říci, že za ty peníze je to dobrá koupě, ale jak jsem slyšel tady od nějakého prodejce, prý se už ta MVU 9090 nevyrábí. Munulý týden jsem oba prodal za 5 oba dva. Se vsim vsudy a rocni zarukou. Ve vybavě má i dalkový ovladač, který nemá tedy až tak plynulý průběh, od určitého kroku je nárůst zesílení daleko výraznější. Tak to se dá ocenit na dragu, kdy si nemusíš vykroutit zápěstí do maxima. :)
Jinak jejich nevýhoda, kterou měli oba dva kousky - každý byl kupovaný u jiného prodejce - zesíky šumí. A to slyšitelně. Pokud máš woofery v kabině, je to nepříjemné a kazí to zvuk. Pokud je máš někde v kufru pod platem a podobně, asi se to ztratí.
Já je měl takhle [ Link ] a šumění jsem měl přímo za zády.
Co se týče výkonu tak jsme jim naměřili okolo 400W RMS při 11.8V na 4 ohmech, což je slušné. Ale už nevím na jaké frekvenci.
o 27.11.2006, 16:39 | Phase
zdany, ako vravim, za tu cenu neni co resit, ja osobne som nepostrehol neaky sum.
Ano , boa sa uz nema vyrabat a ani dovazat, to som pocul tiez.
o 27.11.2006, 18:38 | Squere
zdar, chci se zeptat jestli má tenhle zesík vysokoúrovňový vstupy, díky
o 28.11.2006, 00:28 | Phase
ano.
o 28.11.2006, 22:03 | Kačer
kuuuuuuuua tak to abych si spechnul a co nejdriv ho kupil,nez to nebude na skladech...diky za vycerpavajici informace.Btw zesik bude pod platem tak snad zadnej les neuslysim...:)
o 29.11.2006, 19:21 | Kačer
btw btw gratulace na toho Rapidka....;)
o 29.11.2006, 23:50 | zdany
To Phase: Divny.. Jak rikam, mel jsem dva od ruznych prodejcu a sumely. Jinak s nima spokojenost za tu cenu. :) Jinak ma vysokourovnove vstupy.
To Kačer: Nejde o zes jako takovy, ten je zticha, jde o signal, co z nej leze do repro. Kazilo to cistotu zvuku. JInak samozrejme dekuji. :)) Snazime se. Do jara to snad dodelam. Ovsem s jinyma komponentama.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3452 sekund.