Navštíveno 957x

Potřeboval bych poradit čím nakrmit 2SW které mají 300W RMS 2ohm. Nejlépe poraďte nějaký magnat nebo sinus live zesik.
Dík za radu.
nebo co bude hrát lépe? Každý se dá zapojit buď 2x 150W RMS 4ohm, nebo 1x300W RMS 2ohm
Podívej se v bazaru, jestli někdo nenabízí jetej monoblok. Nebo by ti stačil např. Spectron SP-A 1500D, nebo Axton C 109, RyVesáci maj taky slušnej výběr. Omrkni to :-)

18.11.2006, 21:09 |
tunerX | Upraveno: 2006-11-18 21:14:29
jo dík, jak to potom teda zapojit? co bude líp hrát? 300W 2ohm nebo 2x150W 4ohm?
Mrkni sem:
[ Link ] to je libovčička. Zapoj to na dva ohmy, spíš jde o využití zesu, zkušení tvrdí, že rozdíl těžko poznáš :-)
Můžeš koupit nějaký dvoukanál kolem 600W rms a zapojit to celé do 4 Ohmů, nebo koupit nějaký monoblok a zapojit do 1 Ohmu. Co to jsou vlastně za SW? Záleží co posloucháš, jestli chceš nový, nebo jetý a tak. Někdo si může dát tu práci a vypsat ti tu třeba 20-30 zesíků který by se hodili, ale nenapadá mě důvod, proč by si to nemohl udělat ty. Ostatně mě to vždycky bavilo vybírat vhodné komponenty :)
Pak už stačí až budeš mít pár posledních kandidátů se tu poptat na všeobecný názor, nebo třeba dát požadavek do bazaru a jestli někdo něco vhodnýho má, tak ti nabídne, nebo se tě tu ujme jeden z nemála obchodníku, pokud by si chtěl nový...

18.11.2006, 21:16 |
petis Šel bych do toho Audisona. Jeden je muj bejvalej, a když jsem ho prodával byl skoro novej. Zvukopvě je výbornej.
Zapojení do dvou ohmu.
ty SW jsou 30cm sinus live, poslouchám většinou všechno...

18.11.2006, 21:51 |
clown | Upraveno: 2006-11-18 21:52:30
to LRxko ... a neres to .. :o)
pokud to nebudes rvat na max, coz nebudes nebude se vypinat prehratim
petis a rossi.x: aby tu nedošlo k mýlce... Já ho pochopil tak, že má dva kusy SW Sinus Live, obojí mají dvě cívky, tedy 4 x 150 W rms na 4 Ohmy... z toho 2 Ohmy nevykouzlíte. Může to zapojit na ten Audison na 1 Ohm, otázka je, jestli to dostatečně ukontroluje

18.11.2006, 22:00 |
petis LRx je dostatečně kvalitní zesík a na 1 ohm umí taky slušně ukontrolovat SW
Aha! Tak to je hokej :-), to ovšem mění situaci. V tom případě máš pravdu. Co nejsilnější dvoukanál, a jeden sub na kanál(2 ohmy).
Petis: když myslíš že to zvládne, tak to je taky v pořádku.

18.11.2006, 22:22 |
petis zvládne to bezproblemu.
díky moc za rady, takže silný dvoukanál na 2ohm :-)

18.11.2006, 22:59 |
petis ne Audison LRx co je vtom odkazu, za tu cenu bezkonkurenční.
Je to monoblok.
cena toho audisonu je určitě bezkonkurenční, jěště mi poraďte jak ty čtyři cívky zapojit na 1ohm. dík

18.11.2006, 23:33 |
petis Paralelně.
plusy na plusy a mínusy na mínusy.
dík, nasadili jste mi brouka do hlavy:-) ten audison určitě zvážím
Važ važ, je ještě k mání :)
[ Link ] Jeste mam doma toho Crunche, na cene by se jeste dalo domluvit. Krmil sem tim jednoho Sonica a myslim si ze to hralo statecne