Navštíveno 759x

Zdravím pánové. Jsem v audiu naprostý diletant, tak se mi nesmějte :-) Potřebuju do svý káry dozadu nový repro. Origo Nokia papíráky umírají. Jsou tam 10cm. Existují vůbec 10 cm basáky? Nebo středobasy? Jasně že by 13 nebo 16 cm byly lepší, ale nemíním si řezat zadní plato, bezpodmínečně chci zachovat origo stav auta. Poslouchám většinou rock. Existují tedy nějaké rozumné repráky? Nemíním z toho mít pojízdnou diskotéku, chci rozumný repro za rozumnej peníz, tak do dvou litrů.
Díkez za Vaše rady a názory.
vyres predni repro a mas po starostech
pokud jen nahrazeni tak jakykoliv 10cm koaxi podle vyse investice
Díkes. Ty přední hodlám taky řešit. Mám BMW E36, tam jsou dole u noh 13cm a ve dveřích 8,7 cm výšky.. Mělo by cenu koupit kompa 13cm? Ale ty výškáče v těch sadách jsou malý (2-2,5 cm) a podle mě by byla škoda nevyužít možnosti koupě nových 8,7cm. Takže co by asi bylo lepší? Koupit samostatně pár 13cm a pár 8,7cm, nebo kompa 13cm a ty menší 2,5cm výškáče do dveří do těch větších děr nějak přidělat? Díky..
3 pasma kompa
misto 13cm to predelat na 16ctku
misto 8,7cm to predelat na 10cm
a vysku k zrcatkum nebo na A-sloupek
Díky. Jen takovej malej dotázek. Vzhled auta musí zůstat origo. Bude moc vadit, když by ty 10cm ve dveřích byly pod mřížkou bejvalých 8,7cm? Snad by to moc nevadilo, hrálo by to na každý straně necelej cenťák do rámečku :--(
Klidně bych použil origo otvory, můžou to být třeba v předu 13 cm komponenty Eyebrid a dozadu desítky té samé značky. Cena je dohromady 3900 Kč a bude to hrát dobře. Pokud by sis s tím ale chtěl vyhrát, tak by bylo lepší ty montážní otvory předělat na větší.
Jinak podrobnosti o této sestavě včetně obrázků najdeš u mě na webu www.corner.cz