Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > prosím o pomoc, už si nevím rady

o Navštíveno 946x o
o 16.11.2006, 11:55 | Rizek
Mám v autě zesilovač CarPower Wanted 1/800D, když odpojím signály a nechám ho jenom zapnout, tak mi na 1 SW hučí cívky, když jsem tam dal jiný tak pro změnu cívky pískaly. Zesilovač i oba zkoušené SW jsou nové. To samé to dělá i s připojenými signáli při vypnutém i nastartovaném motoru a otáčky na to nemají vliv.

Díky za vaše rady

o 16.11.2006, 12:28 | clown
pokud jsem pochopi zkousel si jiny zesik bez pripojenych signalu, pak to piska .. ???

vetrak topeni, benzinova pumpa ??? nebezi ti treba ruseni po spinani od radia ? zkusit jine radio ?
o 16.11.2006, 15:32 | Rizek
právě, že to se to ozývá i bez rádia, pouze zapojený zesilovač na + a - a remote. Je jedno jestli mám nastartováno nebo ne dělá to pořád, zesilovač sepne a cívky dělají psí kusy(vrčí a pískají jenom doufám, že mně nekousnou)
o 16.11.2006, 16:35 | imax
skus vymnenit zapojeni SW jestli to bude delat aj na druhem? Jinak co jsou to za SW?
o 16.11.2006, 16:48 | Rizek
CP BlackBass(2x4 ohmy) a ten vrčí jak trafo
CP Predator (2x2 ohmy) a ten zase píská

jedu tam teď dát d-rexe tak uvidíme
o 16.11.2006, 17:00 | Rizek
jinak jiné rádio, spínání, napájení z druhé baterky.... odzkoušeno a problém setrval
o 16.11.2006, 22:33 | Zdeny
Kmitá zesilovač. Pomůže buď blokování nebo na výstup zařadit Boucherotův člen. Více viz google - Boucherotův člen proti vf zákmitům.
o 16.11.2006, 22:34 | Zdeny
Pokud nepomůže ani vf blokace -->kontejner s nebezpečným odpadem, nebo překopat topologii a zapojení konců.
o 17.11.2006, 16:15 | imax
a jak to mas zapojene??? hod sem schema ... jinak skusel si nechat zapojeny jenom jeden SW?
o 20.11.2006, 13:48 | Rizek
sw byl vždy pouze jeden, pouze jsem tam zkoušel připojit druhý. Jinak chyba byla v zesilovači, na d-rexu vše funguje na 100%.

Díky všem
o 21.11.2006, 18:23 | imax
tak to uz jenom rozebrat a opravit ... jestli mas moznost hod vystup na osciloskop a zjisti co za frkvenci se ti to tam sere
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3154 sekund.