Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Čim to je?

o Navštíveno 919x o
o 14.11.2006, 22:17 | Deathrabbit
Pred par dnami som kupil komp 16,5 repro Dragster DSE 662. Montoval som ich s kamošom (ktory je profi autohifi monter :) do prednych dveri 206tky. Dvere komplet vytlmil platmi sinus live a akustickou penou. Tie kompa su napajane dvoma kanalmi zo zosilovacu Boa RL-serie 4x50W (ostatne 2 su na woofer). Vysky sme paskou pripevnili z vnnutornej strany stlpikov pri speťakoch, lebo este niesom rozhodnuty ci do nich budem rezat. Prejdem k veci: po sputeni nas necakalo nic prijemne - silne vysky, dolsova prevyskovane a sikave a sumive, stredy sa uplne stracali a basy dosť slabe, pokial tam niesu fakt grady. Vzadu mam ovaly Helix a tie su len na radio (Sony CDX-M7850) a hraje to ovela lepsie. Po dôkladnom hrani sa s ekvalizerom je to o cosi lepsie, ale aj tak to nieje to co som si predstavoval. Ten kamos hovori ze je to reprakmi a ze ich mam vyhodit :) Mam im nechat tyzden na rozohranie? Pomôze im to? Za vsetky postrehy a pripadne rady dakujem.

o 14.11.2006, 22:27 | strent
Az je budes chtit vyhodit, tak se ozvi, rad si je vemu:)))))))
Ne, ja co mam zkusenosti s dragstery, tak zadny problem. Takze tam bych chybu nehledal. Mam v prednich dverich 5"x7" dragster a maximalni spokojenost a to nemam vytlumeno:)))
o 14.11.2006, 22:32 | doronel
Zkus ty výšky jinak nasměrovat. Pokud to výhybka dovoluje, dá se i na ní upravit hlasitost výšek.
Klidně nech ty repra rozehrát.
o 15.11.2006, 12:41 | Bingi
taky sem kdysi resil hnusny zvuk vysek. bylo to nakonec zesakem. ale to sem mel digatalni rodeky.. jestli mas moznost tak zkus jiny zesak treba. nemas na vyhybce vic moznosti zapojeni vyskace?
o 15.11.2006, 15:03 | bastr
mnel sem podobnou skusenost s rep. od dls ale po rozehrani se to srovnalo a uz moc gut a to je honil zesik od dls
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3105 sekund.