Navštíveno 1068x

Keďže sa až tak v problematike auto hifi nevyznám, chcel by som sa opýtať, či je vhodné kúpiť si zosík k woofru s diaľkovým ovládačom na kábli, alebo stačí klasický zosík bez tohto ovládača. Na domácom kine mi príde vhodné, že mám diaľkový k woofru, pretože pri nižšej hlasitosti si tam trochu pridám basov ale keď to "osolím" tak zase basy trochu sťahujem, lebo je to presýtené basmi. Lenže to je home - hifi. Takže budem rád za vaše rady a nápady.
Dik

Takže u tohoto je to stejné ! Ubíráš a přidáváš si dle songu ! Jinač Tenhle mac má nějaký výkon toho se neboj ... myslím, že v můstku naměřeno něco okolo 420rms ! Ale pozor si dej na Dumping Faktor, protože tenhle mac mi v praxi dojebal reprak hertz díky tomu, že šel přes max...
pokud mas alespon nejake trosicku lepsi autoradio tak si muzes basy zesilovat primo na nem a ovladani na kabelu nepotrebujes

07.11.2006, 09:15 |
Ricci Z2200 ma v mostiku cca 550W RMS/4 Ohmy...
Pokial mas ovladanie urovne sub vystupu na radiu,tak nepootrebujes tahat dialku od zosika.
2 Ricci: tolik nemá ! bylo to měřene v car a hifi a tam byl vykon ještě nižší !
Tu je link, kde je nameraný 538,8 RMS:
[ Link ]
Iron_Eddie-a kde je zaruceno,ze se tomu mereni da verit?-a kord pri uvadenem zkresleni.......
Vím, že určitě tolik nemá ! V časopise Car a Hifi uvaděli nižší hodnotu ! Jak naschvál ho neumím najít
To wattman:
ja sa nechcem hádať, ja som len uviedol link, kde som našiel tento údaj. Sorry...

08.11.2006, 08:34 |
Ricci No zeby zrovna Car & Hifi malo patent na merania zosikov,to by som netvrdil,skor by som veril Siggiho meraniam,lebo ich robi nezavisle na produkte na rozdiel od sponzorovanych casakov...

08.11.2006, 14:09 |
pelo Ricci: vsak to pisali v Car & Hifi tak to tak musí byť !!!!