Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > potřebuji radu PROSIM

o Navštíveno 776x o
o 23.11.2006, 11:24 | Nevřis
...chci se zepat ohledně CD měniče ...koupil sem nové vozítko SEAT ibiza a někdo si z tama vzal origo CD měnič ..jelikož je tam puze rejdiko na kazetky tak mi ten changer docela chybí ...ale chci se zeptat jestli je tam potřeba originál nebo se tam může dát i jinej ?!? Puvodně sem chtěl v seatu koupit jiné to čelo na to rejdiko a hodit tam rejdiko na CD ale raději se ptam jak to mám vyřešit jestli tam mám hodit ten changer nebo to rojdiko ...

Předem dík za pomoc

o 23.11.2006, 11:25 | Nevřis
...od jednoho známého mi bylo řečeno , že neoriginál CD měnič tam prey fungovat nebude :((
o 23.11.2006, 11:40 | Majk-fox
Oni existujou měniče, ktéré připojíš na anténu a pomocí anténního signálu to jde do rádia. Kvalita je stejná,jako dobře naladěné rádio. Ta cena je někde kolem 3.000,-
o 23.11.2006, 15:05 | clown
muze tam byt Blau nebo Panak .. dle roky a mesice vyroby ..
zkus se poptat u totohle kluka, v utery mu tam jedno VW menidlo lezelo ..
[ Link ]

osobne bych to resil jinym radiem s moznostmi pripojeni zesiku atd ..
o 24.11.2006, 10:27 | Nevřis
clown..dík
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3536 sekund.