Navštíveno 1158x

05.11.2006, 13:27 |
BULOH Tak jsem se rozhodl, že pořídím do Focuse monitor + DVD.
Jelikož nemám v této oblasti znalosti tak prosím o radu.
Chtěl bych umístit monitor nad rádio, viz. foto.
DVD přehrávač do pravé přihrátky.
Chtěl bych aby vše bylo ovládané přes tu Alpinu a monitor přišroubovat nad tu krytku nad rádio.
Prosím o možnosti, značky, ceny...

Podle mě je nejelegantnější řešení IVA-W200Ri do celý díry co tam máš... ;-)
Ale to asi nebudeš ochotnej jakceptovat z hlediska financí...

Nevím, jak chceš a co všechno chceš ovládat přes Alpinu. V každém případě, u jakéhokoliv externího přístroje můžeš alpinou ovládat jen zvuk, kterej z ní bude vycházet.
Jinak by to mohl být třeba Zenec ZE-080DVD (velmi malý DVD přehrávač s prodlužkou na Infra oko a cenou 5900 Kč + monitor Zenec).
www.corner.cz
To asi nebude nejlepší řešení, protože by musel rozřezat palubku, jinak to tam nedá ani omylem.
jen bych rad podotknul, ze to neni standartni velikost 1DIN to co mu tam zbyva! Je to jen cca 0,5 DIN... Aspon myslim...
Alpine dela 2din ramecek na iwanu-200 pro Focus, tusim od 04 a cena 1800,-Kc
kral: Takze to jakoby presahuje ven? To by slo teoreticky i u jinych fordu, s timhle divny DIN rozmerem, ne?
nevim, v ruce jsme to fyziky jeste nemel, ale na forda se dela jen na 2004 Focuce / C-max / fiesta od 2006

05.11.2006, 22:41 |
BULOH Opravdu tam zbývá půl din, takže se mi jako nejjednodušší jeví ta kombinace DVD přehrávače a monitoru, a přes Alpinu ovládat ten zvuk.
Ano, protože od 2004 se začaly dělat jiná a větší rádia. Do tohohle rozměru 2dinové rádio ani omylem nenarveš.

06.11.2006, 17:33 |
BULOH Mám r.v. 2004, ale tem starej model, takže to tam nenarvu.