Navštíveno 932x

25.11.2006, 12:47 |
Squere | Upraveno: 2006-11-25 12:50:43
zdar, chci se zeptat která z těhle beden je podle vás nejlepší na tlak???
[ Link ] [ Link ] [ Link ] Axton CAB 609 a je to do sedanu
potřebuju udělat sestavu bedna+zes do 10k
na Axton bych se vybodnul, z týhle nabídky bych bral pro sebe AudioSystem
Escudo: ten aAxton je asi spíš na kvalitu, co???
nebo nabídněte nějakou bednu do 5k aby se k tomu dal sehnat výkonově srovnatelnáý zesík a musim se vejít do 10k

25.11.2006, 13:24 |
Smrada (M)
Mno ja nevim, ale Axton bych nevidel ani moc na kvalitu. Rozhodne bych se zamyslel nad jednim basakem okolo 6ti tisic nez za dva.
Dle meho na tlak asi spis Pb nez AudioSystem
jako Smarda, Axton je fakt jinde... Musí to bejt nový?
to Escudo: ne, nemusí :OD
No jenom že hodlám prodat svoje Rockfordy, je to 2x200Wrms (30cm) origo uzavřená ozvučnice
a nebo ještě Carpower Blackbass
abych upřesnil, 2x30cm repro
hmm, tohle je do M5, ale bude to otočený reprákama na sedačky, on tam má ten plech vyřízlej, prej aby to bylo aspoň trochu slyšet ve vnitř
řekl bych že to docela slyšet je :o) šířka boxu je asi 90cm
máš někde nějakej odkaz??? nebo typ repra??
hele ono o nich nikde nic neni, jou 8Ohm, takže při zapojení ideal 400W na 4Ohm, takhle to vypadá
[ Link ]
hmm, to sou docela děla :OD na čem si je měl zapojený???
Crunch VU4100, dával jim papírovejch 400WRMS, ale počítám že jim tam šlo tak 300W, hrálo to fakt obstojně, ale kvůli místu potřebuju 1x15"
oni by určitě snesli i víc, ne??? a cenovka by se pohybovala kde???
nějak se můžeme domluvit, posílám maila
Když je Axton tak špatnej, tak proč se stal vítězem testu? Buď jsou v Německu úplně hluchý nebo tady někdo komentuje něco, co v životě neviděl ani neslyšel.
A co se týká tlaku, tak je pravděpodobnější, že ho dostaneš více z dvoubasákové bedny, než z jednoho wooferu. Už jen kvůli daleko větší ploše membrány. Audio systém jsem slyšel v Sinsheimu, ten mě nenadchl. Powerbass komentovat nebudu, ten jsem neslyšel.
Jinak zesík by k tomu Axtonu mohl být třeba monoblok Axton C109 za 4600 nebo i nějaký jiný.
tohohle 2x30cm Axtona tu maji dva kluci, už trošku out to zaprvý a zadruhý je to fakt nic moc, jednomu to jakž takž tlakuje a to jen kvůli tomu že to je ve 106, ale i tak tam jsou v interieru spíš slyšet ovály z plata, nevim jakou zkušenost máš ty, ale já měl v autě pár 30cm wooferů a uměly víc, podle Squere to bude do M5, řekl bych že tam by se hodilo něco trošku jiného. Ty moje RF hrajou ve většim autě na menšim zesíku podstatně lépe než u obou kluků axton

26.11.2006, 20:13 |
erix7 (K)
1xPB 38cm Extreme+ u Dimension mono Markus vs Loony GII - Markus prohal o 0,6Db - Looony 2x Magnat 58cm na GZ mono.
escudo: jestli to nebude tim, ze je prodavas :-)))))

27.11.2006, 20:13 |
Escudo | Upraveno: 2006-11-27 20:14:39
Route: Fakt si myslíš že tahle řada Axton zahraje líp než moje RF???
esc: nemyslim, ale libi se mi jak do axtona sijes :-) krom toho strasne zalezi na aute :-)
Escudo: Nevím, jestli máš v pořádku sluch,ale ten AXTON jsem slyšel a také ve 106 a dost se mi zvukově líbil.
Erix7: Ale díky tomu, že Loonymu prej ten tlak vyrazil panel u rádia.:-))

28.11.2006, 19:00 |
petis Mám na prodej dvě 25ky Hollyvood Edge.
Majk: no líbil je jedna věc, ta druhá je porovnání s něčim jinym, fakt je potřeba mít možnost slyšet v jednom autě to o čem se tu hádáme a tyhle RF, a pak hačnout k Axtonům, nikdo neřekl že to je nějakej megashit, ale rozdíl je znát na první poslech. Pokud někdo polemizuje jestli je lepší tenhle axton, nebo PB popřípadě RF, tak je to trošku o ničem

29.11.2006, 06:17 |
All Můžem taky polemizovat o tom co je pro koho lepší.