Navštíveno 896x

koupil jsem si ///A cda7969 (autorádio bez koncových stupňů) bude spojeno s procesorem ///A 700 (přes optiku) na přední aktiv. budu chtít k tomu připojit playstationa2 (jako DVD player) a chtěl bych cd-changer. půjde to vůbec všechno připojit a jaký všechny kabely přechodky k tomu budu potřebovat? a jaký cd-changer popř. s tímto autorádiem běží(a zda nemá náhodou někdo na prodej)?
PS: budu k tomu mít připojený ještě 2 LCD Alpiny (ty si budou brát video signál rovnou z PSX-ka. tam bude asi stačit jen nějaká rozdvojka na video signál,že?)

19.11.2006, 23:01 |
Kapka (M)
no to jsem teda zvedav kdo ti co poradi..ja tohle resil taky podobne...a nerozchodil...

19.11.2006, 23:05 |
Kapka (M)

19.11.2006, 23:18 |
Ivouš to je na dloouho, changer samozřejmě bez problémů, úplně všechny CHA (ai-netové) , sedmistovka ma na něj extra vstup a ovládat to bude 7969, stačí jeden ainetový kabel + optika z 7969 do 700 a jeden ai-net ( + ev optika v případě CHA-S624) mezi changer a 700. PS bys měl rozchodit taky, ja tam sice měl kvůli optice, systemové sběrnici a kompatibilitě DVA 5210, ale mělo by to fungovat i na cinchový vstup na PXA, jen tam budeš muset nějak převést remote, protože to tam v případě kompatibilních zařízení Alpine jde po sběrnici (ai-net) . co se videa týče , bude to chtít rozbočovač a trochu to zesílit, já měl 5 metrů kvalitního koaxu mezi DVA a TME 770 a bylo to trochu znát....
ufff ,děkuju za rady,čekal jsem, že to bude nějaký harakyri :-)
HERO: Harakyri to bude až to začneš stavět.. .:-D
stejně jako ty dva nade mnou :-)