Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > OII odrušení audiosoustavy

o Navštíveno 806x o
o 18.11.2006, 18:51 | Petrr
Zdravím všechny a svěřuji se do Vašich rukou s žádostí o radu.V OII jsem nainstaloval orig.navigaci Nexus.Po problémech s napojením na pětikanál Sony řeším stále problém s odrušením.Pokud nezapnu světla je to snesitelný,ale hned po rozsvícení je to silně slyšet.Jinak instalace je přes kapacitor a provedena původně v profi firmě.To nový rádio mi dodělal kluk,co se tím zabývá amatérsky,ale je elektrikář v škodováckým značkovým servise.Už jsem slyšel víc rad od výměny zesilovače po zakopení dobrého odrušovače.Samozřejmě to udělám,ale nevím jestli to pomůže.Pro úplnost dodám ,že ten zesák mám z minulého auta a je starý už 9 let,ale doposud hrál k úplné spokojenosti.Dík za každou radu.

o 19.11.2006, 11:37 | Boďa
Při nastartovaným nebo "chcíplým" motoru?
o 20.11.2006, 14:37 | Petrr
dělá to i při vypnutým motoru.Sice ne tolik ,ale slyšet to je.
o 20.11.2006, 16:19 | R19
promiň že ti sel lezu...alem mám podobnej problém. Když otočím klíček do první polohy tak je vše ok ale jak to otočím do druhý polohy (aby se rozsvítili kontrolky) tak to začne šumět..... nevíte čím to je????
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3065 sekund.