Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada laminát

o Navštíveno 1173x o
o 01.11.2006, 09:17 | Luigi
Chci se zeptat čím(jakou látkou) mám přetáhnout základ z mdf na doorboardy...ptal jsem se v textilu na pružnou savou látku,ale nic takového se prý neprodává.Určitě se to tu řešilo ale nic jsem nenašel,jen že se používá silonka,ale to bude asi spíš na výšky a ne na velký doorboard.Díky...

o 01.11.2006, 09:23 | doronel
Základové laminovací rouno. Je pružné a dá se dobře natáhnout i přez složité tvary. Po napuštění pryskyřicí máš v jednom pracovním úkonu materiál o tloušťce 3-5 mm (podle toho jak je látka napnutá atd.)
[ Link ]
o 01.11.2006, 09:40 | Libor
Luigi: já sem použil pevný plátno, ale harry má zase recht že rouno ti vytvoří tlustou základní vrstvu!!!!
o 01.11.2006, 09:43 | Luigi
Takže na to rouno by stačilo dát třeba jen dvě vrstvy rohože?
o 01.11.2006, 09:52 | Libor
Luigi: já sem na plátno dal dvě vrstvy ale měl sem rohož 225 problém byl v tom že se s tím dost zprdele dělalo....
vyzkoušíš a uvidíš jak to bude pevný!!!
o 01.11.2006, 11:12 | Luigi
já mám rohož tušim 450..právě že chci mít jasno než to budu dělat a ne to zkoušet...
když to laminovací rouno je silnější,tak jsem myslel že nebudu muset dávat cca 5vrstev rohože(to mi bylo doporučeno,aby to bylo pevný) ale že budou stačit třeba jen dvě..je to tak?
Jestli jo tak to rouno koupim,protože mi to dost ulehčí práci...
o 01.11.2006, 11:34 | Vita_Megane
Cus, na doarboardy jsem koupil tohle: [ Link ] a stačila mi jenom jedna vrstva, pevný to je dost
o 01.11.2006, 11:34 | doronel
Nejlépe, když to zkonstruuješ tak, aby jsi mohl dodávat další vrstvy z vnitřní strany. Ušetříš si mnoho broušení, protože to rouno se lépe brousí jak ty skelné rohože. Myslím, že 2 vrstvy 450tky jsou dost. Přidat můžeš vždycky :-)
o 01.11.2006, 15:01 | Johnny
díky všem,koupim to rouno...jdu to objednat
o 01.11.2006, 15:03 | Luigi
15:01 Johnny- to jsem byl já přihlášenej na bratra...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1597 sekund.