Navštíveno 1173x

01.11.2006, 09:17 |
Luigi Chci se zeptat čím(jakou látkou) mám přetáhnout základ z mdf na doorboardy...ptal jsem se v textilu na pružnou savou látku,ale nic takového se prý neprodává.Určitě se to tu řešilo ale nic jsem nenašel,jen že se používá silonka,ale to bude asi spíš na výšky a ne na velký doorboard.Díky...
Základové laminovací rouno. Je pružné a dá se dobře natáhnout i přez složité tvary. Po napuštění pryskyřicí máš v jednom pracovním úkonu materiál o tloušťce 3-5 mm (podle toho jak je látka napnutá atd.)
[ Link ]

01.11.2006, 09:40 |
Libor Luigi: já sem použil pevný plátno, ale harry má zase recht že rouno ti vytvoří tlustou základní vrstvu!!!!

01.11.2006, 09:43 |
Luigi Takže na to rouno by stačilo dát třeba jen dvě vrstvy rohože?

01.11.2006, 09:52 |
Libor Luigi: já sem na plátno dal dvě vrstvy ale měl sem rohož 225 problém byl v tom že se s tím dost zprdele dělalo....
vyzkoušíš a uvidíš jak to bude pevný!!!

01.11.2006, 11:12 |
Luigi já mám rohož tušim 450..právě že chci mít jasno než to budu dělat a ne to zkoušet...
když to laminovací rouno je silnější,tak jsem myslel že nebudu muset dávat cca 5vrstev rohože(to mi bylo doporučeno,aby to bylo pevný) ale že budou stačit třeba jen dvě..je to tak?
Jestli jo tak to rouno koupim,protože mi to dost ulehčí práci...
Cus, na doarboardy jsem koupil tohle:
[ Link ] a stačila mi jenom jedna vrstva, pevný to je dost
Nejlépe, když to zkonstruuješ tak, aby jsi mohl dodávat další vrstvy z vnitřní strany. Ušetříš si mnoho broušení, protože to rouno se lépe brousí jak ty skelné rohože. Myslím, že 2 vrstvy 450tky jsou dost. Přidat můžeš vždycky :-)
díky všem,koupim to rouno...jdu to objednat

01.11.2006, 15:03 |
Luigi 15:01 Johnny- to jsem byl já přihlášenej na bratra...