Navštíveno 1054x

13.11.2006, 10:19 |
Mágo Příde mě zesík Rodek R680i. Jakej subwoofer by se k němu hodil? Bude zmustkovanej 5 a 6 kanál. Tak aby to stačilo. Bude to v kufru u sedana. Mám vyhlídnutej Helix Deep Blue. Popř i co mám koupit za 165 kompa dopředu a vzadu ovály 6x9....?

13.11.2006, 10:21 |
Mágo Já teda poslouchám hlavně pop, ale mladá má ráda techno, tak to tam bude asi hrát nejčastěji, se musím dycky podřídit :-)) Tak aby se to hodilo k tomu stylu hudby.

13.11.2006, 21:27 |
Mágo Hmm to nikdo neporadí? Neznáte někdo kompa Rodek RC 166 NEO? Myslím, že vyhrály nějakej test....
Odkud jsi a co máš za auto? Kdyby si byl z okolí HK, tak bych ti ty Rodeky nechal poslechnout, hrajou opravdu super.
Nevím, proč ale chceš Nea, protože ty jsou v podstatě dělané jen za účelem menší montážní hloubky a jsou o něco dražší. Pokud se tam vejdou standardní reproduktory, tak bych použil Rodek RC 165. Jsou levnější a hrají stejně dobře. Dozadu bych dal od té samé firmy ovály RX69. Obojí máme skladem, takže není problém do druhého dne. Pokud chceš něco ještě probrat, tak klidně na ICQ pod nickem nebo na mail info@corner.cz.
Rozhodně nedoporučuju dozadu ovály, v rámci SQ. Basák tam bude, tak proč ovály - ty jsou jeho levnou nehrající náhražkou. Mrdni dopředu kompa, pokud něco dozadu, tak taky kompa. Basák se o vše postará.
Mrdnul bych předek:
[ Link ] zadek by stačil i:
[ Link ] a basák klidně toho Helixe - hraje moc příjemně:o)
[ Link ] A je to:o)
Powerbassy vřele doporučuju:o)
Sorry, ale proti powerbassům jsou rodeky maličko jinde. Jinak má Hans pravdu, pokud chceš dávat woofer, jsou ovály zbytečný a použil bych třeba jako levnější variantu koaxi. Dozadu bych kompa nedával.

14.11.2006, 21:34 |
Mágo Moc dík za názory, sem rád, že ste se ozvali. Kouknu na ty repráky a popřemejšlím. Škoda, že si to někde nemůže člověk poslechnout pohromadě, aby si utvořil trochu obrázek. Nemám zrovna nějakej extra hudební sluch, tak by mě zajímalo, jestly bych poznal aspoň nějakej rozdíl... :-) Je to těžký takhle něco vybírat...

14.11.2006, 21:37 |
Mágo Silver: Sem ze Žďáru nad Sázavou a mám Subaru Impreza sedan.
No, to je k nám kousek cesty, ale kdyby si jel okolo, tak se třeba zastav. Rozdíl mezi levnějším a dražším reprákem ti snadno předvedu :-)
Jinak sedan je na subwoofer trošku problematičtější, tam pokud nemáš skisack, tak budeš basy do auta dostávat těžko. Takže pak buď velký výkon, nebo něco řezat. Jinak máme spoustu beden skladem, stačí přijet s namontovaným zesilovačem a můžeme něco v autě vyzkoušet, aby si měl představu.