Navštíveno 899x

Ahoj,mám prosbu, objednal jsem si třípásmové ovály 6x9 JBL GTO937 jenže jsem zjistil,že mají impedanci 2ohmy, rádio má ale na výstupu standard 4ohmy, je to velký problém, budou fungovat správně, nebo musím ještě koupit zesilovač s výstupní impedancí 2ohmy.
Moc díky za odpověď.
no na radio bych to urco nedaval na 2 ohmy by to zesik f radiu nemusel prezit
A není nějaké rádio které by to zvládlo? Vpředu mám 130ky komponenty od Blaupunktu serie Incar a ty jsou zase 4ohm, jak tenhle správně zapojit popřípadě přes co? Díky za radu
a já bych se toho zase vůbec nebál.....jednak to není 2 Ohmy,ale 2,7 Ohmu a dle mě tyhle repra budou mít posunutou hranicí zkreslení o kus dál než 4 Ohmová repra.Navíc to to rádio v pohodě vydrží.
Není to moudrost z mojí hlavy......zdroj info JBL.
Díky za info, jaký zesilovač by k nim byl vhodný, je dobré mít zesilovač o menším RMS než jsou repráky, nebo mu nevadí když bude větší, třeba 180W? Vybíram si zatím z použitých třeba na www.ahifi.cz Možná se ptám jako neználek, pokud je někde návod jak na autohifi, tak mi prosím pošlete odkaz. Díky

16.11.2006, 15:30 |
Yawor

19.11.2006, 20:35 |
Roman ST1 | Upraveno: 2006-11-19 20:56:13
Díky za rady, chci si koupit zesilovač pro tyhle repro (JBL GTO937) ,nechci nic drahého, vybral jsem si třeba JBL CS60.2, nebo JBL GTO2060 nebo JBL GTO75,2 nebo Blaupunkt GTA 275 nebo Audison SRx2.
Který by jste mi doporučili? Nebo pokud náte nějakou lepší nabídku tak sem s ní.
Ještě otázečka, když mám vpředu kompa s impedanci 4ohmy a vzadu budou výše uvedený repro (impedance 2ohmy), lze je připojit na stejný 4kanál?Předem díky