Navštíveno 1070x

30.10.2006, 14:59 |
Aki Vcera jsem v Brne na Renocaru okukoval predvadeci auto Magnatu, noveho Civica a zaujal me zvuk novych komponentu MacAudio Olympic (klidne se nademnou pohorsete, ale me se to fakt libilo, obzvlast vysky..) :-)
Chci se zeptat, jestli nevite, zdali jsou vyskace prave z techto komponentu a nebo jine, protoze na obrazku v eshopech mi prijdou designove uplne jine nez ty co byly v aute, ale mozna se to jen zda..

31.10.2006, 10:45 |
Shr3k Aki: Tak se zeptej přímo ne?
[ Link ] > Radek Ilčík
Aki: Jsou to Olympic gold, ale taky hráli na zesíku trochu z jiné třídy - proto hráli tak pěkně. Slyšel jsem je jak v Civiku, tak na opačném výběru zesíku a to Magnat Rock 800 a s ním byli strašně agresivní. Je pravda, že to ale není adekvátní zesík k nim. Mě se víc líbí Protectory, které mají kalotu textilní a mají příjemnější charakter zvuku.

31.10.2006, 11:47 |
Ricci Staci dat ine mriezky a hned to hra inak :-)
Ricci: No zrovna u výškáče to může být pravda a taky je - když z Bowersů sundáš tu mřížku co mají 800 Nautily přes výškáč, tak se zlepší prostorovost a zaostří se jednotlivé detaily a konkrétní umístění nástrojů... Takže pokud bude blbě navržená mřížka, tak to vysoké kmitočty ovlivní.
Tuner2: mit doma Bowers a Wilkins ....stacili by mi Matrixy ..... tak jeszdim v uate klidne bez muziky:))))
bohuzel si musim vystacit s Missionama
assassin: Bohužel mám "jenom" 603 S3, ale v práci denně 703 a občas Nautily řada 800 - ale to je spíš vyjímečně jako předváděčka párkrát do roka.

31.10.2006, 20:54 |
Ricci Tuner#2, to s tou mriezkou na vyskacoch velmi dobre poznam z praxe,preto ani ja uz na 3p Moreloch Elate v aute ziadne mriezky nemam a na vyskacoch to bol zvukovo najvacsi rozdiel...
JJ je to tak - hifisti poslouchají bez mřížek :o)

01.11.2006, 15:32 |
Ravo Jojo, tady si dovolím přihodit moje skušenosti s mýma bednama Tannoy (home hifi), tam mřížka výškáče držela pouze přítlakem magnetu, prostě tam byla jen "navolno" přilepená magnetickou silou. Docela frajeřinka, ale bez mřížky jsem taky pozoroval přesnější prostor. Ale to jenom pro zajímavost.
Ravo: To se dělá čím dál víc výrobců, akorát pak hrozí reálné poškození membrány při manipulaci s mřížkou :o(