Navštíveno 903x

18.11.2006, 14:10 |
jdoizo | Upraveno: 2006-11-18 14:32:08
Zdravím, hodlám koupit MS6A středobasy, a dát je do uzavřené ozvučnice, tak bych se rád zeptal někoho, kdo by věděl do jakého objemu bych je měl usadit.
Díky jdoizo

18.11.2006, 14:34 |
Pagoš Výrobce uvádí 10-12litrů. Já jsem taky špekuloval ozvučnici pro středobas, nakonec jsem se rozhodl udělat perfektně dveře a nechat je hrát do celého objemu dveří a s výsledkem jsem byl spokojenej.
Díky za poznatek, já mám dveře tlumené stingerem,Braxem, řekl bych že kvalitně, ale tím že mám 3dv, jsou přeci jenom dveře větší a nebál bych se laborovat v mém případě
s uzavřenými ozvučnicemi.Tedy jsi je měl v uzavřených? nebo jsi přeci jen přešel jen na pořádné vytlumení? diky
Jdoizo:mám objem kolem 12ti litrů a board váží 10kg a můžu říct,že jen na tyhle kompa je to supr,prostě woofer není potřeba.Někdy v září jsem sem dával fotky....
Tlaky cítíš dost i z podlahy:-) podotýkám jen na tyhle kompa a zes CA23 vytlumeno Sicadampem630
Jeffry: dík za info,ale vyhlédl jsem si jiné středobasy, tam už je přímo od výrobce udán objem ozvučnice jak pro closed, tak BR . ale i tak dik,